Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: 404 παρακάτω μήνυμα στην ξένη γλώσσα

Senior Member

Default 404 παρακάτω μήνυμα στην ξένη γλώσσα

Είμαι χρησιμοποιεί προς το παρόν vBSEO'd συνδέσεις στο φόρουμ μου.

Όταν ένας χρήστης υποβάλλει μια θέση σε μια ξένη γλώσσα χρησιμοποιώντας το πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας (όχι γρήγορη απάντηση), μπορείτε να πάρετε μια 404 μετά την ανακατεύθυνση (η θέση αυτή εξακολουθεί να γίνεται, όμως). Δοκίμασα αυτό με και χωρίς HTML καθαρισμού ενεργοποιημένη, χωρίς αποτελέσματα. Θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Greek
    Translated text
    Αυτό το μήνυμα είναι γραμμένο σε άλλη γλώσσα. Το φόρουμ αυτό δεν συμβαίνει με την κατάσταση που περιγράφεται. Επομένως, σας παρακαλώ στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα τη διεύθυνση του φόρουμ σας (και ένα σύνδεσμο προς αυτό το νήμα), ώστε να μπορώ να το ελέγξουμε.
    Original text

Senior Member

Δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα μετά την απενεργοποίηση html καθαρισμού vBSEO του. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως για την απάντηση!

Ναι - αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην χρησιμοποιήσετε τίποτα που καθαρίζει HTML σχόλια - vBET αλλιώς θα χάσει πληροφορίες σχετικά με το τι έχει ήδη μεταφραστεί (δηλαδή από BBCodes lang και langtitle) και ποιες περιοχές δεν θα πρέπει να μεταφραστεί, αλλά πρέπει να συνεχίσουν να κωδικοποιηθούν εκ νέου.

Senior Member

Έχω εγκαταστήσει αντ 'αυτού ένα vB.org froum mod και να καθορίζεται η σειρά εκτέλεσης και 65.000 - αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με vBET φαίνεται, σε αντίθεση με το σύστημα vBSEO, το οποίο σκάτωσε.

Ναι - vBET χρήσεων 1000 για την εκτέλεση, έτσι ώστε αν γίνει κάτι με τα σχόλια μετά ότι δεν έχουν καμία επιρροή στο πώς vBET λειτουργεί.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off