Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 3 του 3

Θέμα: Παράβλεψη λέξεων σε τίτλους νήμα

Senior Member

Default Παράβλεψη λέξεων σε τίτλους νήμα

Γεια σου,

Χρειάζομαι απεγνωσμένα αυτό που η φύση του φόρουμ μου είναι τέτοια που τα μέλη μου (ανεξάρτητα από τη ρύθμιση γλώσσας φόρουμ τους) χρήση γερμανικά για ορισμένους όρους. Για παράδειγμα, κανείς δεν γράφει «δεξαμενή». Γράφουν όλα "Panzer» γι 'αυτό χρειάζεται αυτή τη λέξη (και εκατοντάδες άλλα) να εξαιρεθούν από τη μετάφραση. Αν κάποιος γράφει «Είδα ένα Panzer χθες« Χρειάζομαι τη λέξη Panzer να αγνοούνται για μετάφραση.

Ξέρω από την άλλη θέση που θα εξέταζαν το ενδεχόμενο αυτό, αλλά ότι κανείς δεν φαίνεται να το έχουν ανάγκη. Λοιπόν, για ένα κάνω

Επεξεργασία: Είμαι χρησιμοποιώντας Vbet 4.4.0
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 18-06-11 στο 11:48.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

OK αποδεκτή. Ήδη έχουμε αγνοώντας τη λειτουργικότητα, αλλά ως τώρα για το περιεχόμενο μόνο. Ακόμα έχουμε έναν τρόπο να αγνοήσει σε τίτλους πάρα πολύ, γι 'αυτό θα την εφαρμόσει

Απαγορευμένες

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Αυτή η λειτουργία προστέθηκε στην έκδοση 4.5.2.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off