Γεια σου, είμαι ενδιαφέρονται να αγοράσουν vBET. Είμαι εξοικειωμένος μόνο με phpBB και πραγματικότητα δεν έχουν vBulletin ακόμα. Ο μόνος λόγος που θα αγοράσει vBulletin είναι για vBET. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για άλλα φόρουμ υπάρχουν;
Το ενδιαφέρον μου για vBET είναι επειδή θέλω θέσεις μου στα αγγλικά για να μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και για τη μετάφραση των μηνυμάτων να είναι μόνιμη. Αυτό είναι κατανοήσουμε μου τι είναι τόσο καλός για vBET σχέση. Έχω δίκιο;
Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι το θέμα του κατά πόσον το φόρουμ (και όλες τις γλώσσες) θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται από την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Δεν είμαι ειδικός σε όλα αυτά, αλλά έχω διαβάσει ότι αυτό το πρόγραμμα το δικό σας φόρουμ φαίνεται να μην παραβιάζει κάποια από googles κανόνες και, συνεπώς, μπορεί να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Είναι όντως έτσι;
Επίσης, αν θέλετε να αγοράσετε vBET, νομίζετε ότι μια αρκετά newbie σαν κι εμένα που δεν έχει χρησιμοποιήσει πραγματικά vBulletin (μόνο phpBB) και δεν ξέρω πολλά προγραμματισμού θα είναι σε θέση να πάρει μια απλή vBulletin + vBET οργανωθεί και να λειτουργήσει; Βλέπω τόσα πολλά τεχνικά ζητήματα που δεν θέλω να πρέπει να αντιμετωπίσει - αν χρειάζεται να τα επιλύσει, μπορώ επίσης να σταματήσουν από την αρχή, επειδή ξέρω ότι δεν θα είναι σε θέση να το πράξουν.
Επίσης, χρειάζεται να πάρει vBSEO;
Χάρη.