Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Θέματα μνήμης

Senior Member

Default Θέματα μνήμης

Παίρνω τα εξής λάθη όταν κάνετε κλικ στο 'αρέσει λάβει »το vBSEO και' αρέσει Δεδομένων» κουμπιά στη σελίδα προφίλ χρήστη:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Όπως είπα, αυτό άρχισε να συμβαίνει μετά την εγκατάσταση Vbet αλλά νομίζω ότι είμαι πρόκειται να χρειαστείτε κάποια καθοδήγηση εδώ, επειδή τα στοιχεία δεν ταιριάζουν με τα συμπτώματα.

Πληροφορίες Μνήμης:

Από phpinfo: memory_limit Τοπική - 128M Master - 128M

Από php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP Όριο μνήμης 32M

Μνήμη διακομιστή σε χρήση αυτή τη στιγμή: 25.00% (262.136 από 1.048.576)

Τα μηνύματα λάθους είναι γεγονός που υποδηλώνει ότι θα πρέπει να αυξήσετε τη μνήμη, αλλά δεν βλέπω οποιαδήποτε άλλα συμπτώματα της ανεπαρκούς μνήμης, ενώ χρησιμοποιώντας το φόρουμ και είχα καμία έκθεση από τα μέλη μου. Υποθέτω όμως ότι θα είναι επίσης να δει μοιραίο λάθος του «αρέσει».

Έχετε παιδιά συναντήσετε οποιαδήποτε προβλήματα όπως αυτό ενώ χρησιμοποιείτε Vbet; Θα ήμουν ευγνώμων για οποιεσδήποτε συμβουλές για το τι πρέπει να δοκιμάσετε.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Εντάξει, θα το δοκιμάσετε στο φόρουμ δοκιμή μου. Μπορείτε απλά να προσπαθήσετε, ότι vBET καθιστώντας το θέμα αυτό - απλά απενεργοποιήστε vBET και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά - Εάν stil θέμα υπάρχουν και vBET είναι άτομα με ειδικές ανάγκες - αυτό δεν είναι vBET θέμα. Αν το θέμα θα εξαφανιστεί - αυτή είναι θέμα vBET και εμείς θα το διορθώσουμε.

Δεύτερον - μπορείτε να αυξήσετε το όριο του memory_limit στο php.ini έως 64 MB και την επανεκκίνηση του διακομιστή σας. (Παρακαλώ μόνο να διαβάσετε για το θέμα αυτό στο google).
    με vBET έχετε 52 περισσότερο περιεχόμενο και 52 περισσότερους χρήστες στο φόρουμ (εάν έχετε ενεργοποιήσει όλες τις γλώσσες) - το κόστος της μνήμης του server. Είμαστε ακόμα workin να vBET πιο αποτελεσματική (νέα relase πολύ σύντομα).
    Εδώ έχετε μια λίστα των hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ευχαριστίες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 15-03-11 στο 18:41.

Senior Member

Θα περιμένω να ακούσω τι θα ανακαλύψετε, στο χώρο δοκιμής σας πριν τη ρύθμιση μνήμης στο php.ini.

Senior Member

I επεξεργαστεί php.ini μου και αύξησε το όριο μνήμης για 64Μ και στη συνέχεια επανεκκίνηση του Apache, αλλά vBulletin φαίνεται να αγνοεί ότι ο καθορισμός και παραπονούνται ότι εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή μνήμη (ίδια λάθη όπως δημοσιεύτηκε στην θέση 1).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 16-03-11 στο 00:22.

Senior Member

Γεια σου,

Ήσασταν σε θέση να επαναλάβει το σφάλμα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί vBulletin AdminCP επιδεικνύει 32M όριο μνήμης όταν php.ini έχει 64Μ.

Όχι, δεν μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ τεστ μου (i κλικ στο κουμπί αρέσει στη σελίδα του χρήστη).
    Μήπως κάνετε επανεκκίνηση του διακομιστή σας μετά την αλλαγή στο php.ini;
    Παρακαλείσθε να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον συγκεκριμένο πάροχο φιλοξενίας σας

Senior Member

Ναι, επανεκκίνηση του Apache, μετά την τροποποίηση του php.ini, αλλά δεν είχε καμία επίδραση. Πολύ παράξενο. Έλεγξα γενική χρήση της μνήμης μου και ήταν πολύ κάτω από 32M έτσι κι αλλιώς πολύ παράξενο το γεγονός ότι παίρνω αυτά τα σφάλματα μνήμης. Έχω ρωτήσει host μου να εξετάσω αυτό.

Senior Member

Λυθεί. Είχα μια ατελή php.ini στη ρίζα. Όλα λειτουργεί σωστά τώρα.

ok για την επιβεβαίωση λυθεί

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί