Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 10

Θέμα: Αναφέρθηκε το θέμα των μηνυμάτων.

Question Αναφέρθηκε το θέμα των μηνυμάτων.

Όταν ένα μέλος με διαφορετική από την προεπιλεγμένη γλώσσα εκθέσεις μια θέση αυτό είναι που δημοσιεύτηκε:

Τίτλος:

Αναφερθεί μετά από <-! VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <-! VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

Η κοινοποίηση ΜΠ των αναφερθεί μετά περιέχει και αυτό ως τον τίτλο. Παρακαλείστε να ενημερώσετε.

Χάρη.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Ελπίδα δεν υπάρχει καμία βιασύνη με αυτό

Θα το μετακινήσετε σε αναφορά σφάλματος.

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Ελπίδα δεν υπάρχει καμία βιασύνη με αυτό

Θα το μετακινήσετε σε αναφορά σφάλματος.
    Χάρη Michal. Αλλά δεν είναι ένα e-mail. Ένα μήνυμα που αναφέρθηκαν έχει αναρτηθεί στο διαχειριστή μου υπο-φόρουμ ως ένα νέο νήμα. Δεν έχω αυτό το θέμα.

Παρακαλούμε τα στοιχεία πρόσβασης μμ και ακριβής οδηγίες για το πώς να το αναπαράγει. Νομίζω ότι wee χρειαστεί να προσθέσετε κάποιο φίλτρο για τη μη μετάφραση ονόματα χρηστών. Αυτό θα λύσει το θέμα εδώ και θα επιτρέψει να γίνει αυτό εύκολα και σε άλλες μελλοντικές υποθέσεις.

Λεπτομέρειες PM'd. Σας ευχαριστούμε!

Λυθούν και θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση.

Για γρήγορη λύση παρακαλώ:
    1. Ανοίξτε το αρχείο / Περιλαμβάνει / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Αναζήτηση:
    if ($ _REQUEST [«γλώσσα»] & & $ vBulletin-> επιλογές ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['κάνουν']! = 'insertpm')) {
    3. Αντικαθίσταται από:
    if ($ _REQUEST [«γλώσσα»] & & $ vBulletin-> επιλογές ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['κάνουν']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['κάνουν']! = 'sendemail ») ) {
    Ταύρος έχετε ήδη περιλάβει. Παρακαλώ σημειώστε ότι στο φόρουμ σας αυτή τη γραμμή είχε ήδη αλλάξει και δεν ξέρουμε τι για αυτές τις αλλαγές έγινε. Παρακαλώ δείτε PM.

Για το θέμα αυτό - παρακαλώ να επιβεβαιώσει ότι έχει λυθεί

Βλέπω ότι το τελευταίο μήνυμα που αναφέρθηκαν, φαίνεται ότι έχετε αναφερθεί με την προεπιλεγμένη γλώσσα σας που τα αγγλικά. Ή μήπως να το αλλάξετε πίσω στην αγγλική αργότερα; Θέλω μόνο να επιβεβαιώσει ότι αυτό έχει επιλυθεί, εάν μια θέση έχει αναφερθεί από κάποιον με διαφορετική γλώσσα στις προεπιλογές.

Το έκανα όπως υποθέτω να κάνω, για να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Παρακαλώ ελέγξτε το τώρα μόνοι σας με τη δημιουργία νέας έκθεσης και επιβεβαιώνουν ότι είναι πραγματικά λυθεί σε περίπτωση που, αν μας λείπει κάτι

Σας ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετική υποστήριξη πελατών Michal! Μπορώ τώρα να επιβεβαιώσει ότι αυτό θ σταθερό!

(Εγώ θα αγοράσει τώρα δεύτερη άδεια μου vBET.)

Καλή να ακούσει ότι το θέμα έχει λυθεί - αυτή η λύση θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δελτίο φωλιά

PS.
    Βλέπω ότι έχετε ήδη αγοράσει 2η Σε περίπτωση οποιασδήποτε θέματα - ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε - απλά ρωτήστε και θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως

Απολαύστε vBET!

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί