Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Έχω χρησιμοποιώντας vbet από το υποκατάστημα 2.X, και έχουν την αναβάθμιση κατά μήκος του τρόπου. Μόλις τώρα αναβάθμισα σε 3.2.2.
Τώρα, όταν κάνω κλικ στις σημαίες, παρατηρώ τις αλλαγές URL, καθώς και. Ωστόσο, μερικές φορές η σελίδα φορτώνει κανονικά, αλλά άλλες φορές, παίρνω απλά μια λευκή σελίδα που λέει "δεν βρέθηκε σελίδα". ιστοσελίδα μου είναι informedtrades.com. Έχω vBSEO επίσης εγκατεστημένο.
Είδα κάποιους ανθρώπους αναφορά παρόμοιες εμπειρίες, αλλά δεν είδα κανέναν να μιλάμε γι 'αυτό συμβαίνουν μόνο μερικοί από το χρόνο, ούτε βλέπω ανθρώπους που είχαν μόνο ένα πρόβλημα μετά από αυτή την τελευταία αναβάθμιση. συγγνώμη αν αυτό είχε ήδη καλυφθεί και το έχασα.
κάποιες ιδέες για το πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;
Γεια σου. Νομίζω ότι βρήκα το μοτίβο. Στις οι συνδέσεις σας φόρουμ που έχουν ειδικούς χαρακτήρες ισχυρίστηκε ότι δεν θα βρεθεί. Δεν ξέρω γιατί ακόμη.
Δεν είμαστε σε θέση να το αναπαράγουν στους κεντρικούς υπολογιστές μας (όπως μπορείτε να δείτε εδώ ότι λειτουργεί καλά) γι 'αυτό παρακαλώ PM μου πρόσβαση λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP.
Έχω χρησιμοποιώντας vbet από το υποκατάστημα 2.X, και έχουν την αναβάθμιση κατά μήκος του τρόπου. Μόλις τώρα αναβάθμισα σε 3.2.2.
Τώρα, όταν κάνω κλικ στις σημαίες, παρατηρώ τις αλλαγές URL, καθώς και. Ωστόσο, μερικές φορές η σελίδα φορτώνει κανονικά, αλλά άλλες φορές, παίρνω απλά μια λευκή σελίδα που λέει "δεν βρέθηκε σελίδα". ιστοσελίδα μου είναι informedtrades.com. Έχω vBSEO επίσης εγκατεστημένο.
Είδα κάποιους ανθρώπους αναφορά παρόμοιες εμπειρίες, αλλά δεν είδα κανέναν να μιλάμε γι 'αυτό συμβαίνουν μόνο μερικοί από το χρόνο, ούτε βλέπω ανθρώπους που είχαν μόνο ένα πρόβλημα μετά από αυτή την τελευταία αναβάθμιση. συγγνώμη αν αυτό είχε ήδη καλυφθεί και το έχασα.
κάποιες ιδέες για το πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία για όσο αυτό είναι σπάνιο - δεν πρέπει να συμβεί σε όλους και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λειτουργεί όλο το χρόνο
i επανήλθε στην vbet 312, που λειτουργεί μια χαρά. έτσι, το ζήτημα σχετίζεται με κάποια διαφορά μεταξύ 312 και 322. Επίσης, όταν επανήλθε στο 312, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ένα προϊόν αντικαταστήσετε. το πρόβλημα εξακολουθεί να συνεχίζεται. τότε, όταν φορτώθηκε τα αρχεία του 312, που φάνηκε να λύσει το πρόβλημα. έτσι, ίσως το πρόβλημα σχετίζεται με επεξεργασία αρχείων μεταξύ 0,312 χιλιάδες και 322.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί είναι ότι έχω vbblogs εγκατασταθεί. αυτό δεν επηρέασε καθόλου? διευθύνσεις URL σε blogs δεν είναι γραμμένο σε ξένες χαρακτήρες. ούτε το 322, ούτε το 312.
Θα ήθελα πραγματικά να επωφεληθούν από τα νέα χαρακτηριστικά του 322. Είναι ούτως ή άλλως υπάρχει μπορώ να κάνω ότι υπό το πρίσμα της κατάστασης;
ευχαριστίες
simit
Πρόσθεσε: και φυσικά έχω την τελευταία έκδοση του vbseo εγκατεστημένα.
Αλλά μην το αλλάξει χειροκίνητα. Οι εν λόγω σχέδιο είναι σε πολλά σημεία της διαμόρφωσης vBSEO. Παρακαλώ μου PM πρόσβαση στις λεπτομέρειες για να vBSEO CP σας και θα μάθετε ποια παράμετρο διαμόρφωσης είναι υπεύθυνη για αυτό.
Αυτό γίνεται με vBSEO - vBET δεν έκανε τέτοιες αντικαταστάσεις. Θα πρέπει να ρυθμίσετε κατάλληλα vBSEO. Μπορείτε να έχετε την επιλογή να κρατήσει όχι Ισπανικά χαρακτήρες ans επίσης να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο σε FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php παράμετρο $ Vbseo_custom_char_replacement. Χάρη ότι θα είστε σε θέση να συνεργαστεί με μεταφραστεί URL και να διατηρήσετε τα υπάρχοντα URL για σας για τη μητρική γλώσσα, όπως αυτές στις οποίες.
Αυτό είναι το URL όπου πολωνικά γράμματα (όπως SAEC) άλλαξε χάρη στη $ Vbseo_custom_char_replacement και εξακολουθεί να διατηρεί όλα τα άλλα δεν είναι Αγγλικά γράμματα. Αυτό είναι ίδιο σύνδεσμο για τα ιαπωνικά:
Επίσης, αυτό είναι καλό παράδειγμα γιατί θα πρέπει να έχετε δεν είναι η αγγλική / Espagnol χαρακτήρες - ορισμένες γλώσσες έχουν noly δεν αγγλικά / Espagnol χαρακτήρες.
Αυτό είναι παράδειγμα πώς μπορείτε να ρυθμίσετε $ Vbseo_custom_char_replacement αξία (για τους Πολωνούς γράμματα):