αγνόησε τις λέξεις που στο misc δεν είναι φιλτραρισμένος στην κεφαλίδα φόρουμ και κύρια λίστα φόρουμ. συντομογραφία του «PFK" που μεταφράζεται σε κάποια καραμέλα στα κινέζικα αφού πρόσθεσε στη λίστα αγνοουμένων μου.
αγνόησε τις λέξεις που στο misc δεν είναι φιλτραρισμένος στην κεφαλίδα φόρουμ και κύρια λίστα φόρουμ. συντομογραφία του «PFK" που μεταφράζεται σε κάποια καραμέλα στα κινέζικα αφού πρόσθεσε στη λίστα αγνοουμένων μου.
ευχαριστώ για την αναφορά αυτή, εμείς θα το ελέγξουμε σύντομα και να δώσει πίσω επανάληψη το συντομότερο δυνατό.
Είναι απαραίτητο για μας να φιλτράρουν το όνομα τομέα μας; Μόλις γίνει αυτό, έχω την [notranslate] ενσωματωμένες στο url μου.
Γεια σου,
Schmike να μας δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες, url στην ιστοσελίδα σας, πηγή και θα δούμε για αυτό.
w ετικέτες χρησιμοποιούμε μόνο σε θέσεις και σε τίτλους μετά
Αν θέλετε να κάνετε κάτι σε html με notranslate Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε <-! vBET_SNTA -> <-! vBET_ENTA -> discribted σε χαρακτηριστικά
επηρεάζονται πίνακα φόρουμ.
Έχω προσθέσει <-! VBET_SNTA -> <-! VBET_ENTA -> από την επεξεργασία τους τίτλους φόρουμ μου.
πιθανώς μπορεί να περιλαμβάνει αυτό όταν εκτελείτε τη σέρνονται για να ενημερώσετε αγνοείται κείμενο.
Έτσι ώστε σταθερό το πρόβλημα ή όχι;
Ναι. Είναι σταθερό.
ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.