πληροφορίες που αποστέλλονται.
πληροφορίες που αποστέλλονται.
Χάρη. Θα αρχίσει να λειτουργεί στον κεντρικό υπολογιστή σας.
Επίσης, μπορείτε να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε μια SEO συνδέσεις (χωρίς vBSEO).
απλά πηγαίνετε στο admincp-> vBET-> κύρια και έθεσε την επιλογή:
Μετάφραση τύπου συνδέσεις να Δημιουργήστε τις διευθύνσεις URL σύμφωνα με συναίνεση σύνδεσμο SEO (δηλαδή '/ en / διεύθυνση »)
μετά από αυτό θα πρέπει να προσθέσετε για να σας htaccess στον φάκελο φόρουμ αυτό κανόνες.:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Γεια σας,
Δοκιμάστε το τώρα - θα πρέπει να λειτουργεί τώρα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτό;
Δεύτερον - το θέμα αυτό μπορεί να είναι συγκεκριμένα μόνο για αυτό το φόρουμ δοκιμής. Με κύριο φόρουμ αυτό θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια.
φαίνεται μια χαρά τώρα.
ευχαριστίες.
θα κινηθεί για να ζήσει το φόρουμ μου σύντομα.
Προσπάθησα με το SEO, αλλά πήρα ένα σφάλμα 404:
Δεν Βρέθηκε
Η ζητούμενη διεύθυνση URL / testvb / forums / pt / forum.php δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή.
Επιπλέον, μια 404 Δεν βρέθηκε σφάλμα κατά Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ErrorDocument να χειριστεί την αίτηση.
ακριβώς ρύθμιση στον τομέα των ζώντων φόρουμ μου, έχοντας επίσης το ίδιο πρόβλημα. τι άλλαξε για να το φτιάξω στο φόρουμ δοκιμής μου;
Το έχω άτομα με ειδικές ανάγκες στον τομέα των ζώντων φόρουμ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Schmike? 04-02-11 στο 06:22.
Θα πέρασε να Kamil, όταν Kamil θα είναι, θα το σκεφτώ
Ευχαριστίες
Γεια σας,
Παρακαλώ στείλτε μου με λεπτομέρειες μμ admincp σας - εγώ θα επιτρέψει αυτή vBET μόνο για μένα και εγώ θα σας το διορθώσει.
Έτσι, εάν θέλετε να το επεξεργαστείτε χειροκίνητα, θα πρέπει να:
1. ανοικτή και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο αυτού του αρχείου:
φόρουμ root / περιέχει επίσης την / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. σε αυτό το αρχείο βρείτε:
3. και αντικαταστήστε με:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. αποθηκεύσετε το αρχείοPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. δοκιμής
Αλλά αυτό δεν είναι πραγματική λύση. Αυτό εξαλείψει ορισμένες λειτουργίες στο δικτυακό σας τόπο. Αυτό το θέμα είναι συγκεκριμένο στο φόρουμ σας (δεν μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου), έτσι μπορώ μόνο να το λύσει στον server σας (θα πρέπει admincp λεπτομέρειες πάρα πολύ).
Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λύση - αυτό λειτουργεί, αλλά θα ήθελα να ελέγξετε μια άλλη λύση στον server σας.
Παρακαλώ επιβεβαιώστε.
Χάρη.
που λειτουργεί για τις ζωντανές φόρουμ μου τώρα.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη ανάλυση, παρακαλώ κάντε το σε χώρο δοκιμών. ευχαριστίες.