Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 3 του 3

Θέμα: Bugs σε καθαρότερες Cache (διαδρομή αρχείου / Παράνομη Offset)

Νέο μέλος

Default Bugs σε καθαρότερες Cache (διαδρομή αρχείου / Παράνομη Offset)

Εντάξει, έχω φάκελο admincp μου μετονομάστηκε σε: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Επίσης διαμορφωθεί στο config.php)

Όταν goto: vBet Εργαλεία, Cleaner Cache
    Παίρνω το εξής σφάλμα:

Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () » δ κωδικό στην γραμμή 9

Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') στο / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9

Εξετάζοντας το σφάλμα, αυτό οφείλεται σε ένα κωδικοποιημένο σκληρό PATH / admincp /

Αν μου μετονομάσετε admincp μου πίσω για να «admincp" (καθώς και επιστρέφοντας στο αρχείο config.php) και να επιστρέψετε στην vBet Εργαλεία, Cleaner Cache
    Καθαριστικό Cache δείχνουν τώρα είναι σωστά.

Ωστόσο, κατά την εκκαθάριση cache της βάσης δεδομένων (δεν έχουν δοκιμαστεί επισκέπτη αρχεία).
    Παρά το γεγονός ότι το έργο φαίνεται να ολοκληρωθεί σωστά και κάνει σαφή πράγματι τη μνήμη cache, όπως έλεγξα τη βάση δεδομένων με χρήση phpMyAdmin.

Παίρνω το εξής σφάλμα:

Προειδοποίηση: Illegal offset type σε isset ή άδειο το [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
    Προειδοποίηση: Illegal offset type σε [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
    Προειδοποίηση: Illegal offset type σε [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113

Οποιαδήποτε βοήθεια επίλυση αυτών των ζητημάτων θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.

-

UPDATE:
    Παίρνω επίσης την παράνομη Offset λάθος σε όλες τις άλλες vBet μου Install, έτσι αυτό πρέπει να είναι Bug.

Πλέον έχω, επίσης, το πρώτο σφάλμα, αν μπορώ να μετονομάσετε το admincp σε άλλες vBet Εγκαταστήστε το μου, έτσι αυτό πρέπει επίσης να είναι ένα Bug.

Νέο μέλος

Ενημέρωση:

Έχω ανακαλύψει πώς να διορθώσετε το σκληρό κωδικοποιούνται / path /
    Επίσης, ενώ κάνει αυτό που παρατήρησα ότι οι λέξεις που αγνοούνται / path / ήταν επίσης σκληρό κωδικοποιούνται, τόσο εδώ είναι πώς να το διορθώσετε αυτό το σφάλμα:

AdminCP> Διαχείριση πρόσθετων λειτουργιών> Αδιαφανής λέξεις που αγνοούνται σε υπάρχοντα μηνύματα (admin_maintenance)

Αντικατάσταση: require_once (Οδηγία '/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php')?
    Με: require_once (Οδηγία'/'.$ vBulletin-> config ['Διάφορα'] ['admincpdir vbenterprisetranslator_ignoredwords.php'].'/')?

-

Αντικατάσταση: require_once (Οδηγία '/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php')?
    require_once (Οδηγία'/'.$ vBulletin-> config ['Διάφορα'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php')?

Ακόμα ψάχνουν στο αναφερόμενη δεύτερη bug.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Εδώ έχετε μια λύση:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5718

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί