Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Στατιστικά Παρακαλώ;

Νέο μέλος

Default Στατιστικά Παρακαλώ;

Όλες αυτές οι ιστορίες διατροφής είναι λαμπρά, αλλά χρειάζομαι πραγματικά να κάνει μια αποφάσεων, έτσι ώστε αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει, παρέχοντας τις ακόλουθες

VB Έκδοση:
    VBSEO:; Αριθμός έκδοσης / ημερομηνία εγκατάστασης:
    VBET Έκδοση / ημερομηνία εγκατάστασης:

Και τα παρακάτω γραφήματα από τις υπηρεσίες της Google ...
    Δείκτης γράφημα σελίδες πριν και μετά (webmaster)
    Ιστοσελίδα διάγραμμα ταχύτητας πριν και μετά (webmaster)
    Επισκέψεις μηχανή αναζήτησης πριν και μετά (analytics)
    Το ποσοστό εγκατάλειψης πριν και μετά (analytics)
    Επισκέψεις από την μητρική contry πριν και μετά (analytics)

Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ρωτήσω ... αλλά Φαντάζομαι μόνο με όλες αυτές τις πληροφορίες θα μπορούσα να κάνω μια σωστή ενημέρωση ΑΟΥΤ απόφαση αγοράς αυτού του προϊόντος ...

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας. Δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια δεδομένα - αυτό το φόρουμ vBET έχει εγκατασταθεί από την αρχή έτσι, δεν υπήρχε κανένα "πριν". Κάποιες πληροφορίες επισυνάπτονται από τους χρήστες μας σε αυτό το υπο-forum: vBET καλές ιστορίες - vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET)

Επίσης, μερικοί από τους πελάτες μας επιτρέπεται να περιλαμβάνουν συνδέσμους φόρουμ τους, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php ώστε να μπορείτε να ελέγξετε στο Google πόσα μεταφρασμένες σελίδες υπάρχουν στο ευρετήριο για κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία και γλώσσα.

Αν έχετε να μας καθοδηγήσει πώς να πάρει αυτό από το Google Analytics, μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελέσματα το ποσοστό της εισόδου στο forum μας από μεταφρασμένες σελίδες.

Νέο μέλος

Θα ήμουν ευτυχής να κάνει έναν πλήρως λειτουργικό περιπτωσιολογική μελέτη στο χώρο του ξενοδοχείου μου, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν έκδοση (μέρος της δουλειάς την ημέρα μου είναι να παρέχει αναλυτική τεκμηρίωση, οπότε θα ήταν εύκολο να κάνουμε / καταλάβουμε ).... Στη συνέχεια, αν αυτό δουλεύει είχα αγοράσει την έκδοση Pro ....

Αλλά μπορώ να αφαιρέσω το branding και κάθε outlinks δημιουργεί, ενώ εγώ το κάνω; Δεδομένου ότι αυτά θα έχουν αντίκτυπο στα αποτελέσματα

Αυτό είναι το μόνο πράγμα thats που θέτει μου μακριά του δίνει μια πάει

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Αν θέλετε να την αφαίρεση σύνδεση πιστωτικών δωρεάν έκδοση είναι αρκετό αν στείλετε οποιαδήποτε δωρεά (δείτε λεπτομέρειες για την ελεύθερη έκδοση σελίδα). Παρακαλούμε πληρωμένη έκδοση έχει περισσότερα χαρακτηριστικά (όπως μετάφραση URL) και είναι πολύ πιο βελτιστοποιημένη (σε επόμενη έκδοση θα υποστηρίξει επίσης cache μνήμη που χρησιμοποιείται από τις περισσότερες εφαρμογές). Έτσι, αν θα σας αρέσει δωρεάν έκδοση, τότε κάποιος θα καταβάλλεται οριστικά κάτι ε ό, τι σας αρέσει

Δίπλα σύνδεση πιστωτική δεν υπάρχει τίποτα άλλο, έτσι νομίζω ότι μπορείτε να εκτελέσετε για να Αν έχετε οποιεσδήποτε μελλοντικές ερωτήσεις, παρακαλούμε ρωτήστε απλώς - θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off