Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 3 του 3

Θέμα: Αυτό το φόρουμ είναι ελαττωματική

Default Αυτό το φόρουμ είναι ελαττωματική

Έχω αγοράσει την τελευταία έκδοση του vBET και έχει μερικά προβλήματα. Αλλά οι διαχειριστές έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ αυστηρούς όρους απόσπασης, προκειμένου εκεί ακριβώς κανένας τρόπος για να δημοσιεύσετε ένα αντιμετώπιση προβλημάτων νήμα.

1. Δεν είμαι επιτρέπεται να χρησιμοποιούν URL: s στο νήμα μου από τότε που Ι dont έχει 15 θέσεις. Πώς μπορώ να προσθέτω ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα μου για την αντιμετώπιση προβλημάτων και πώς μπορώ να δημοσιεύσω το. Περιεχομένου htaccess;

2. Δεν μπορώ να στείλω ένα PM να vBET ομάδα αφού δεν έχω 10 θέσεις στο φόρουμ.

Μπορώ να δω αυτό που προσπάθησα να κάνω (μείωση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας), αλλά δεν είναι πραγματικά λειτουργεί - θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail ή μια σύνδεση με ένα εργαλείο υποστήριξης, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήστε τα φόρουμ

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Ok θα προσπαθήσω να λύσει το θέμα σας στο νήμα σας.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

στο. 1. αυτό είναι ένα Spam Filter
    στο. 2. Δεν έχουμε αυτόν τον περιορισμό, αλλά εγώ θα το ελέγξουμε.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off