Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 3 του 3

Θέμα: δεν μπορεί να κάνει SEO συνδέσεις

Νέο μέλος

Default δεν μπορεί να κάνει SEO συνδέσεις

Έχω πρόβλημα μάγισσα συνδέσεις SEO δεν ξέρω πώς να ρυθμίσετε το htaccess μου ..

Αυτό που έχω έρθει σε κύρια ρίζα

Στις RewriteEngine
    # ΚΑΝΟΝΕΣ για SEO συνδέσεις μετάφραση με vBSEO (πρέπει να συμπεριληφθούν πριν από όλους τους κανόνες για vbseo.php)
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. Api \\ php)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Δεν μπορώ να μεταφράσει γκαλερί cantr βρείτε το site μόνο προεπιλεγμένη γλώσσα είναι εντάξει ..
    σύνδεσμος ιστοσελίδα μου www.gooutdoor.co το πρόβλημα είναι στην γκαλερί μετά κάντε κλικ στη σημαία.
    Η ρύθμιση για τη φιλική του url είναι:

Τύπος URL
    Η ενεργοποίηση φιλικό URLs μπορεί να αυξήσει την κατάταξη του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
    ******* Rewrite Mod Friendly URLs

Με htaccess θα πρέπει να τεθεί σε κατεύθυνση photopost;
    Θα πρέπει να ρυθμίσετε οτιδήποτε άλλο; Είμαι με τη χρήση vBSEO κινητήρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maciej? 02-05-11 στο 16:09.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Θα πρέπει να κάνετε 3 βήματα:
    1. κάνει μια htaccess αρχείο όπως αυτό:
    Code:
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    δεύτερον, την ενσωμάτωση δύο vbseo αρχεία με vBET (ό, τι περιγράφεται σε readme.html αρχείο (δύο αρχεία _url.php και _createurl.php)

τρίτον - που δύο επιλογές σε admincp-> vBET-> κύριος.
    -Τη δημιουργία SEO συνδέσεις
    -Αλλαγή REQUEST_URI να VBSEO_URI

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Καμία απάντηση - επιλυθεί. Αν όχι - παρακαλώ γράψτε εδώ και εγώ θα ανοίξει αυτό το νήμα για άλλη μια φορά.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off