Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 30

Θέμα: Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Exclamation Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Έλαβα αυτό το email (προειδοποίηση) από Googles Webmaster Tools

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν έχω vBSEO εγκατεστημένα.

Θέλω μια ενημέρωση κώδικα για αυτό το πρόβλημα πριν από το Google μειώνει τάξη σελίδων μου ή απαγορεύσεις μου εντελώς, adsense εσόδων μου έχει ήδη μειωθεί κατά το ήμισυ και τα bots της Google έχουν επιτεθεί στην κυριολεξία την περιοχή μου.

Η δεύτερη περίπτωση ένα τέτοιο πρόβλημα με vBET που περιγράφεται εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Έχω στείλει τα e-mail σε όλους τους vBET admins στο PM, όπως ζητήθηκε, δεν μπορώ να ταχυδρομηθεί δημόσια, το e-mail που πρέπει να ξέρετε, επειδή έρχεται σε αντίθεση με Googles TOS με τους τοπικούς νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων μου, όπως θα ήταν ένας σίγουρος απαγόρευση για το Google Adsense λογαριασμό μου έτσι »don ρωτάς.

Χρειάζομαι μια άμεση ενημέρωση κώδικα για αυτό το πρόβλημα χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, θα είναι 3 ημέρες ότι έχω μιλήσει γι 'αυτό στον παραπάνω σύνδεσμο.

Regards

Νομίζω ότι ο λόγος που σας επιτρέπει σε όλους τους 52 γλώσσες
    Πιστεύω ότι αν vbe κάνουν το σχετική αίτησή γλώσσες όπως Ajax από langages κλικ και λεπτή φέρει το ενεργοποιημένο συνδέσμους για τις άλλες γλώσσες που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το

Senior Member

Έχω την ίδια προειδοποίηση και έχω μόνο 12 γλώσσες ενεργοποιημένη

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από yahoooh View Post
    Νομίζω ότι ο λόγος που σας επιτρέπει σε όλους τους 52 γλώσσες
    Πιστεύω ότι αν vbe κάνουν το σχετική αίτησή γλώσσες όπως Ajax από langages κλικ και λεπτή φέρει το ενεργοποιημένο συνδέσμους για τις άλλες γλώσσες που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το
    Όχι αυτό δεν είναι ο λόγος. Και πολλά μας άλλων φόρουμ έχουν συμπεριλάβει όλες τις γλώσσες και είναι μια χαρά. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες περισσότερες γλώσσες μπορείτε. Το θέμα είναι κάπου αλλού και αυτή τη στιγμή ξέρουμε 2 διαφορετικούς λόγους για αυτό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
    Τώρα ξέρουμε περισσότερους λόγους Επομένως, σας παρακαλώ ανοίξτε το νήμα το δικό σας και δώστε μας e-mail σας από το Google
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-01-11 στο 21:43.

Quote Αρχικό μήνυμα από tavenger5 View Post
    Έχω την ίδια προειδοποίηση και έχω μόνο 12 γλώσσες ενεργοποιημένη
    Hi - παρακαλούμε να δημιουργήσουν νέες νήμα για isue σας με e-mail σας. Έχεις διαφορετικές lniks και εμείς Kow 2 λόγους αυτού του ζητήματος. Για να βοηθήσουμε εμείς πρέπει να γνωρίζει την περίπτωσή σας. Επομένως, σας παρακαλώ να ανοίξει νέες νήμα γι 'αυτό και εμείς θα σας βοηθήσουμε

mario06 - Είμαι απλά κατά τον έλεγχο συνδέσεις σας. Θα σας δώσω απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα

Παρακαλώ σημειώστε ότι όπως περιγράφεται πιο πριν - το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για το θέμα κατά τη νέα σημειώσατε φτάνει στη μορφή της νέας νήμα για το θέμα. Διαφορετικά δεν είμαστε σε θέση να το διαχειριστεί και θα ενημερώνει τον πελάτη μας, ότι πρέπει να ανοίξει το δικό του νέο νήμα για το θέμα του. Ακριβώς όπως κάνατε και εσείς και τώρα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-01-11 στο 20:19.

Γεια

Ένας από τους λόγους (θα υπάρξουν και άλλες - ακόμα κατά τη διάρκεια της έρευνας) από το θέμα σας είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να δείκτη τέτοιες σελίδες όπως σελίδες μελών. Αυτοί δεν έχουν σημασία και τα περισσότερα κράτη σελίδες είναι σε 99% ίδια - μόνο διαφέρει από το όνομα χρήστη μέλος. Έτσι, όταν ήταν επιπλέον μεταφραστεί έχετε κάνει 52 φορές περισσότερες από αυτές τις σελίδες οι οποίες είναι σχεδόν ίδιο (ίδιο περιεχόμενο σελίδων μετά τη μετάφραση θα δώσει ίδια μεταφρασμένη περιεχομένου). Είμαστε επίσημα συμβουλεύουμε να αποκλείσετε άσχετες σελίδες από robot.txt - εδώ θα βρείτε πώς να το κάνετε αυτό: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό θα κάνει αυτές τις σελίδες εξαφανιστεί μορφή Google δείκτη και αυτό είναι καλό για SEO σας δεδομένου ότι το Google θα δείτε και το δείκτη μόνο τις σχετικές σελίδες με σχετικό περιεχόμενο.

Επίσης, όπως σας βλέπω τις αλλαγές από το Google που παράγεται αυτό το email, γιατί όπως σας βλέπω να μπλοκάρει σελίδες μέλους για τους επισκέπτες. Αυτό λύνει και αυτό το μέρος του ζητήματος. Ακόμα, αν θέλετε Εμφάνιση σελίδες μελών, αλλά η Google δεν δείκτη αυτό - απλά χρησιμοποιήστε robots.txt για να

Βλέπω ότι υπάρχουν και links για το αρχείο και τα θέματα - Πάω να αναλύσουμε αυτό το δικαίωμα τώρα

Γεια σας και πάλι

Νομίζω ότι ξέρω τι μπορεί να είναι η άλλη αιτία - όπως ψάχνω στις σημαίες συνδέσεις δεν υπάρχει καμία σχέση χωρίς = γλωσσών σε όλα τα ... Παρακαλώ πείτε τι είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα σας φόρουμ - για αυτόν τον σύνδεσμο γλώσσα πρέπει να είναι χωρίς γλώσσα = γιατί τώρα κάθε σελίδα που έχει αντιγραφεί για το Google. Μόλις για την κανονική διεύθυνση URL και δεύτερη φορά με YOUR_DEFAULT_LANGUAGE γλώσσα =.

Επίσης παρακαλείσθε να ενημερώσετε το έκανες αλλάξει το πρότυπο μας ονομάζεται vbenterprisetranslator_flag; Πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι vBET σφάλμα ή να δημιουργούνται από την αλλαγή του πελάτη.

Ο λόγος που πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι επίσης (δεν μπορεί να το ελέγξει τώρα, αλλά έχουμε ήδη TODO έργο το οποίο θα επιτρέψει να το ελέγξει στο μέλλον), που μόλις είχε καθαρίσει cache και υπήρχε πρόβλημα με τη σύνδεση της Google - στο ότι οι σελίδες περίπτωση να ωθήσουν χωρίς περιεχόμενο ( καθώς η μετάφραση δεν λαμβάνονται) και κυριολεκτικά περιεχόμενο είναι ίδιο για όλες τις μεταφράσεις. Αλλά αυτά τα πράγματα, αν συμβεί θα είναι προσωρινά και αν δεν εμποδίζεται από το Google τα ίδια εξαφανίζεται - αυτά είναι ζητήματα μεταξύ σας και της Google server και vBET μπορεί να κάνει τίποτα με αυτό. Δεν λένε ότι ήταν ο λόγος. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Όπως Ψάχνω τώρα σε συνδέσμους που έδωσε το Google δεν βλέπω να υπάρχει ζήτημα που περιγράφεται σε όλα. Έτσι θα μπορούσε να είναι αυτό.

Ακόμα - παρακαλώ απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη γλώσσα και το προεπιλεγμένο πρότυπο.

Γεια σας και πάλι και πάλι

Αυτή τη φορά έλεγξα δείχνουν συνδέσεις σας το νήμα και δεν βλέπω 2 πράγματα εδώ
    1. Κανείς δεν είναι ένοχος - όπως είδα μερικούς από αυτούς τους συνδέσμους (δεν δείτε όλες αριθμός 2) όλα αυτά τα θέματα ήταν πολύ σύντομη έχοντας μόνο μια πρόταση σε αυτό. Έτσι, όλα αυτά ήταν πολύ παρόμοια με την προεπιλογή - 99% του περιεχομένου ήταν διάταξης. Δεν έχει τίποτε να κάνει με vBET - είναι ακριβώς το περιεχόμενο των δικών σας θεμάτων. vBET μόνο αυτό μεταφράζεται γι 'αυτό είναι πολύ πιο παρόμοιες σελίδες για αυτούς, αλλά αν απενεργοποιήσετε vBET δεν μεταφράζεται σελίδες θα εξακολουθεί να είναι όμοια μεταξύ τους, αν έχετε μόνο μία φράση μόνο θέση στο νήμα. Έτσι, δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε εδώ.
    2. Ίσως να σκοτώνουν τον εαυτό σας φόρουμ με τον περιορισμό των θέσεων για να δείτε από τους επισκέπτες. Τώρα όλες οι σελίδες για μένα έχουν το ίδιο περιεχόμενο με την επικοινωνία που θα πρέπει να εγγραφείτε. Να θυμάστε ότι το Google ψάχνει τη σελίδα σας ως πελατών - έτσι εάν περιορισμό mod σας είναι ηλίθιο αυτό θα σκοτώσει το φόρουμ σας, επειδή το Google θα δείτε παντού το ίδιο περιεχόμενο να του πει να εγγραφείτε Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ο περιορισμός mod είναι αρκετά έξυπνος ή να απενεργοποιήσετε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-01-11 στο 21:46.

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Γεια σας και πάλι και πάλι

Αυτή τη φορά έλεγξα δείχνουν συνδέσεις σας το νήμα και δεν βλέπω 2 πράγματα εδώ
    1. Κανείς δεν είναι ένοχος - όπως είδα μερικούς από αυτούς τους συνδέσμους (δεν δείτε όλες αριθμός 2) όλα αυτά τα θέματα ήταν πολύ σύντομη έχοντας μόνο μια πρόταση σε αυτό. Έτσι, όλα αυτά ήταν πολύ παρόμοια με την προεπιλογή - 99% του περιεχομένου ήταν διάταξης. Δεν έχει τίποτε να κάνει με vBET - είναι ακριβώς το περιεχόμενο των δικών σας θεμάτων. vBET μόνο αυτό μεταφράζεται γι 'αυτό είναι πολύ πιο παρόμοιες σελίδες για αυτούς, αλλά αν απενεργοποιήσετε vBET δεν μεταφράζεται σελίδες θα εξακολουθεί να είναι όμοια μεταξύ τους, αν έχετε μόνο μία φράση μόνο θέση στο νήμα. Έτσι, δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε εδώ.
    2. Ίσως να σκοτώνουν τον εαυτό σας φόρουμ με τον περιορισμό των θέσεων για να δείτε από τους επισκέπτες. Τώρα όλες οι σελίδες για μένα έχουν το ίδιο περιεχόμενο με την επικοινωνία που θα πρέπει να εγγραφείτε. Να θυμάστε ότι το Google ψάχνει τη σελίδα σας ως πελατών - έτσι εάν περιορισμό mod σας είναι ηλίθιο αυτό θα σκοτώσει το φόρουμ σας, επειδή το Google θα δείτε παντού το ίδιο περιεχόμενο να του πει να εγγραφείτε Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ο περιορισμός mod είναι αρκετά έξυπνος ή να απενεργοποιήσετε.
    1. Είναι ένα ιταλικό φόρουμ, το περιεχόμενο των θέσεων που είναι μέσος και αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπατε.

2. Δεν είμαι δολοφονία του forum επειδή οι παρακαλώ εγγραφείτε mod μετά από 3 επισκέψεις (εγκατεστημένο ένα από τα πιο δημοφιλή mods) δεν έχει καμία σχέση με τα bots, καθώς περνούν, ακόμη και τα παιδιά ξέρουν ότι, επιπλέον, έχω χρησιμοποιήσει vBET από τότε που δωρεάν έκδοση βγήκε (περίπου ένα χρόνο;!;) και τίποτα δεν έχει αλλάξει ή να προστεθεί από τότε.

Το πρόβλημα είναι ότι το φόρουμ μου θεωρείται ότι είναι ένα μέσο το φόρουμ με 368.000 θέματα, όταν το Google στέλνει bots, στο χώρο μου που βλέπουν 368.000 αποτελεσματικά τα θέματα που ΑΛΛΑ στις www.google.52languages που έβλεπαν 1.540,000 ευρετήριο θεμάτων που προκάλεσε το google bot να επιτεθεί το site μου προσπαθώντας να βρω που είναι. Μνήμη cache μου ήταν για πέντε μέρες με όλες τις γλώσσες που προσωρινά ΑΛΛΆ τώρα (δοκιμή) - 2 ημέρες με 4 γλώσσες είναι προσωρινά, σε αυτό το σημείο μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα ΕΊΝΑΙ vBET γιατί τώρα είμαι κάτω 766.000 ευρετήριο θεμάτων και τα bots της Google έχουν σταματήσει να επιτίθεται ιστοσελίδα μου.

Παράδειγμα: Η ιστοσελίδα σας έχει 5.578 αποτελεσματικά τα θέματα αλλά το Google βλέπει 334.000 ευρετήριο θεμάτων, καταλαβαίνετε πού είναι το πρόβλημα;

Χωρίς αδίκημα πρέπει να ανακαλύψετε τι συμβαίνει με το google και να βρει μια λύση για το πρόβλημα, επειδή το Google έχει ανακαλύψει το 52x γλώσσες είναι ψεύτικο | διπλούν ευρετήριο συνδέσμους που σημαίνει ότι το μεταφρασμένο σύνδεσμοι δεν υπάρχουν φυσικά και δεν μπορώ να υποστηρίζουν ότι από το είναι αλήθεια, είναι προσωρινά αποθηκευμένο σε διακομιστές μας, είναι σαν εξαπάτηση.

Από μικρό φόρουμ δεν δίνουν μεγάλη προσοχή, αλλά σε μεσαία | μεγάλη φόρουμ αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον.

Θα πρέπει να αρχίσουν να επενδύουν την παράμετρο γλώσσας στο URL (γλώσσα »η διεύθυνση;= En') αυτό είναι ό, τι προκαλεί Google bots για να βεβαιωθείτε vBET powered sites. Έχετε vBSEO (δε), το οποίο σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε τη διαφορετική γλώσσα παράμετρος η οποία αυτή τη στιγμή είναι το πέρασμα από Googles προσοχή.

Πολλοί άλλοι χρήστες vBET έχουν το ίδιο πρόβλημα έτσι δεν είναι σύμπτωση!

PS. Βοήθεια Google Δήλωση Κέντρο: Σε γενικές γραμμές, το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν ανακαλύπτουμε ένα σχετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL για την ιστοσελίδα σας.

Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 17-01-11 στο 16:27.

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί