Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 11 να 20 του 30

Θέμα: Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Περασμένη κλωστή άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Το μόνο πράγμα που ήταν απενεργοποιημένη ήταν η ιταλική γλώσσα (εγώ ενεργοποιημένη), δεδομένου ότι είναι το φόρουμ μητρική γλώσσα δεν πίστευα ότι έχει σημασία έτσι κι αλλιώς, ήταν καλές από τότε που πριν από ένα χρόνο έτσι τι είναι τώρα;

Εδώ είναι ένα παράδειγμα (site) του τι εννοώ όταν λέω αποτελεσματική ευρετήριο θέσεις.

Πριν vBET (αποτελεσματικό φόρουμ δείκτη stats):

Μετά vBET (όχι αποτελεσματικό φόρουμ ευρετήριο stats):

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι οι 52x γλώσσα μεταφράζονται μηνυμάτων εξετάζεται τώρα αντίγραφο των μηνυμάτων του Google. Το email είναι αυτονόητο

Στην ίδια τα λόγια μου όταν λέω μια επίθεση bot εννοώ όταν διαθέτει 300 Google bots βαριά crawling ιστοσελίδα σας την ίδια στιγμή το φαγητό και δακρύρροια μακριά από το εύρος σας, RAM και CPU και προκαλώντας πάγκους φόρουμ. Και το έγραψε στην επιστολή τους παρακάτω με πιο επαγγελματικό τρόπο, αλλά το νόημα είναι το ίδιο.

Επίσημη Email Google:
    Googlebot αντιμετώπισε προβλήματα κατά την ανίχνευση του ιστοτόπου σας http://mysite.com/.
    Το Googlebot συνάντησε εξαιρετικά μεγάλο αριθμό των συνδέσεων στο δικτυακό σας τόπο. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει ένα πρόβλημα με την δομή των URL του δικτυακού σας τόπου. Googlebot μπορεί χωρίς λόγο να σέρνεται ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών διευθύνσεων URL που οδηγούν σε ίδιες ή παρόμοιο περιεχόμενο, ή σέρνεται μέρη του site σας που δεν πρόκειται να ανιχνεύονται από το Googlebot. Ως αποτέλεσμα το Googlebot ενδέχεται να καταναλώσει πολύ περισσότερο εύρος ζώνης από ό, τι είναι απαραίτητο, ή μπορεί να είναι σε θέση να εντελώς δείκτη όλο το περιεχόμενο στο δικτυακό σας τόπο.

Διάβασες αυτό που η ομάδα υποστήριξης της Google μου έγραψε; -> Σε γενικές γραμμές, το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν ανακαλύπτουμε ένα σχετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL για την ιστοσελίδα σας.

Γράφετε τα πάντα και τίποτα γιατί δεν καταλαβαίνω αγγλικά σας, απλά δώστε μου μια αποτύπωση σε απλά βήματα, όπως?
    1. Κάντε το αυτό
    2. Μήπως ότι
    3. Και αυτή η
    κλπ.

Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 17-01-11 στο 22:44.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off