Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 12 του 12

Θέμα: Σταματήστε τη φροντίδα x αποτυχίες (cache της βάσης δεδομένων)

Senior Member

Ι dont καταλάβετε πώς αυτό μειώνει την απόδοση, σίγουρα χαμηλότερη είναι ταχύτερη, ανεξάρτητα από το φόρουμ.

Αν είναι αναζήτησαν 3 φορές ότι πρέπει να είναι αρκετά για να βρει τη μετάφραση.

Γιατί κάποια φόρουμ πρέπει να αναζητήσετε 15x, και μερικές 5x, doesnt νόημα.

Επίσης, η admincp αγγλικά είναι τόσο κακό, γι 'αυτό χρειάζομαι διευκρίνιση. Μπορώ να διαβάσω μια χαρά αυτό παρακαλώ να μην μου σημείο σε άλλο σημείο, θέλω υποστήριξη, γι 'αυτό είμαι εδώ.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Έτσι, γιατί αυτή είναι προαιρετική; Διότι ένα φόρουμ έχει περισσότερα κλπ. περιεχόμενο
    Εργαζόμαστε για τους πελάτες μας και την εμπειρία μας. Τα καλύτερα αν μπορείτε να αλλάξετε την αξία αυτής της επιλογής

Έτσι, παρακαλούμε, ελέγξτε το για εσάς το φόρουμ (και αν ορίσετε 0 - να απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή)

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί