Εντάξει, έχω φάκελο admincp μου μετονομάστηκε σε: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(Επίσης διαμορφωθεί στο config.php)
Όταν goto: vBet Εργαλεία, Cleaner Cache
Παίρνω το εξής σφάλμα:
Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () » δ κωδικό στην γραμμή 9
Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') στο / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9
Εξετάζοντας το σφάλμα, αυτό οφείλεται σε ένα κωδικοποιημένο σκληρό PATH / admincp /
Αν μου μετονομάσετε admincp μου πίσω για να «admincp" (καθώς και επιστρέφοντας στο αρχείο config.php) και να επιστρέψετε στην vBet Εργαλεία, Cleaner Cache
Καθαριστικό Cache δείχνουν τώρα είναι σωστά.
Ωστόσο, κατά την εκκαθάριση cache της βάσης δεδομένων (δεν έχουν δοκιμαστεί επισκέπτη αρχεία).
Παρά το γεγονός ότι το έργο φαίνεται να ολοκληρωθεί σωστά και κάνει σαφή πράγματι τη μνήμη cache, όπως έλεγξα τη βάση δεδομένων με χρήση phpMyAdmin.
Παίρνω το εξής σφάλμα:
Προειδοποίηση: Illegal offset type σε isset ή άδειο το [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
Προειδοποίηση: Illegal offset type σε [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
Προειδοποίηση: Illegal offset type σε [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113
Οποιαδήποτε βοήθεια επίλυση αυτών των ζητημάτων θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.
-
UPDATE:
Παίρνω επίσης την παράνομη Offset λάθος σε όλες τις άλλες vBet μου Install, έτσι αυτό πρέπει να είναι Bug.
Πλέον έχω, επίσης, το πρώτο σφάλμα, αν μπορώ να μετονομάσετε το admincp σε άλλες vBet Εγκαταστήστε το μου, έτσι αυτό πρέπει επίσης να είναι ένα Bug.