Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 5 FirstΠρώτα 12345 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 21 να 30 του 41

Θέμα: Βοήθεια διορθώσετε θέματα

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

χρησιμοποιούμε vBSEO 3.5 ακόμα. vBET δεν έχει δοκιμαστεί σε vBSEO 3.6. Θα γράψω για Michał και εγώ θα δοκιμάσει αυτή την έκδοση για vBET.
    Όπως μπορείτε να δείτε στο φόρουμ σας - έχετε ένα πρόβλημα με το ύφος μετά τη μετάφραση. Θα ήθελα να ελέγξει ο ίδιος (βρείτε σύγκρουση ή να επεξεργαστείτε πρότυπα), γι 'αυτό παρακαλώ και πάλι - για να μου στείλετε με πμ admincp σας και FTP λεπτομέρειες - θα γράψω για να σας σχετικά με όλες τις αλλαγές και τα έργα στο διακομιστή σας κατά τη διάρκεια της εργασίας μου.

Δεύτερον, Μήπως μπορείτε να επεξεργαστείτε κάποια vBET ή άλλο πρότυπα;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 23-02-11 στο 14:05.

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    χρησιμοποιούμε vBSEO 3.5 ακόμα. vBET δεν έχει δοκιμαστεί σε vBSEO 3.6. Θα γράψω για Michał και εγώ θα δοκιμάσει αυτή την έκδοση για vBET.
    Όπως μπορείτε να δείτε στο φόρουμ σας - έχετε ένα πρόβλημα με το ύφος μετά τη μετάφραση. Θα ήθελα να ελέγξει ο ίδιος (βρείτε σύγκρουση ή να επεξεργαστείτε πρότυπα), γι 'αυτό παρακαλώ και πάλι - για να μου στείλετε με πμ admincp σας και FTP λεπτομέρειες - θα γράψω για να σας σχετικά με όλες τις αλλαγές και τα έργα στο διακομιστή σας κατά τη διάρκεια της εργασίας μου.

Δεύτερον, Μήπως μπορείτε να επεξεργαστείτε κάποια vBET ή άλλο πρότυπα;
    Kam,

Του όχι ένα θέμα στυλ ...

Γιατί ξέρω αυτό;

Διότι δεν λειτουργεί με οποιοδήποτε ύφος στο ζωντανό φόρουμ.
    και λειτουργεί με όλα τα στυλ στο φόρουμ δοκιμή, έτσι δεν είναι
    σχετίζονται με στυλ. Πήρα το ίδιο στυλ από το ζωντανό φόρουμ,
    και δουλεύει μια χαρά στο φόρουμ δοκιμής (χωρίς αλλαγές)
    Δεν έχω αλλάξει όλα τα αρχεία vBet. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι
    σχετίζεται με το στυλ τότε μπορώ να σας δώσει πρόσβαση για το στυλ, ή
    ένα συγκεκριμένο τμήμα της vb ... όσο το μοντάζ και άλλα πρότυπα,
    Έχω ένα ζωντανό φόρουμ, έτσι, φυσικά, μπορώ να επεξεργαστώ πρότυπα από
    καιρό σε καιρό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dsimms? 23-02-11 στο 17:44.

Ευχαριστίες

Πέρασα τις τελευταίες 3 ημέρες δακρύρροια vb ανάποδα μου κάτω προσπαθώντας να εντοπίσουν αυτό το bug.
    Νομίζω ότι εσείς πρέπει να μου δώσει μια έκπτωση 50% για την αγορά αυτή ... τώρα που έχω
    να θέσει τα πάντα πίσω μαζί τώρα μετά την αντιγραφή φόρουμ μου χώρια.

Βρήκα το πρόβλημα ...

ήταν στις επιλογές vbet σε όλο το μήκος.

όταν παρακολούθηση URL είναι ενεργοποιημένο το στυλ μοιάζει σκάτωσε.
    όταν παρακολούθηση url είναι απενεργοποιημένη, αυτό λειτουργεί ως επί το πλείστον ... ναι είπα
    ως επί το πλείστον, είναι sorta προσθέτει / forum.php στο τέλος του url
    όταν δεν είναι υποτίθεται ότι πάρα πολύ, τότε θα πρέπει να reclick
    και πάλι για να αλλάξετε τη γλώσσα ...

Έτσι, το πρόβλημα είναι URL επιλογή παρακολούθησης ή έχει να κάνει με αυτό.

Αν πάτε ελέγχει τώρα, λειτουργεί κάπως ... (με τον εντοπισμό url άτομα με ειδικές ανάγκες)

έτσι έως ότου αυτό είναι σταθερό, με τον εντοπισμό url άτομα με ειδικές ανάγκες, θα απενεργοποιήσει τον εντοπισμό
    το langugage από τη μία σελίδα στην άλλη ... sorta όπως τι είναι το σημείο
    Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε την ίδια γλώσσα από σελίδα σε σελίδα ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dsimms? 24-02-11 στο 09:45.

Εξακολουθώ να προτείνουμε για εσάς μια δωρεάν υπηρεσία (κανονικό - το κόστος 30 $) στον server και admincp σας για να το φτιάξω. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν, όπου το πρόβλημα είναι όταν δεν μπορώ να το αναπαραγάγει του φόρουμ για το τεστ μου (αυτό το θέμα είναι ειδικό για το φόρουμ σας). Εάν εγκαταστήσετε μια πλήρη έκδοση του vBET - κατά πάσα πιθανότητα όλα θα είναι εντάξει.
    Έτσι προτείνω για μια SERVICE FIX ΔΩΡΕΑΝ - αν στείλετε σε μένα από PM admincp σας και FTP λεπτομέρειες.

Εξακολουθώ να προτείνουμε για εσάς μια δωρεάν υπηρεσία (κανονικό - το κόστος 30 $) στον server και admincp σας για να το φτιάξω. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν, όπου το πρόβλημα είναι όταν δεν μπορώ να το αναπαραγάγει του φόρουμ για το τεστ μου (αυτό το θέμα είναι ειδικό για το φόρουμ σας). Εάν εγκαταστήσετε μια πλήρη έκδοση του vBET - κατά πάσα πιθανότητα όλα θα είναι εντάξει.
    Έτσι προτείνω για μια SERVICE FIX ΔΩΡΕΑΝ - αν στείλετε σε μένα από PM admincp σας και FTP λεπτομέρειες.
    Θα πρέπει να μειωθεί στη συνέχεια.

Η απάντησή μου ήταν τελικά η πρώτη φορά που θα ζητηθεί.

Εάν δεν μπορείτε να βοηθήσει ακόμα και μετά που σας δίνει τη δυνατότητα αυτή,
    τότε απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσετε και να προχωρήσουμε.

Απλά δεν έχουμε χρόνο για αυτό πια.

Δοκίμασα τη νέα έκδοση. Δεν είχε καθορίσει τίποτα. Στην πραγματικότητα, έχει κάνει
    τα πράγματα χειρότερα, πριν από τη μη επιλογή SEO εργαζόταν, τώρα δεν,
    Φαίνεται ότι η αρχική σελίδα έργα, καθώς και όλες τις άλλες συνδέσεις / σελίδες
    άτομα με ειδικές ανάγκες και τους κάνει να φαίνεται να είναι εκτός σύνδεσης, και όταν μπορώ να απενεργοποιήσω
    το mod, όλες τις σελίδες εργασία και πάλι, όταν είναι ενεργοποιημένη, οι σημαίες δεν δείχνουν ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dsimms? 27-02-11 στο 02:05.

Έχω αυτό το δωρεάν έκδοση εγκατεστημένο στον φόρουμ δοκιμή μου και όλα είναι εντάξει - ίσως αυτό είναι ειδικό για το φόρουμ σας (ορισμένες ρυθμίσεις, mods, αλλαγές).
    Θα ήθελα να ρωτήσω για μια ακόμη φορά - αν μου δώσετε πρόσβαση σε FTP σας, εγώ θα το φτιάξω για ΔΩΡΕΑΝ.

Έχω αυτό το δωρεάν έκδοση εγκατεστημένο στον φόρουμ δοκιμή μου και όλα είναι εντάξει - ίσως αυτό είναι ειδικό για το φόρουμ σας (ορισμένες ρυθμίσεις, mods, αλλαγές).
    Θα ήθελα να ρωτήσω για μια ακόμη φορά - αν μου δώσετε πρόσβαση σε FTP σας, εγώ θα το φτιάξω για ΔΩΡΕΑΝ.
    Θα αφήσω είναι ως προς το παρόν.

Φαίνεται να μεταφράσει ok όταν Παρακολούθηση URL είναι ανενεργή, αλλά όταν
    Κάνω κλικ για να μεταβούν σε άλλο σύνδεσμο, στη συνέχεια πηγαίνει πίσω στην προεπιλογή Αγγλικά
    όπως ο tracker url είναι απενεργοποιημένη, τότε έχω να retranslate ξανά και
    ξεκινήσουμε από την αρχή, όταν πάω σε μια άλλη σχέση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dsimms? 02-03-11 στο 06:59.

ok έτσι θα προσπαθήσω να βρω πού αυτό το θέμα μπορεί να είναι και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση για σας

Σελίδα 3 του 5 FirstΠρώτα 12345 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί