Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Μετάφραση δημοσιεύσεις δεν είναι γραμμένα στη γλώσσα φόρουμ προεπιλεγμένη

Default Μετάφραση δημοσιεύσεις δεν είναι γραμμένα στη γλώσσα φόρουμ προεπιλεγμένη

Είμαι αρχίζουν να πάρετε τους ανθρώπους για την απόσπαση στα σουηδικά και σε άλλες γλώσσες στο φόρουμ μου, όπου τα περισσότερα από τα μέλη μόνο μιλούν αγγλικά.

Εδώ είναι αυτό που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να κάνουν πραγματικά VBET λειτουργούν καλά: Αν κάποιος δημοσιεύσεις στα σουηδικά, στη συνέχεια, το αρχικό κείμενο τους προστίθεται στο φόρουμ, αλλά κάτω από αυτό είναι μια αυτόματη μετάφραση στα αγγλικά. Με αυτόν τον τρόπο αγγλόφωνοι θα μπορούσε να απαντήσει.

Ελπίδα για να ακούσουν, αν αυτό μπορεί να είναι δυνατό. Regards,

Στις edit: Ή μήπως στην πραγματικότητα έχουν ήδη κάνει αυτό;!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη furnivat? 11-02-11 στο 10:39.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Εάν έχετε ένα φόρουμ στην αγγλική γλώσσα (που στο vBET-> κύρια) αυτό των μηνυμάτων θα πρέπει να μεταφραστεί από τα σουηδικά στα αγγλικά.
    Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο χρήστης που κάνει μια θέση στα σουηδικά θα πρέπει να θέσει σε usercp μητρική του γλώσσα για να Σουηδικά.
    Εάν αυτή η θέση είναι αποθηκευμένο στο φόρουμ σας στα σουηδικά (χωρίς μετάφραση), θα πρέπει να το επεξεργαστείτε και να εισαγάγετε το περιεχόμενο μεταξύ

Δεύτερον, μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές:
    admincp->vBET->Misc->να Δείξει το αρχικό κείμενο για το χρήστη.

Αν ακόμα δεν είναι καλό - paste εδώ ένα url για παράδειγμα.
    Ευχαριστίες

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί