Γεια σου,
Σύνολο χαρακτήρων μου: ISO-8859-1
Έχω στείλει ένα PM να σας περιέχει μια σύνδεση σε μια θέση που δείχνει το πρόβλημα.
Γεια σου,
Σύνολο χαρακτήρων μου: ISO-8859-1
Έχω στείλει ένα PM να σας περιέχει μια σύνδεση σε μια θέση που δείχνει το πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 11-03-11 στο 12:31.
έχετε δίκιο. Αυτό είναι ένα σφάλμα κωδικοποίησης. Μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου.
Αυτή δημιουργείται μόνο όταν κάποιος κάνει μετά από την μεταφρασμένη σελίδα.
(Θυμηθείτε - εάν επιθυμείτε να καταχωρήσετε στα γαλλικά - θα πρέπει να έχετε στο usercp γαλλική σύνολο γλώσσα σας.
Προσπάθησα να διορθώσω αυτό το σφάλμα από χθες - σε γενικές γραμμές δεν με utf φόρουμ vBulletin έχουν πρόβλημα με κωδικοποίηση χαρακτήρων ASCII με κωδικό κάτω από 256.
Έκανα ένα νέο νήμα στην ενότητα bug σε vBulletin φόρουμ και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση αυτού του σφάλματος.
Σε γενικές γραμμές, αν κάνατε θέση στη γαλλική γλώσσα (και να έχουν στη γλώσσα usercp γαλλικά) από την κανονική (δεν μεταφράστηκε σελίδα) όλα θα είναι εντάξει. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν προσπαθείτε να δημοσιεύσετε από τη μεταφρασμένη σελίδα.
Αχ, εντάξει. Ναι, έχω αντιγράψει ένα τμήμα από τη γαλλική Wiki και επικολληθεί αυτό.
Ωστόσο, όταν έχω επιλέξει το φόρουμ γλώσσα μου, όπως γερμανικά, και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στα γερμανικά, οι χαρακτήρες εξακολουθούν να δείχνουν ως html αριθμούς όταν μπορώ να επεξεργαστώ την εν λόγω θέση ή κάντε κλικ στο βέλος στο μεταφρασμένο μήνυμα ....?
ναι έχεις δίκιο. ματιά σε δύο θέσεις μου - το ένα fisrt γίνεται από τη σελίδα δεν έχει μεταφραστεί (Αγγλικά) - δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν θέλετε να το επεξεργαστείτε.
Το δεύτερο είναι κατασκευασμένο από μετάφραση (γυάλισμα) της σελίδας και εδώ είναι ένα πρόβλημα - γράμματα με ascii κώδικα κάτω από 256 - λάθος encoding - το έχω αναφέρει αυτό το bug στο vBulletin και θα προσπαθήσω να το διορθώσω να.
Είμαι εργάζονται σε αυτό με την ομάδα vBulletin:
Φόρουμ ASCII ζήτημα χαρακτήρες
Τώρα έχουμε ένα Σαββατοκύριακο. αν είναι εντάξει για σας να αρχίσουμε αυτό το θέμα μετά το Σαββατοκύριακο;
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συνεργαστώ με την ομάδα vBulletin.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 11-03-11 στο 13:25.
Ναι, φυσικά
Ναι, μπορείτε να την αφήσει ενεργή. Όπως γνωρίζετε, μετά στα αγγλικά μεταφράζονται καλή
Παρατήρησα του φόρουμ για το τεστ μου ότι σε UTF-8, το φόρουμ δεν είναι αυτό το θέμα υπάρχει.
Παρακαλώ ελέγξτε στη βάση δεδομένων σας για το πώς τα μηνύματα διατηρούνται (μπορείτε να επικολλήσετε εδώ ένα παράδειγμα της ρωσικής μηνύματος)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 11-03-11 στο 13:31.
Έχω καλές πληροφορίες.
Βρήκα μια σύγκρουση με vBSEO global_complete γάντζο
Μπορείτε να το ελέγξετε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 11-03-11 στο 13:54.
Πώς μπορώ να το ελέγξετε;
admincp-> plugins & προϊόντων -> Διαχείριση πρόσθετων λειτουργιών -> global_complete γάντζος του vBSEO -> να απενεργοποιήσετε.
Αλλά όπως έγραψα -> δεν έχει σχέση SEO εάν την απενεργοποιήσετε. Πρέπει να ελέγξετε vBSEO κώδικα και να την εντάξει.
Θα τα πούμε μετά το Σαββατοκύριακο