Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Sitemap URL είναι πλαστό ή πραγματικό;

Default Sitemap URL είναι πλαστό ή πραγματικό;

Text automatically translated from: German to: Greek
    Translated text
    Όταν για πρώτη φορά θέλω να πω ότι νομίζω πως vbet για ένα έξυπνο προϊόν που κάθε εκατό αξίζει το κόστος που

sitemaps είναι το σωστό URL URL σαν αυτό:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ή μόνο URL σαν αυτό:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Ερωτώ, διότι για μένα αυτό είναι ένα βασικό σημείο πώλησης. Για τις διευθύνσεις URL όπως αυτό:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    σε ένα sitemap είναι ανοησίες γιατί χρησιμοποιούν μιας ανακατεύθυνσης 301 για να
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    να διαβιβάζονται και τα sitemaps έχουν τη σωστή διεύθυνση URL δεν είναι λάθος αυτά.

Ήθελα επίσης να ρωτήσω εάν συνταχθεί με τις διευθύνσεις URL Sitemaps και τα φόρουμ μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το URL του φόρουμ δεν είναι URL το νήμα στο sitemap

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

ps γιατί να στείλετε σε μια συνεισφορά είναι ότι απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, όταν δεν έχω κάνει αυτό; Έχω δημοσιεύτηκε μόνο στο αριστερό μέρος αυτής της σελίδας

Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου.

Αυτή τη στιγμή, όταν ενσωματωθούν vBET με γεννήτρια sitemap σας περβάζι δεν έχουν μεταφραστεί συνδέσεις στο sitemap. vBET μεταφράζεται συνδέσεις στο φόρουμ σας, έτσι ώστε το Google και άλλες αράχνες θα βρείτε και θα δείκτης μεταφρασμένες σελίδες σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουμε ήδη προγραμματιστεί λύση για την υποστήριξη γενιά sitemap με ήδη μεταφραστεί συνδέσεις (δείτε εδώ για λεπτομέρειες: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό ακόμα. Πρώτα θα προσθέσουμε άλλη υποστήριξη μετάφραση κινητήρες για vBET3.x (τώρα είναι μόνο σε vBET4.x) και μετά ότι θα εφαρμόσει τα άλλα χαρακτηριστικά - συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για μεταφραστεί συνδέσμους για γεννήτρια sitemap. Λάβετε υπόψη σας ότι η ένταξη με γεννήτρια sitemap δεν είναι απαραίτητη σε όλα - αυτό είναι μόνο να βοηθήσει για το Google που πιθανότατα θα κάνει τις σελίδες σας ευρετήριο πιο γρήγορα, ακόμα αυτές θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται ούτως ή άλλως, χάρη στο Google ρομπότ.

Αν έχετε οποιεσδήποτε μελλοντικές ερωτήσεις, παρακαλούμε ρωτήστε απλώς

Translated text
    wow γρήγορη ανταπόκριση, σας ευχαριστώ.

Εντάξει είναι καλό που έχει προγραμματιστεί για την ενσωμάτωση μεταφραστεί διευθύνσεις URL για το sitemap.

Google επιδιώκει δυστυχώς μόνο έναν ορισμένο αριθμό διευθύνσεις URL που έχουν ανακατεύθυνσης 301, ώστε αυτό το χαρακτηριστικό θα ήταν πολύ χρήσιμο και σημαντικό.
    Έχω στο φόρουμ μου, χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό περίπου 26 εκατομμύρια 301 redirects ότι η Google θα τιμωρεί

Έχω διαβάσει μέσω αυτού εδώ: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Προβλέπεται επίσης ότι το url FORUMS προστίθεται στην sitemap?
    Μέχρι τώρα, μόνο το URL του νήμα για να εισαχθεί.

Έχω 1200 θέματα Φόρουμ και 500.000 είναι επομένως μόνο το φόρουμ στη διεύθυνση URL Sitemap μου γι 'αυτό θα ήταν σημαντικό για μένα αυτό είναι το url φόρουμ στο sitemap είναι.
    Είναι αυτό δυνατό;

Τελευταία ερώτηση.
    Είναι δυνατή η προεπιλογή από ολόκληρο το φόρουμ σε μια γλώσσα σε άλλη γλώσσα;

Παράδειγμα.
    Έχω ένα γερμανικό φόρουμ και ότι αυτό θα εμφανίζεται πάντα και για κάθε στα αγγλικά, αυτό είναι δυνατό;

Επειδή θα μπορούσα να κάνω αντίγραφα ενός φόρουμ για δικούς τους τομείς σε διαφορετικές γλώσσες
    Original text

Σε αυτό το sitemap διαδικασία ολοκλήρωσης στιγμή δεν περιλαμβάνουν την προσθήκη συνδέει το φόρουμ για μεταφρασμένες σελίδες. Φυσικά δεν είναι δυνατόν - απλά δεν είχαμε αμφιβολία γι 'αυτό πριν και έτσι δεν τον ένοιαζε πριν.

Οποιαδήποτε περισσότερες ερωτήσεις

Translated text
    ok, λόγω του ζητήματος? =)

Έτσι έχω αποδεκτό ένα γερμανικό φόρουμ (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) Και επίσης θέλουν την αγγλική χρήστης μπορεί να διαβάσει αυτό.
    Τότε μπορώ να εγκαταστήσω VBET και εγώ στο URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    το γερμανικό κείμενο και
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    την αγγλική έκδοση. ότι είναι εντάξει, αν θέλω τα γερμανικά και τα αγγλικά οι χρήστες μοιράζονται μια πλατφόρμα μαζί.
    Αλλά αν θέλω στη γερμανική και αγγλική χρήστες έχουν το δικό τους φόρουμ τους, τότε θα ήταν καλύτερα να κάνω ένα αντίγραφο του Φόρουμ
    Στη συνέχεια, έχω δύο γερμανικά φόρουμ.
    έναν τομέα στον
    HTML Code:
    deutsch.de
    για τα γερμανικά και έναν χρήστη με τον τομέα
    HTML Code:
    englisch.com
    Αγγλικά για τους χρήστες. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να διαβάσει το παλιό Αγγλικά Γερμανικά εισφορές στο φόρουμ englisch.com θα πρέπει φυσικά να είναι Αγγλικά από προεπιλογή.

Έτσι είχα τα δύο Ανεξάρτητη Διοικητικό Συμβούλιο του ανεξάρτητου το καθένα με τη δική της γλώσσα και δικό του τομέα.

Εξέφρασα την ιδέα μου για να καταλάβετε;

Είναι ευεργετική.
    Η Google δεν στοιχεία 10 εκατομμύρια σελίδες από έναν τομέα.
    Αλλά 10 εκατομμύρια σελίδες ευρετήριο του Google τομείς 50
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alpha? 28-06-11 στο 15:33.

Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται vBET καθόλου ... Μπορείτε cerate 50 μόλις ένα φόρουμ γλώσσα. Λοιπόν, τι για τις μεταφράσεις; Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό θα είναι πολύ ακριβά για σας - 50 άδειες για vBulletin και ίσως και άλλα που καταβάλλονται plugins. Επίσης 50 πίνακες θα καταναλώνουν πολύ περισσότερους πόρους (CPU, μνήμη).

Translated text
    Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό.
    Έχω ένα γερμανικό φόρουμ το οποίο έχει 1,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Οι αναρτήσεις είναι φυσικά, επίσης, διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες.
    Βάση ως βασικά όπως ήταν.
    Ξέρω ότι μπορεί να είναι 50 νέα βήματα μόνο λόγο ότι έχει νόημα.
    Γιατί θα πρέπει να είναι 50 νέα λόγους κενότητα φόρουμ, αλλά αν έχω 1.500.000 θέσεις ως περιεχόμενο;
    Αλλά μόνο σε μία γλώσσα
    Το περιεχόμενο αυτό αποτελεί οικονομικό παράγοντα μπορεί να πολλαπλασιαστεί με τη μετάφραση σε διαφορετικές γλώσσες.
    Μόνο τα έργα 100x καλύτερα σε διαφορετικά domains κατά την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί στη συνέχεια μεταφράζοντας την ανάπτυξη ανεξάρτητων θέσεις.

Ο πρώτος παράγοντας κόστους είναι δευτερεύον. Το γερμανικό φόρουμ έχει λιγότερο κόστος διακομιστή 100-200 **** αξία.
    Εάν ένα αγγλικό αντίγραφο της επίτευξης μόνο το 10% της αξιοπρέπειας που θα είναι ακόμη αποδοτικοί. Δεν υπάρχουν φόρουμ σχετικά με το νέο κόστος διακομιστή στο υπάρχον διακομιστές δεν είναι απασχολημένοι έχουν επαρκή αποθέματα. Δεν θα επιβαρύνονται μόνο το κόστος άδειας χρήσης.
    Επίσης, δεν θέλω να κάνει 50 φόρουμ με τη μία, αλλά πάντα ένα μετά το άλλο

Αλλά νομίζω ότι έχω βρει μια λύση.
    στο htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Θα πρέπει να λειτουργεί στην πράξη.

Αλλά πίσω στο θέμα
    OK Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον τον εαυτό μου που μπορεί να ενσωματώσει URL του φόρουμ στο Χάρτη ιστοτόπου.
    Τότε εγώ θα αγοράσει VBET.
    Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια

και σας ευχαριστώ για αυτό το μεγάλο πρόγραμμα
    Original text

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί