Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Ένας ερασιτέχνης εδώ

Απαγορευμένες

Default Ένας ερασιτέχνης εδώ

Γεια σου, είμαι ενδιαφέρονται να αγοράσουν vBET. Είμαι εξοικειωμένος μόνο με phpBB και πραγματικότητα δεν έχουν vBulletin ακόμα. Ο μόνος λόγος που θα αγοράσει vBulletin είναι για vBET. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για άλλα φόρουμ υπάρχουν;

Το ενδιαφέρον μου για vBET είναι επειδή θέλω θέσεις μου στα αγγλικά για να μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και για τη μετάφραση των μηνυμάτων να είναι μόνιμη. Αυτό είναι κατανοήσουμε μου τι είναι τόσο καλός για vBET σχέση. Έχω δίκιο;

Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι το θέμα του κατά πόσον το φόρουμ (και όλες τις γλώσσες) θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται από την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Δεν είμαι ειδικός σε όλα αυτά, αλλά έχω διαβάσει ότι αυτό το πρόγραμμα το δικό σας φόρουμ φαίνεται να μην παραβιάζει κάποια από googles κανόνες και, συνεπώς, μπορεί να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Είναι όντως έτσι;

Επίσης, αν θέλετε να αγοράσετε vBET, νομίζετε ότι μια αρκετά newbie σαν κι εμένα που δεν έχει χρησιμοποιήσει πραγματικά vBulletin (μόνο phpBB) και δεν ξέρω πολλά προγραμματισμού θα είναι σε θέση να πάρει μια απλή vBulletin + vBET οργανωθεί και να λειτουργήσει; Βλέπω τόσα πολλά τεχνικά ζητήματα που δεν θέλω να πρέπει να αντιμετωπίσει - αν χρειάζεται να τα επιλύσει, μπορώ επίσης να σταματήσουν από την αρχή, επειδή ξέρω ότι δεν θα είναι σε θέση να το πράξουν.

Επίσης, χρειάζεται να πάρει vBSEO;

Χάρη.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Αυτή τη στιγμή vBET λειτουργεί μόνο σε vBulletin.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις - παρακαλώ απλά ρωτήστε

Απαγορευμένες

Γεια σου Μιχάλη,

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Έχω μερικές συμπληρωματικές ερωτήσεις:

1) «έχουμε ακόμα αυτόματο καθαριστή cache να cach αποτελέσματα όχι μεγαλύτερη των 15 ημερών, όπως απαιτεί το Google."

Είναι οι μεταφρασμένες σελίδες πραγματικές σελίδες; Δεν είμαι σίγουρος "cache" τι σημαίνει, αλλά σημαίνουν όλα αυτά ότι μετά από 15 ημέρες οι θέσεις θα διαγραφούν; Ή θα το σύνολο των θέσεων σε διάφορες γλώσσες να είναι εκεί για πάντα και να αναπροσαρμόζονται στο Google για πάντα;

2) Υπήρξαν περιπτώσεις των ανθρώπων που χρησιμοποιούν vBET λειτουργία φάουλ του google και να πάρει τη σελίδα τους unindexed ή τις αξιολογήσεις τους από τη Google που υποφέρουν με κάποιο τρόπο;

Ευχαριστίες
    Jonathan

Γεια σου,

Απαντώντας σε ερωτήσεις σας:

). Παρακαλώ σημειώστε ότι καθαρότερο είναι επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο

Απαγορευμένες

Χάρη Michal,

Εκτιμώ τις απαντήσεις σας. Θέλω πραγματικά να αγοράσετε αυτό και να το χρησιμοποιήσετε αλλά χρειάζεται ακόμη μερικές ερωτήσεις απαντηθούν και κάποιες διαβεβαιώσεις, επειδή θα είμαι δαπάνες για το λογισμικό του vBulletin, αλλά και vBET. Αν δεν λειτουργήσει για έναν ή τον άλλο λόγο, θα είναι μια σπατάλη των $ 300 για μένα!

1) Δεν είμαι σίγουρος πώς ακριβώς λειτουργεί η μνήμη cache. Έχω δίκιο να πω ότι κάθε φορά μια θέση είναι γραμμένο σε μια γλώσσα, είναι μεταφράζονται σε άλλες γλώσσες και είναι αποθηκευμένα στη μνήμη cache στο server μου για 15 ημέρες. Τι θα συμβεί μετά από αυτό; Η μετάφραση δεν είναι επιλεγμένο και στη συνέχεια μετατρέπονται πάλι για άλλες 15 μέρες;

Όλο αυτό το διάστημα, θα τα αποτελέσματά μου σε όλες τις γλώσσες από το Google για πάντα; Θα αυτά δημιουργίας cache και τον καθαρισμό cache επηρεάσει το περιεχόμενό μου είναι σε ευρετήριο του Google;

2) Μπορώ να περιοριστεί ο αριθμός των μεταφράσεων θέλω vBet να μεταφραστεί σε; Υποθέτω ότι όσο περισσότερο η μετάφραση, τόσο περισσότερο το φορτίο στον server;

3) Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα κανονικό shared hosting με τον server; Θα ήταν μια κανονική shared hosting είναι εντάξει ή μήπως vBet να απαιτήσει πρόσθετους πόρους (VPS) για το πρόγραμμα να λειτουργήσει;

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

Γεια σου,

Κανένα πρόβλημα - απλά ρωτήστε εάν χρειάζεστε Απαντώντας στην ερώτησή σας:
    1) ΟΧΙ - δεν είναι θέσεις μεταφραστεί όταν είναι γραμμένα. Μηνύματα μεταφράζονται σε πρώτη ζήτηση - όταν κάποιος έρχεται να μεταφραστεί σελίδων, στη συνέχεια, μετά θα μεταφραστεί και να πάει στη μνήμη cache. Και αν είναι στη μνήμη cache, τότε είναι που λαμβάνονται από την cache. Αν cache είναι ξεπλυθεί. Στη συνέχεια, δεν είναι σε κρυφή μνήμη, γι 'αυτό θα μεταφραστεί και να πάει να cache ξανά. Και ούτω καθεξής

2) Ναι - είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Για κάθε γλώσσα που έχετε δει πλαίσιο ελέγχου θα είναι να υποστηριχθεί - απλά γλώσσες αποεπιλέξτε δεν θέλετε να υποστηρίξει στο φόρουμ σας και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις (από τον Πίνακα Ελέγχου Διαχειριστή vBulletin - σελίδα διαμόρφωσης).

3) Δεν υπάρχει μία απάντηση. Τα πάντα εξαρτώνται από το μέγεθος φόρουμ σας. Εάν έχετε μεγάλο φόρουμ τότε θα πρέπει να έχετε VPS / dedicated server, δεν έχει σημασία θα χρησιμοποιήσετε vBET ή όχι. Θα άρχιζε σε κοινές διακομιστή. Εκεί που είχε 4 φόρουμ σε ένα λογαριασμό (2 πραγματικές και 2 τεστ). Μετά από λίγο καιρό, όταν forums μεγαλώσει έπρεπε να κινηθεί. Αν το δικό σας φόρουμ θα αυξηθεί από 0then μπορείτε να κερδίσετε κάποια χρήματα στην αρχή και να αρχίσει σε κοινές διακομιστές. Παρόλα αυτά όταν θα μεγαλώσουν θα πρέπει να κινηθεί ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε vBET. Shared servers δεν είναι για τις αιτήσεις που γίνονται πάρα πολύ κίνηση. Δεν έχει σημασία είναι ότι το φόρουμ ή οτιδήποτε άλλο.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις - παρακαλώ απλά ρωτήστε

Απαγορευμένες

Χάρη Michal,

Γράψατε:
    "ΟΧΙ - θέσεις δεν έχουν μεταφραστεί, όταν είναι γραμμένα μηνύματα μεταφράζονται σε πρώτη ζήτηση. - Όταν κάποιος έρχεται να μεταφραστεί σελίδων, στη συνέχεια, μετά θα μεταφραστεί και να πάει στη μνήμη cache."

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω αυτό. Για παράδειγμα, πείτε μου γράψετε ένα μήνυμα στα αγγλικά και είμαι κάποιος που στοχεύουν ελπίζουμε σε μια ισπανική μιλώντας χώρα για να το διαβάσετε. Εάν το μήνυμα δεν είναι μεταφράστηκε αρχικά αμέσως (ή είναι για πρώτη φορά, τουλάχιστον;), τότε πώς είναι η ισπανική άτομο που μιλάει πρόκειται να γνωρίζετε ότι έγραψα αυτό το μήνυμα αν είναι μόνο στο google στα αγγλικά;

Για παράδειγμα, μπορώ να γράψετε ένα μήνυμα στα αγγλικά, «Το φαγητό είναι καλό σε αυτό το εστιατόριο". Θα είναι αμέσως μεταφράζεται και τιμαριθμική αναπροσαρμογή "La comida es bueno en este Restaurante"; Δεν θέλω να τον αναζητήσετε στα αγγλικά ή στα οποία θα υπονόμευε το σκοπό της αυτό που θέλω να κάνω. Δεν θέλω να χρησιμοποιεί περιορισμένα αγγλικά του, αλλά υποθέτουν ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά σε όλες και ψάχνει στη γλώσσα του. Είναι αυτό που vBet κάνει ή κάνω λάθος;

Χάρη.

Και σκοπεύετε να το κάνετε αυτό για άλλα φόρουμ;

Δεν θα είναι στο Google μόνο σε Αγγλικά, επειδή το Google είναι crawling φόρουμ σας - αυτό σημαίνει ότι το Google πηγαίνει επίσης να μεταφραστεί συνδέσεις. Έτσι έχουμε τη ζήτηση για μετάφραση και τη σελίδα παίρνει μεταφραστεί.

Αυτό είναι πολύ απλό - το περιεχόμενο θα μεταφραστεί πρώτη φορά όταν κάποιος θα πάει να τα μεταφρασμένα σελίδα πρώτη φορά. Δεν πειράζει θα είναι πραγματικό πρόσωπο ή το Google ρομπότ. Περιεχόμενο είναι cached. Και μετά την λήξη της προσωρινής μνήμης είναι γεμάτη έξαψη και πάλι, όταν κάποιος ζητά μετάφραση του κάτι που δεν είναι cached ακόμα.

Έτσι όταν γράφετε θέση σας στα Αγγλικά, τότε θα μεταφραστεί σε ζήτηση - όταν κάποιος θα ρωτήσει για τη μετάφραση. Η Google θα ανιχνεύσουμε τις σελίδες σας έτσι θα είναι επίσης να ζητήσει τη μετάφραση, οπότε θα πάρει μεταφραστεί περιεχόμενο και το δείκτη μεταφρασμένη σελίδα σας. Έτσι, πρόσωπο που δεν ξέρουν αγγλικά θα βρει τη σελίδα σας με την έρευνα στη γλώσσα του τόσο γρήγορα όσο η Google θα δείκτη της σελίδας.

Ναι, σχεδιάζουμε να γίνει πιο γενικό εργαλείο, το οποίο θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τις μεταφράσεις σε άλλα περιβάλλοντα, αλλά ακόμα έχουμε κάποια χαρακτηριστικά τα οποία θέλουμε να εντάξει πρώτα πριν να ανοίξουμε νέα σειρά προϊόντων. Δεν υπάρχει καμία προθεσμία για αυτό αυτή τη στιγμή.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off