Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 24

Θέμα: Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα στο forum και το νήμα

Απαγορευμένες

πληροφορίες που αποστέλλονται.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Χάρη. Θα αρχίσει να λειτουργεί στον κεντρικό υπολογιστή σας.

Επίσης, μπορείτε να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε μια SEO συνδέσεις (χωρίς vBSEO).
    απλά πηγαίνετε στο admincp-> vBET-> κύρια και έθεσε την επιλογή:
    Μετάφραση τύπου συνδέσεις να Δημιουργήστε τις διευθύνσεις URL σύμφωνα με συναίνεση σύνδεσμο SEO (δηλαδή '/ en / διεύθυνση »)

μετά από αυτό θα πρέπει να προσθέσετε για να σας htaccess στον φάκελο φόρουμ αυτό κανόνες.:
    Code:
    #RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

Γεια σας,

Δοκιμάστε το τώρα - θα πρέπει να λειτουργεί τώρα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτό;
    Δεύτερον - το θέμα αυτό μπορεί να είναι συγκεκριμένα μόνο για αυτό το φόρουμ δοκιμής. Με κύριο φόρουμ αυτό θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια.

Απαγορευμένες

φαίνεται μια χαρά τώρα.

ευχαριστίες.

θα κινηθεί για να ζήσει το φόρουμ μου σύντομα.

Προσπάθησα με το SEO, αλλά πήρα ένα σφάλμα 404:
    Δεν Βρέθηκε

Η ζητούμενη διεύθυνση URL / testvb / forums / pt / forum.php δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή.

Επιπλέον, μια 404 Δεν βρέθηκε σφάλμα κατά Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ErrorDocument να χειριστεί την αίτηση.

Απαγορευμένες

ακριβώς ρύθμιση στον τομέα των ζώντων φόρουμ μου, έχοντας επίσης το ίδιο πρόβλημα. τι άλλαξε για να το φτιάξω στο φόρουμ δοκιμής μου;

Το έχω άτομα με ειδικές ανάγκες στον τομέα των ζώντων φόρουμ μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Schmike? 04-02-11 στο 06:22.

Συνταξιούχος?)

Θα πέρασε να Kamil, όταν Kamil θα είναι, θα το σκεφτώ
    Ευχαριστίες

Γεια σας,

Παρακαλώ στείλτε μου με λεπτομέρειες μμ admincp σας - εγώ θα επιτρέψει αυτή vBET μόνο για μένα και εγώ θα σας το διορθώσει.

Έτσι, εάν θέλετε να το επεξεργαστείτε χειροκίνητα, θα πρέπει να:

1. ανοικτή και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο αυτού του αρχείου:
    φόρουμ root / περιέχει επίσης την / vbenterprisetranslator_functions_url.php

2. σε αυτό το αρχείο βρείτε:
    PHP Code:
    $amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' '&'
    3. και αντικαταστήστε με:
    PHP Code:
    $amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' '&'
    4. αποθηκεύσετε το αρχείο
    5. δοκιμής

Αλλά αυτό δεν είναι πραγματική λύση. Αυτό εξαλείψει ορισμένες λειτουργίες στο δικτυακό σας τόπο. Αυτό το θέμα είναι συγκεκριμένο στο φόρουμ σας (δεν μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου), έτσι μπορώ μόνο να το λύσει στον server σας (θα πρέπει admincp λεπτομέρειες πάρα πολύ).
    Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λύση - αυτό λειτουργεί, αλλά θα ήθελα να ελέγξετε μια άλλη λύση στον server σας.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε.

Χάρη.

Απαγορευμένες

που λειτουργεί για τις ζωντανές φόρουμ μου τώρα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη ανάλυση, παρακαλώ κάντε το σε χώρο δοκιμών. ευχαριστίες.

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί