Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Μερικά περίεργα πρόβλημα.

Question Μερικά περίεργα πρόβλημα.

Όταν προσπαθούν να πάνε σε αυτό το νήμα:

Παράθυρα Ιστορικό διαφανή;

Παίρνω τα εξής, δύο φορές στην κορυφή της σελίδας μου, και η υπόλοιπη σελίδα δεν ανοίγει. Παρακαλείστε να ενημερώσετε.

Προειδοποίηση
    : Strstr () [function.strpos]: Offset δεν περιέχονται στη συμβολοσειρά στο [Διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 408

Χάρη.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας, έχω λύση για σας - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ - γι 'αυτό παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο της επεξεργασμένο αρχείο!

1. ανοικτή και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο αυτού του αρχείου:
    ρίζα forum / inlcludes / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. σε αυτό το αρχείο βρείτε:
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    3. και αντικαταστήστε την με:
    PHP Code:
    if(strlen($outputPart) > 1)
        {

$closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1);
        }
        else 
    $closePosition false
    4. αποθηκεύσετε ένα αρχείο και δοκιμάστε το.

Δεύτερον - παρακαλώ δώστε μου μια υπόδειξη πώς να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο φόρουμ δοκιμή μου, μπορεί να πρόκειται για ένα σφάλμα.

Ευχαριστίες

Καμία απάντηση - επιλυθεί. Εάν όχι, παρακαλούμε γράψτε εδώ και θα ανοίξει ξανά αυτό το νήμα.
    Ευχαριστίες

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης. Έκανα τις αλλαγές. Αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Και δεν ξέρω πώς να το αναπαράγει, αυτό συμβαίνει μόνο σε αυτό το νήμα. Χάρη.

Εξακολουθώ να έχω την:

Προειδοποίηση: Strstr () [function.strpos]: Offset δεν περιέχονται στη συμβολοσειρά στο [Διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 410

Προειδοποίηση: Strstr () [function.strpos]: Offset δεν περιέχονται στη συμβολοσειρά στο [Διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 410

Χμμ προσπαθήστε να διαγράψετε τη μνήμη cache για τη γλώσσα αυτή και να επαναλάβω την εξέταση. Αν ακόμα τίποτα - εγώ θα το ελέγξει για άλλη μια φορά

Λυπούμαστε Kamil, αλλά πώς μπορώ να σβήσω τη μνήμη cache για μία γλώσσα; Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

απλώς πηγαίνετε στο admincp - > vBET cache - > cache καθαρισμού, επιλέξτε μία από τις γλώσσες και επιλέξτε Καθαρά αρχεία Cache Σχόλια και να συνεχίσει

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off