Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 30

Θέμα: Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Υβρίδιο άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Είναι ακριβώς συμβουλές από την ομάδα μας ότι χωρίς αυτή τη σημαία τους χρήστες σας δεν είναι σε θέση να γυρίσει πίσω στην αρχική του γλώσσα όταν κάνουν κλικ σε κάποια σημαία. Γι 'αυτό είναι σοφό να κρατήσει τη σημαία για την προεπιλεγμένη γλώσσα σας

Αυτό είναι ΔΕΝ αλήθεια. Έχετε προβλήματα με το forum. Έχετε σπασμένο αρχείο - και τα περισσότερα links που βρήκα από το Google στο e-mail είναι για το αρχείο. Αγνόησες την υποστήριξή μας - δεν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την έκδοση και συνέχισε να λες ό, τι πιστεύεις και τι δεν είναι αλήθεια. Αν θέλετε να λύσετε το θέμα σας παρακαλώ αγρανάπαυση υποστήριξης μας υποδείξεις. Ρωτήσαμε για την έκδοση vB επειδή έχετε σπασμένο αρχείο. Είναι υποστηρίζεται 3.8 ή κάποια δεν υποστηρίζεται έκδοση; Γνωρίζουμε ότι το αρχείο είναι σπασμένο σε 3.6 επειδή bug του vBulletin. Αυτό σας δίνει χιλιάδες δεν λειτουργεί συνδέσεις και να έχεις από το Google email για λάθος συνδέσεις. Αντί να ακούσουν, να μας στηρίζει και να συνεργάζεται λες κάποια γελοία ιδέα και πιστεύεις ότι είναι σημαντικό να το βάλω στο κόκκινο.
    Ποιος είναι ο σκοπός σας εδώ; Θέλετε υποστήριξή μας για να λύσουμε το θέμα σας ή απλώς προσπαθεί να φοβίσει τους άλλους; Διότι, αν θέλετε να λύσετε αυτό το θέμα παρακαλώ συνεργάζονται με την υποστήριξή μας.

Επίσης, για την εικόνα που δώσατε - αυτό είναι παρερμηνεία σας. Η Google δεν ενδιαφέρεται για τον αριθμό των θέσεων που προκύπτουν από το φόρουμ. Και δεν μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτό. Είναι επειδή το Google ευρετήρια όλων των σελίδων που δεν έχουν αποκλειστεί! Στο φόρουμ που έχετε σελίδες μελών, ομάδες, έλη ίσως, άλμπουμ και ούτω καθεξής ... και ούτω καθεξής ... Επίσης, το φόρουμ μπορεί να έχει πολλά άλλα plugins που δημιουργεί επιπλέον σελίδες (όπως το arcade).
    Επομένως, σας παρακαλώ καταλάβετε: κάνετε λάθος. Google δεν θεωρούν μεταφραστεί περιεχόμενο ως επικάλυψη. Έχετε πρόβλημα με το δικό σας forum και ανακαλύψαμε περιοχές πιθανή αιτία. Επομένως, σας παρακαλώ - αγρανάπαυση οδηγίες / ερωτήσεις μας. Σε αντίθετη περίπτωση αυτό μπορεί να σημανθεί ως λυθεί από τη στιγμή που φαίνεται να μην ενδιαφέρονται με την υποστήριξή μας ήθελα απλώς να επαναλάβω αυτό που λανθασμένα πιστεύουν - διαβάζουμε ήδη αυτό - δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το επαναλάβω ξανά. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Παρακαλούμε να επικεντρωθεί στην επίλυση το θέμα σας, εάν θέλετε να λυθεί. Παρακαλώ απαντήστε στην ερώτηση και να κρατήσει την προσοχή για υλικό των αρχείων σας.

ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΟΜΗ! ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! και εμείς το έγραψε σε σας από την αρχή (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Έχετε συνετρίβη αρχείο όπου χιλιάδες συνδέσεις δεν λειτουργούν! Επομένως, σας παρακαλώ να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υποστήριξη που μας ζητήσατε, αντί να προσπαθεί να φοβίσει τους χρήστες μας. Τι περιμένετε από εμάς, όταν σας ρωτήσω για την υποστήριξη και την αγνοούν;

Εδώ έχεις ακριβείς πληροφορίες που θα πρέπει να δεσμεύσουν τις σελίδες μελών και πώς να το κάνετε αυτό:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Εδώ έχεις πληροφορίες ότι το αρχείο σας είναι συνετρίβη, ερώτηση σχετικά με την έκδοση του vBulletin και τι να κάνετε εάν δεν υποστηρίζεται έκδοση:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Αυτό είναι πολύ ακριβή εντολή - παρακαλείσθε να ενημερώσετε την έκδοση του vBulletin χρησιμοποιείτε.

Και εδώ πήρατε πληροφορίες που προεξέχουν δεν πρέπει να κάνετε τίποτα με θέσεις οι οποίες είναι πολύ μικρή (μόλις 1 πρόταση), επειδή αυτό είναι το θέμα του περιεχομένου της vBET. Όταν το περιεχόμενο θα έχουν πλέον (οι χρήστες θα πάρουν απαντήσεις) αυτές τις σελίδες περιεχομένου δεν θα είναι πια παρόμοια:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Έτσι:
    1. Κρατήστε τις σελίδες μέλος σας μπλοκάρει το δρόμο όπως σας έκανε πρόσφατα (μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες) ή από το robots.txt όπως αυτό περιγράφεται εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Check in Webmaster Tools δεν σας "3 επισκέψεις για Guest" mod είναι το Google σώσει - ελέγχει πώς η Google δείτε το δικό σας φόρουμ δίνοντας URL σε κάποιο νήμα. Ελέγξτε αρκετές φορές (δεν μπορεί να πει η Google θα χρησιμοποιήσει το ίδιο IP για κάθε επιταγή). Με αυτό τον τρόπο θα είστε πραγματικά σίγουροι ότι το mod είναι εκτός από ρομπότ.
    3. Έχετε σπάσει Αρχείο - παρακαλείσθε να ενημερώσετε την έκδοση του vBulletin χρησιμοποιείτε;
    4. Για σύντομες τα θέματα που μπορείτε απλά να δώσει κάποιες απαντήσεις υπάρχουν πλέον (διαφορετικά φυσικά) ή απλά να το κρατήσετε όπως είναι ελπίζοντας ότι οι άνθρωποι θα δοθεί απάντηση σε αυτά τα θέματα.

PS.
    Παρακαλούμε να ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Ήμουν σε αντιπροσωπεία και Kamil είπαν να αφήσει αυτό το θέμα για μένα. Έτσι, για άλλη μια φορά συγνώμη
    1. Robots.txt μου ήταν το ίδιο, δεν αλλάζει τίποτα και φαίνεται πρόστιμο:
    User-agent: *
    Απαγόρευση: / admincp /
    Απαγόρευση: / clientscript /
    Απαγόρευση: / cpstyles /
    Απαγόρευση: / μέλη /
    Απαγόρευση: / customavatars /
    Απαγόρευση: / customprofilepics /
    Απαγόρευση: / images /
    Απαγόρευση: / modcp /
    Απαγόρευση: / ajax.php
    Απαγόρευση: / attachment.php
    Απαγόρευση: / calendar.php
    Απαγόρευση: / cron.php
    Απαγόρευση: / editpost.php
    Απαγόρευση: / global.php
    Απαγόρευση: / image.php
    Απαγόρευση: / inlinemod.php
    Απαγόρευση: / joinrequests.php
    Απαγόρευση: / login.php
    Απαγόρευση: / member.php
    Απαγόρευση: / memberlist.php
    Απαγόρευση: / misc.php
    Απαγόρευση: / moderator.php
    Απαγόρευση: / newattachment.php
    Απαγόρευση: / newreply.php
    Απαγόρευση: / newthread.php
    Απαγόρευση: / online.php
    Απαγόρευση: / poll.php
    Απαγόρευση: / postings.php
    Απαγόρευση: / printthread.php
    Απαγόρευση: / private.php
    Απαγόρευση: / profile.php
    Απαγόρευση: / register.php
    Απαγόρευση: / report.php
    Απαγόρευση: / reputation.php
    Απαγόρευση: / search.php
    Απαγόρευση: / sendmessage.php
    Απαγόρευση: / showgroups.php
    Απαγόρευση: / subscription.php
    Απαγόρευση: / threadrate.php
    Απαγόρευση: / usercp.php
    Απαγόρευση: / usernote.php

2. Όχι, δεν αποθηκεύει
    3. Αρχείο μου δουλεύει μια χαρά, όλες οι συνδέσεις δοκιμάστηκαν και εργασίας, όπου είδατε σπασμένα;
    4. Το μόνο μικρές θέσεις είναι όπου τα νέα μέλη να παρουσιαστούν και να πω "Γεια σας, το όνομά μου είναι ο Tom" δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι ', το 90% των θέσεων που είναι οι οδηγοί έννοια μεσαίου μεγέθους.

pepito69 είπε κάτι ενδιαφέρον το οποίο περιλαμβάνει το url παράμετρο, όπως είπα και πιο πάνω
    Στο παράδειγμά μου, είχα πολλές διπλές περιεχόμενο, διότι vbet ένθετο: & language = en, σε μια γαλλική διεύθυνση URL. Αν πάτε σε παραμέτρους σε εργαλεία webmaster μπορείτε να λύσετε αυτό εκτός από αυτή την παράμετρο.
    αλλά πήρε μόνο για μία γλώσσα είμαι το πάρει για όλες τις γλώσσες έτσι είναι αυτή η αιτία και τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

PS. Δεν έχω vBSEO εγκατασταθεί αλλά η χρήση vBSEO sitemap που αποκλείει ήδη το αρχείο, είμαι υποθέτω να αποκλείσει το robots.txt για να? Έχω δει ποτέ κανέναν εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο τόπο που αποκλείουν το robots.txt τους

Θέλω απλά λεπτομερής οδηγίες,
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

1. Κάντε το αυτό
    2. Μήπως ότι
    3. Και ότι

pepito69,
    Έχω δει ποτέ τόσο μεγάλο robots.txt που έχετε, είναι το μόνο που πραγματικά χρειάζεται;
    Στο ακίνητο υπάρχουν μόνο 3 bots που θεωρούνται Bad Bots* και αυτό δεν θα ήταν πιο εύκολο να τα βάλουν στο αρχείο. htaccess σας, όχι;
    PS. Σημαίες σας δεν δείχνουν

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 21-01-11 στο 10:11.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    1. Robots.txt μου ήταν το ίδιο, δεν αλλάζει τίποτα και φαίνεται πρόστιμο:
    User-agent: *
    Απαγόρευση: / admincp /
    Απαγόρευση: / clientscript /
    Απαγόρευση: / cpstyles /
    Απαγόρευση: / μέλη /
    Απαγόρευση: / customavatars /
    Απαγόρευση: / customprofilepics /
    Απαγόρευση: / images /
    Απαγόρευση: / modcp /
    Απαγόρευση: / ajax.php
    Απαγόρευση: / attachment.php
    Απαγόρευση: / calendar.php
    Απαγόρευση: / cron.php
    Απαγόρευση: / editpost.php
    Απαγόρευση: / global.php
    Απαγόρευση: / image.php
    Απαγόρευση: / inlinemod.php
    Απαγόρευση: / joinrequests.php
    Απαγόρευση: / login.php
    Απαγόρευση: / member.php
    Απαγόρευση: / memberlist.php
    Απαγόρευση: / misc.php
    Απαγόρευση: / moderator.php
    Απαγόρευση: / newattachment.php
    Απαγόρευση: / newreply.php
    Απαγόρευση: / newthread.php
    Απαγόρευση: / online.php
    Απαγόρευση: / poll.php
    Απαγόρευση: / postings.php
    Απαγόρευση: / printthread.php
    Απαγόρευση: / private.php
    Απαγόρευση: / profile.php
    Απαγόρευση: / register.php
    Απαγόρευση: / report.php
    Απαγόρευση: / reputation.php
    Απαγόρευση: / search.php
    Απαγόρευση: / sendmessage.php
    Απαγόρευση: / showgroups.php
    Απαγόρευση: / subscription.php
    Απαγόρευση: / threadrate.php
    Απαγόρευση: / usercp.php
    Απαγόρευση: / usernote.php

2. Όχι, δεν αποθηκεύει
    3. Αρχείο μου δουλεύει μια χαρά, όλες οι συνδέσεις δοκιμάστηκαν και εργασίας, όπου είδατε σπασμένα;
    4. Το μόνο μικρές θέσεις είναι όπου τα νέα μέλη να παρουσιαστούν και να πω "Γεια σας, το όνομά μου είναι ο Tom" δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι ', το 90% των θέσεων που είναι οι οδηγοί έννοια μεσαίου μεγέθους.

pepito69 είπε κάτι ενδιαφέρον το οποίο περιλαμβάνει το url παράμετρο, όπως είπα και πιο πάνω
    αλλά πήρε μόνο για μία γλώσσα είμαι το πάρει για όλες τις γλώσσες έτσι είναι αυτή η αιτία και τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

PS. Δεν έχω vBSEO εγκατασταθεί αλλά η χρήση vBSEO sitemap που αποκλείει ήδη το αρχείο, είμαι υποθέτω να αποκλείσει το robots.txt για να? Έχω δει ποτέ κανέναν εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο τόπο που αποκλείουν το robots.txt τους

Θέλω απλά λεπτομερής οδηγίες,
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

1. Κάντε το αυτό
    2. Μήπως ότι
    3. Και ότι

pepito69,
    Έχω δει ποτέ τόσο μεγάλο robots.txt που έχετε, είναι το μόνο που πραγματικά χρειάζεται;
    Στο ακίνητο υπάρχουν μόνο 3 bots που θεωρούνται Bad Bots* και αυτό δεν θα ήταν πιο εύκολο να τα βάλουν στο αρχείο. htaccess σας, όχι;
    PS. Σημαίες σας δεν δείχνουν

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. Δεν ήταν ίδιο - διαφορετικά η Google δεν θα σας δείξει σύνδεσμο προς τη σελίδα μέλος επειδή το Google δεν επισκέπτεται τις σελίδες μπλοκαριστεί από robots.php και πήρατε προειδοποίηση στο e-mail αυτό το σύνδεσμο:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Τώρα είναι ΟΚ. Δεν ήταν πριν από λίγο καιρό και η Google δεν υπήρχε. Μπορείτε να είστε ήρεμοι τώρα σχετικά με αυτό το μέρος
    2. Εάν δεν είναι ασφαλές για τα ρομπότ και δείχνει να τα ρομπότ κλείδωμα επικοινωνία θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την αφαίρεση αυτής της mod. Διαφορετικά, το Google θα αρχίσει να συντάσσουν ευρετήριο τις σελίδες που βλέπετε - έτσι σελίδες με κλείδωμα επικοινωνούν. Και στην περίπτωση αυτή είναι κύρια αιτία του θέματος σας - όλες τις σελίδες αναζητά Google ίδια - απλά κλείδωμα επικοινωνούν.
    Όπως Καταλαβαίνω ελεγχθεί webmaster εργαλεία πώς το Google δείτε το φόρουμ σας και είδατε ότι η Google δείτε επικοινωνούν ότι θα πρέπει να εγγραφούν - ναι;
    3. Όπως έγραψα στην αρχή συνδέσεις σας για να υπο-φόρουμ στο αρχείο δεν λειτουργούν καθόλου. Μόνο με κύριο φόρουμ και σε θέματα. Αυτό κάνει λάθος χιλιάδες συνδέσεις στις σελίδες αρχείο σας. Για παράδειγμα:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Αυτή είναι η σύνδεση με αρχείο πέλματος και εργάζεται, αλλά σε αυτό το περιεχόμενο υπάρχουν συνδέσεις στο επάνω μέρος της σελίδας για να υπο φόρουμ όπου το νήμα συμπεριλαμβάνεται. Παράδειγμα:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Και όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν - μόνο σε κύριο φόρουμ. Όλα αρχείο υπο-φόρουμ συνδέσεις δεν λειτουργούν. Αυτό σας κάνει χιλιάδες δεν λειτουργεί συνδέσμους για χιλιάδες θέματα αρχείου σελίδων.
    ΕΣΕΙΣ ακόμα δεν TOLD ΗΠΑ, η οποία vBulletin version χρησιμοποιείτε ...
    Αυτή τη στιγμή μπορώ να στοιχηματίσω ότι δεν υποστηρίζεται vBulletin 3.6 - παρακαλώ μην ανησυχείτε, δεν θα σταματήσει την υποστήριξη σας. Πρέπει να το γνωρίζουν για να σας βοηθήσουμε καλύτερα, γιατί στο σημείο 3.6 είναι γνωστό bug vBulletin. Αν είναι άλλη εκδοχή είναι πιθανό ότι είναι vBET bug. Είναι κρίσιμο να ανακαλύψει ποια είναι η αιτία για να σας βοηθήσει.
    4. Εγώ δεν γράφω περίπου το 90% των δημοσιεύσεων σας. Έγραφα για θέσεις που αναφέρονται στο ταχυδρομείο της Google. Άλλοι είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της συζήτησης. Google απαριθμούνται σας μόνο τα θέματα που με μια φράση που μου γράψατε (τουλάχιστον εκείνα που ήμουν σε θέση να δείτε πριν mod σας μου είπε να εγγραφείτε). Καταλαβαίνετε τώρα; Δεν είναι το θέμα με όλο το φόρουμ σας. Όπως έχω ήδη γράψει - εγώ δεν θα ανησυχούσα για αυτά - οι άνθρωποι θα γράψουν τις απαντήσεις εκεί και εκείνων που δεν θα είναι παρόμοια πια - όπως ακριβώς και το 90% των δημοσιεύσεων των μελών σας, η οποία μοιάζει εντελώς διαφορετικό.

Παρακαλώ σημειώστε ότι pepito69 μπορεί να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις που έχετε. Στην περίπτωσή σας αγνοώντας παράμετρος γλώσσα δεν συνιστάται, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιείτε SEO συνδέσεις και αυτό είναι μόνο τρόπος για να αναγνωρίσουμε ότι οι διευθύνσεις URL είναι διαφορετικά. Αν σας πω το Google να αγνοήσετε αυτό το χαρακτηριστικό για το Google τις διευθύνσεις URL όλων των μαγισσών διαφέρει μόνο τιμή της παραμέτρου γλώσσας θα θεωρηθεί ως ίδιο περιεχόμενο - αυτό θα δημιουργήσει χάος στο ευρετήριο των σελίδων που θα αλλάξει τυχαία γλώσσες στο Google δείκτη, ή το Google θα είναι ακριβώς δείκτη κύρια γλώσσα σας σελίδες. Νομίζω πως ναι - νεότερα ελεγχθεί και δεν παρέχουν συμβουλές για την περίπτωσή σας. Σας παρακαλώ, μην το κάνετε αυτό, αρκεί να μην χρησιμοποιείτε SEO συνδέσεις.

Απλές οδηγίες αυτή τη στιγμή:
    1. Αν σας "3 φορές mod" δεν είναι το Google ασφαλές - το απενεργοποιήσετε και να επικοινωνήσετε συγγραφέας mod γι 'αυτό.
    2. ΠΕΙΤΕ ΗΠΑ Τι έκδοση της vBulletin χρησιμοποιείτε.

Αυτή είναι η 3η φορά που ζητάμε γι 'αυτό ... Πώς σας περιμένουν από εμάς να σας βοηθήσει αν δεν συνεργάζονται. Δεν έχουμε μαγικό ραβδί που θα δημιουργήσει λύσεις. Πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον διακομιστή σας.

Σχετικά με μεγάλη htaccess -. Δεν ξέρω τι γράφετε περίπου ακριβώς, αλλά στοιχηματίζω ότι για σας δεν είναι αναγκαίο, οι μεγάλες - υποθέτω ότι υπάρχουν κανόνες για να εμποδίσει vBSEO συνδέσμους για τις σελίδες μελών και ούτω καθεξής. Δεν χρησιμοποιείτε vBSEO και δεν χρησιμοποιείτε SEO συνδέσεις - μικρό robots.txt σας είναι μια χαρά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 21-01-11 στο 21:00.

Ακόμα περιμένουν για μια θεραπεία.

Regards

Γεια σας,
    Πρέπει να πω ότι Michal είναι σωστό, είχα την ίδια προειδοποίηση από την Google και είναι εύκολο να λυθεί, αν κοιτάξει κανείς τι διευθύνσεις URL που προκαλούν το πρόβλημα. Στο παράδειγμά μου, είχα πολλές διπλές περιεχόμενο, διότι vbet ένθετο: & language = en, σε μια γαλλική διεύθυνση URL. Αν πάτε σε παραμέτρους σε εργαλεία webmaster μπορείτε να λύσετε αυτό εκτός από αυτή την παράμετρο. Και επίσης να εξετάσουμε ρομπότ το αρχείο σας. Επίσης, έχουν απαγορεύσει το ρομπότ αρχεία αρχειοθέτησης, δεν το χρειάζεστε. Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνει με το robots.txt, αν χρησιμοποιείτε VBET.
    Και εγώ δεν προτείνω να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 20 γλώσσες, δεν το χρειάζεστε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 20-01-11 στο 22:53.

Διπλό Post, Sorry!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 21-01-11 στο 08:38.

Ευχαριστώ τον Mario,

Ναι, τα ρομπότ το αρχείο μου είναι ίσως σε μεγάλο, δεν έχει βελτιστοποιηθεί, αλλά δουλεύει για μένα και δεν μου κάνει κακό.
    Θα περιλαμβάνει αυτή bots στο htaccess μου, ευχαριστώ.

αλλά πήρε μόνο για μία γλώσσα είμαι το πάρει για όλες τις γλώσσες
    Όχι φίλε μου, έχω επίσης σε όλες τις γλώσσες, ότι ήταν απλά ένα παράδειγμα. Όμως, από τότε που χρησιμοποιείται σύμφωνα με τα στοιχεία στο webmaster εργαλεία που έχουν αυξήσει το google ανιχνεύσουμε μου πάλι. Ακόμα δεν ξέρουμε πώς να λύσουμε άλλα προβλήματα με VBET, πιο σημαντικό για μένα, όπως και οι OBE που έχω με τον κωδικό γλώσσας και το σπασμένο λέξεις που χρησιμοποιούν ορισμένοι τόνους (Ο, Ν, κλπ).
    Λοιπόν, έχω αποκλείσει το αρχείο robots.txt, και δεν έχω οποιαδήποτε ιστοσελίδα αρχείο στο ευρετήριο του Google.
    Σκέφτηκα πολλές φορές να χρησιμοποιήσει vBSEO sitemap αλλά ιστοσελίδα μου είναι πολύ καλά ανιχνεύσει αγοράσει το Google. Να κάνω αίτηση πάντοτε αυτόν τον κανόνα: αν κάτι δουλεύει, μην το αγγίζετε.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω τι πρέπει να κάνετε, συμμερίζομαι μόνο την εμπειρία μου.

Χάρη. Σημαίες μου δεν εμφανίζονται στο / index.php αλλά είναι ορατά στην τοποθεσία φόρουμ, εγώ θα το λύσουμε τώρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 21-01-11 στο 18:32.

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Είμαι χρησιμοποιώντας έκδοση 3.6.12, θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό από τότε που καταβάλλεται πρόσθετη αμοιβή για να το πάρει εργασίας (να είναι συμβατή), λόγω του προβλήματος αρχείο, ώστε αν είναι το αρχείο thats που προκαλεί αυτό, τότε είναι (χωρίς παρεξήγηση) FAULT ΣΑΣ από το κάνατε. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Αν σας "3 φορές mod" δεν είναι το Google ασφαλές - το απενεργοποιήσετε και να επικοινωνήσετε συγγραφέας mod γι 'αυτό.
    Συγγραφέας είπε ότι δεν βλάπτει το Google.

1. Δεν ήταν ίδιο - διαφορετικά η Google δεν θα σας δείξει σύνδεσμο προς τη σελίδα μέλος επειδή το Google δεν επισκέπτεται τις σελίδες μπλοκαριστεί από robots.php και πήρατε προειδοποίηση στο e-mail αυτό το σύνδεσμο:
    1. Το μόνο που πρόσθεσα ήταν / μέλη / .. ό, τι άλλο συμπεριλαμβανομένων memberslist.php ήταν ήδη εκεί, δικό μου λάθος, οπότε ας κλείσει αυτό το επιχείρημα.

2. Εάν δεν είναι ασφαλές για τα ρομπότ και δείχνει να τα ρομπότ κλείδωμα επικοινωνία θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την αφαίρεση αυτής της mod. Διαφορετικά, το Google θα αρχίσει να συντάσσουν ευρετήριο τις σελίδες που βλέπετε - έτσι σελίδες με κλείδωμα επικοινωνούν. Και στην περίπτωση αυτή είναι κύρια αιτία του θέματος σας - όλες τις σελίδες αναζητά Google ίδια - απλά κλείδωμα επικοινωνούν.
    2. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να είναι αγενής, καταλαβαίνω τον τρόπο χρήσης του robots.txt, αλλά και σε οδηγούς βελτιστοποίηση σας (γνώμη μου) κλίνουν περισσότερο προς vBSEO ρυθμίσεις, απλά να έχετε υπόψη σας ότι τουλάχιστον το 80% των χρηστών vBulletin don ' t χρήση vBSEO έτσι θα πρέπει να έχετε 2 ξεχωριστά θέματα, όταν μιλάτε για τσιμπήματα συμβουλές, και βελτιστοποίηση, παράδειγμα? "vBSEO Βελτιστοποίηση» και «μη Βελτιστοποίηση vBSEO" για να γίνει πιο φιλική προς το χρήστη.

3. Όλες οι συνδέσεις αρχείο που δημοσιεύτηκε ως σπασμένα φαίνεται να λειτουργεί καλά για μένα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο από σπασμένα παράδειγμα σύνδεσμο αρχείο σας:

Code:

4. htaccess σχόλιο δεν ήταν για σένα αλλά για το μέλος pepito69

Ακούστε Michael Δεν θέλω να υποστηρίζουν κάθε γράμμα που είναι γραμμένο με σας, θέλω απλώς ένα εύκολο 1. 2. 3. καθορίσει και τίποτα περισσότερο.

Best Regards

[ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ]
    Από ό, τι ο εκπρόσωπος της Google μου είπε, η δομή του url που ακολουθεί την ευρετηρίαση 4 φορές, αλλά στο ακίνητο για να είναι θεωρείται ότι είναι 1 και θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται ως τέτοιο και ότι είναι πιθανώς γιατί πήρα το e-mail. Η θέση κάτω είναι μόνο ένα παράδειγμα?

http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 Πρωτότυπο
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & language = pl Μεταφρασμένα
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & language = en Μεταφρασμένα
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & γλώσσα = es Μεταφρασμένα
    [ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ]
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 22-01-11 στο 09:05.

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Είμαι χρησιμοποιώντας έκδοση 3.6.12, θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό από τότε που καταβάλλεται πρόσθετη αμοιβή για να το πάρει εργασίας (να είναι συμβατή), λόγω του προβλήματος αρχείο, ώστε αν είναι το αρχείο thats που προκαλεί αυτό, τότε είναι (χωρίς παρεξήγηση) FAULT ΣΑΣ από το κάνατε. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Έχουμε πολλούς χρήστες. Ξέρουμε τι έχουμε συμπεριλάβει σε πραγματικό νήμα. Ευχαριστώ για την δίνοντας την έκδοση vBulletin σας

Σχετικά με το θέμα. Θα είχε πληροφορηθεί ότι η ένταξη δεν μπορεί να είναι δυνατόν από την έκδοση σας δεν υποστηρίζεται και αποφασίσατε να πάτε για το ούτως ή άλλως. Bug στο αρχείο που έχετε είναι με το μέρος vBulletin. Μπορείτε ενημερώθηκε επίσης στο PM γι 'αυτό.
    Έτσι ήταν ενήμερη για το αρχείο δεν λειτουργεί υπο-φόρουμ για να μην υποστηρίζεται παλιά έκδοση vBulletin σας, από την αρχή. Θα ήταν, επίσης, είπε ότι επειδή πρόκειται για vBulletin bug θα πρέπει να επικοινωνήσετε vBulletin ομάδα για την επίλυσή του.
    Επίσης, όπως βλέπω στο πολύ νήμα που οδηγούν σε αρνηθήκατε μέλλον τη στήριξή μας. Αλλά φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να κατηγορήσει κανέναν για τίποτα

Τι να κάνουμε τώρα με αρχείο; Έχετε τώρα αρκετές επιλογές:
    1. Επικοινωνία vBulletin ομάδα να λύσει το σφάλμα τους. Όπως γνωρίζετε (από παλιές ιστορίες) vBulletin 3.6 έχουν bug και όταν προσθέτετε επιπλέον παράμετρο URL για αρχείο υπο-σελίδα του φόρουμ τότε κολλάει. Είναι έξω από vBET πεδίο εφαρμογής από το παλιό vBulletin συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και όταν vBET δεν έχει εγκατασταθεί - τόσο σε σύντομο λόγια: είναι vBulletin bug. Είναι, επίσης, έξω από το πεδίο εφαρμογής μας, διότι δεν είναι υποστηριζόμενη έκδοση. Έτσι, μπορείτε να ζητήσετε vBuletin είναι αυτοί εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι για τους κώδικα και θα την διορθώσει. Μπορούν να αρνηθούν, εάν κρίνουν επίσης vB3.6 ως αστήρικτη.
    2. Μπορείτε να αποκλείσετε ολόκληρο το αρχείο robots.txt στο - όχι καλή ιδέα δεν το συμβουλεύουν.
    3. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη μετάφραση των σελίδων του αρχείου. Θα υπάρχουν λιγότερες σελίδες στο ευρετήριο της Google, αλλά δεν θα υπάρχουν περισσότερες κατεστραμμένες συνδέσεις.
    4. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διάταξη της σελίδας αρχείο σας, έτσι ώστε το νήμα συνδέσμους σε αρχείο υπο-φόρουμ δεν θα συμπεριληφθούν. Μπορείτε να κάνετε αυτό περιλαμβάνεται για να μην μεταφραστεί σελίδα και άτομα με ειδικές ανάγκες για μετάφραση ένα. Στην κεντρική σελίδα του αρχείου σας φόρουμ υπάρχουν κατεστραμμένες συνδέσεις για να υπο-φόρουμ θα είναι ακόμα, αλλά αυτό είναι μόνο πολλά δεν συνδέσμους χιλιάδες σε χιλιάδες σελίδες νήμα αρχείο. Θα μπορούσατε να γίνει ακόμη και 301 ανακατεύθυνση για την κύρια σελίδα αρχείο φόρουμ και επομένως θα είναι μόνο στη γλώσσα του πρωτοτύπου.

Παρακαλώ πείτε μας ποια έκδοση προτιμάτε και εμείς θα σας καθοδηγήσει περισσότερο σε εκλεκτός.

Συγγραφέας είπε ότι δεν βλάπτει το Google.
    Χάνομαι εδώ. Πρώτα θα έγραψε ότι είναι ασφαλές. Στη συνέχεια, μπορείτε έγραψε ότι δεν είναι ασφαλές. Τώρα είναι ασφαλές και πάλι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγραψα σε σας για Εργαλεία για Webmasters. Δεν μας ενδιαφέρει τι συγγραφέας mod σας λέει - αυτό είναι ανάμεσα σε εσάς και τον ίδιο. Μας ενδιαφέρει πώς το Google δείτε φόρουμ σας. Αν το Google δείτε το δικό σας φόρουμ ως μπλοκάρει Κατόπιν ανακοινώνει την mod βλάπτει το Google, επειδή το Google δείτε παντού το ίδιο περιεχόμενο (έτσι κάθε θέση θεωρείται ως διπλές περιεχόμενο). Σε αυτή την περίπτωση συμβουλή να μην χρησιμοποιούν το mod πια μέχρι να είναι ασφαλές για το Google - έτσι έως ότου θα μπορείτε να δείτε στο Εργαλεία για Webmasters ότι η Google δείτε όλες τις σελίδες κανονικά και δεν έχει αποκλειστεί. Αυτό είναι το πώς είναι και δεν έχουμε τίποτα άλλο να πω σε αυτόν τον τομέα. Είναι η επιλογή σας θα σας συμβουλές σε αγρανάπαυση ή όχι. Έτσι ελέγξτε πρώτα και αν δεν είναι ασφαλής από τότε την απόφασή σας που θέλετε να ακούσετε.

2. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να είναι αγενής, καταλαβαίνω τον τρόπο χρήσης του robots.txt, αλλά και σε οδηγούς βελτιστοποίηση σας (γνώμη μου) κλίνουν περισσότερο προς vBSEO ρυθμίσεις, απλά να έχετε υπόψη σας ότι τουλάχιστον το 80% των χρηστών vBulletin don ' t χρήση vBSEO έτσι θα πρέπει να έχετε 2 ξεχωριστά θέματα, όταν μιλάτε για τσιμπήματα συμβουλές, και βελτιστοποίηση, παράδειγμα? "vBSEO Βελτιστοποίηση» και «μη Βελτιστοποίηση vBSEO" για να γίνει πιο φιλική προς το χρήστη.
    Ζητώ συγγνώμη αν σκεφτεί κανείς την απάντησή μας ως αγενής. Απλά πρόσθεσε στην λίστα εργασιών για να προβαίνει σε χωριστές robot.txt αρχείο για μη συνδέσεις SEO. Ευχαριστώ για τη σημείωσή σας.

3. Όλες οι συνδέσεις αρχείο που δημοσιεύτηκε ως σπασμένα φαίνεται να λειτουργεί καλά για μένα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο από σπασμένα παράδειγμα σύνδεσμο αρχείο σας:

Code:
    Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και για άλλη μια φορά αυτό που έγραψα για να σας στην τελευταία απάντηση. Ποτέ δεν έγραψα ότι ο σύνδεσμος:
    Code:
    έχει σπάσει. Έγραψα ότι λειτουργεί - σπασμένα οι συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα σελίδα. Παρακαλώ διαβάστε και πάλι αυτό που περιγράφηκε προηγουμένως. Ξέρω ότι αυτή η σελίδα εργασίας. Γι 'αυτό σας έγραψε:
    Για παράδειγμα:
    Code:
    Αυτή είναι η σύνδεση με πέλμα αρχείο και εργάζεται αλλά σε αυτό το περιεχόμενο υπάρχουν συνδέσεις στην κορυφή της σελίδας σε επιμέρους πλαίσια, όπου το νήμα συμπεριλαμβάνεται. Παράδειγμα:
    Code:
    Και όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν - Μόνο σε κύριο φόρουμ. Όλα αρχείο υπο-φόρουμ συνδέσεις δεν λειτουργούν.
    Σας έγραψα ότι η σύνδεση αυτή λειτουργεί - δεν έχετε να μου δώσετε στιγμιότυπα οθόνης και να μου αποδείξει ότι λειτουργεί Απλά παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά αυτό που γράφω για να σας. Και τώρα φαίνονται στην εικόνα σας και να δώσουν προσοχή στην κορυφή links (συνδέσμους σε αρχείο sub-forums) - αυτά είναι σπασμένα (Εκτός σύνδεση με αρχείο κύριο φόρουμ)

Ακούστε Michael Δεν θέλω να υποστηρίζουν κάθε γράμμα που είναι γραμμένο με σας, θέλω απλώς ένα εύκολο 1. 2. 3. καθορίσει και τίποτα περισσότερο.
    Μεγάλος Ελπίζω να καταλάβει το χώρο του θέματος τώρα και ξέρουμε ποιες είναι οι επιλογές. Παρακαλώ πείτε μας ποια προτιμάτε και εμείς θα σας καθοδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Από ό, τι ο εκπρόσωπος της Google μου είπε, η δομή του url που ακολουθεί την ευρετηρίαση 4 φορές, αλλά στο ακίνητο για να είναι θεωρείται ότι είναι 1 και θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται ως τέτοιο και ότι είναι πιθανώς γιατί πήρα το e-mail. Η θέση κάτω είναι μόνο ένα παράδειγμα?

http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 Πρωτότυπο
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & language = pl Μεταφρασμένα
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & language = en Μεταφρασμένα
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & γλώσσα = es Μεταφρασμένα
    Όλες αυτές οι σελίδες έχουν εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο και οποιαδήποτε εκκίνησης δεν μπορεί να πει ότι είναι ίδιο όταν το κείμενο είναι εντελώς διαφορετική. Αυτές είναι διαφορετικές σελίδες που εξυπηρετεί διαφορετικό περιεχόμενο για τους οποίους προορίζεται διαφορετικό παραλήπτη, και η απάντηση έχει κανένα νόημα για εμάς σε όλα. Παρακαλώ PM μου ολόκληρο το μήνυμα που λάβατε, με την επαφή με την πηγή αυτού του μηνύματος. Θα θέλαμε να το εξηγήσω. Πιθανότατα πρόσωπο που ελέγχει δεν είδε πραγματικό περιεχόμενο, αλλά μόνο το κλείδωμα μήνυμα (όπως εγώ τώρα) - έτσι ins περίπτωση αυτή, η ανατροφοδότηση δεν έχουν καμία αξία σε όλα. Για άλλη μια φορά - παρακαλώ λεπτομέρειες PM εμείς θα το ελέγξει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 22-01-11 στο 19:21.

Εδώ μπορείτε να δηλώνει σαφώς ότι αυτή η σύνδεση δεν λειτουργεί (λάθος σημαίνει το ίδιο), σημειώνονται με κόκκινο χρώμα και τώρα λέτε ότι ποτέ δεν το είπε;!;

Χάνομαι εδώ. Πρώτα θα έγραψε ότι είναι ασφαλές. Στη συνέχεια, μπορείτε έγραψε ότι δεν είναι ασφαλές. Τώρα είναι ασφαλές και πάλι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγραψα σε σας για Εργαλεία για Webmasters. Δεν μας ενδιαφέρει τι συγγραφέας mod σας λέει - αυτό είναι ανάμεσα σε εσάς και τον ίδιο. Μας ενδιαφέρει πώς το Google δείτε φόρουμ σας. Αν το Google δείτε το δικό σας φόρουμ ως μπλοκάρει Κατόπιν ανακοινώνει την mod βλάπτει το Google, επειδή το Google δείτε παντού το ίδιο περιεχόμενο (έτσι κάθε θέση θεωρείται ως διπλές περιεχόμενο). Σε αυτή την περίπτωση συμβουλή να μην χρησιμοποιούν το mod πια μέχρι να είναι ασφαλές για το Google - έτσι έως ότου θα μπορείτε να δείτε στο Εργαλεία για Webmasters ότι η Google δείτε όλες τις σελίδες κανονικά και δεν έχει αποκλειστεί. Αυτό είναι το πώς είναι και δεν έχουμε τίποτα άλλο να πω σε αυτόν τον τομέα. Είναι η επιλογή σας θα σας συμβουλές σε αγρανάπαυση ή όχι. Έτσι ελέγξτε πρώτα και αν δεν είναι ασφαλής από τότε την απόφασή σας που θέλετε να ακούσετε.
    Επειδή είμαι αγγλικά και γνωρίζει τη γλώσσα πολύ καλά, Πάντα έλεγα ότι αυτή η περιορισμένη mod επισκέπτης δεν κάνει κακό, κακό, τον κόπο, υπέρτατη, καταστέλλουν το google bots.

Σχετικά με το θέμα. Θα είχε πληροφορηθεί ότι η ένταξη δεν μπορεί να είναι δυνατόν από την έκδοση σας δεν υποστηρίζεται και αποφασίσατε να πάτε για το ούτως ή άλλως. Bug στο αρχείο που έχετε είναι με το μέρος vBulletin. Μπορείτε ενημερώθηκε επίσης στο PM γι 'αυτό.
    Έτσι ήταν ενήμερη για το αρχείο δεν λειτουργεί υπο-φόρουμ για να μην υποστηρίζεται παλιά έκδοση vBulletin σας, από την αρχή. Θα ήταν, επίσης, είπε ότι επειδή πρόκειται για vBulletin bug θα πρέπει να επικοινωνήσετε vBulletin ομάδα για την επίλυσή του.
    Επίσης, όπως βλέπω στο πολύ νήμα που οδηγούν σε αρνηθήκατε μέλλον τη στήριξή μας. Αλλά φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να κατηγορήσει κανέναν για τίποτα
    Μου είπατε ότι με επιπλέον χρέωση που θα έχουν κάνει δική μου έκδοση συμβατή στη συνέχεια, μετά την εργασία σας είπε ότι δεν τους ένα πρόβλημα με το αρχείο που δεν βρήκα, διότι όλες οι συνδέσεις εργάστηκε για μένα. Ήρθα σε επαφή με vBulletin (όταν μου είπε ότι) και είπαν ότι όλα ήταν εντάξει.

Ήρθα σε επαφή με το Υποστήριξης vBulletin πάλι σήμερα και πήρα μια παρόμοια απάντηση, όπως κάθε χρόνο, έτσι πριν? Με απλά λόγια αρχείο μου λειτουργεί όπως θα έπρεπε! Διαβάστε vBulletins παρατηρήσεις που ακολουθούν, έκρυψα το όνομα για λόγους pivacy αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το παλαιότερο μέλος της εκεί έτσι τώρα τι;

PS. Αν σας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένοι με την απάντησή τους και θέλουν εμένα να κάνω μια πιο τεχνική ερώτηση μετά το εδώ και θα copy / paste να την Ομάδα Υποστήριξης vBulletin άμεσα ok;

Από το vBulletin είπε ότι δεν υπάρχει bug και όλα λειτουργούν καλά το πρόβλημα είναι στο τέλος σας έτσι είμαι σε αναμονή για την ενημέρωση κώδικα.

Best Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 24-01-11 στο 09:36.

Εδώ μπορείτε να δηλώνει σαφώς ότι αυτή η σύνδεση δεν λειτουργεί (λάθος σημαίνει το ίδιο), σημειώνονται με κόκκινο χρώμα και τώρα λέτε ότι ποτέ δεν το είπε;!;
    Είστε πραγματικά σπατάλη του χρόνου. Και πάλι δεν έχετε διαβάσει προσεκτικά. Παρακαλούμε - Διαβάστε ολόκληρο το σημείο. Αν σας γράφω: «Είμαι λίγο σύγχυση" - θα μου αποδείξει ότι το gonna σας έγραψε ότι είμαι λίγο? Τι πρόκειται για ούτως ή άλλως; ...

Αυτό είναι ό, τι έγραψα:
    3. Όπως έγραψα στην αρχή σας συνδέσμους σε υπο-φόρουμ στο αρχείο δεν λειτουργούν καθόλου. Μόνο με κύριο φόρουμ και σε θέματα. Αυτό κάνει λάθος χιλιάδες συνδέσεις στις σελίδες αρχείο σας. Για παράδειγμα:
    Code:
    Αυτή είναι η σύνδεση με πέλμα αρχείο και εργάζεται αλλά σε αυτό το περιεχόμενο υπάρχουν σύνδεσμοι στην κορυφή της σελίδας με sub forums όπου το νήμα συμπεριλαμβάνεται. Παράδειγμα:
    Code:
    Και όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν - Μόνο σε κύριο φόρουμ. Όλα αρχείο υπο-φόρουμ συνδέσεις δεν λειτουργούν. Αυτό σας κάνει χιλιάδες δεν λειτουργεί συνδέσμους για χιλιάδες θέματα αρχείου σελίδων.
    Σας έδωσα παράδειγμα της τοποθεσίας όπου θα βρείτε σπασμένες συνδέσεις και το επόμενο παράδειγμα του link που η ίδια (σπασμένα μετά από μετάφραση). Συγνώμη - αλλά αυτό είναι το πρόβλημα εδώ; Έχετε ακόμα δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται ή αν προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι εδώ;
    Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εισαγωγικά - συμπεριλαμβανομένων εικόνων δεν είναι απαραίτητο

Μου είπατε ότι με επιπλέον χρέωση που θα έχουν κάνει δική μου έκδοση συμβατή στη συνέχεια, μετά την εργασία σας είπε ότι δεν τους ένα πρόβλημα με το αρχείο που δεν βρήκα, διότι όλες οι συνδέσεις εργάστηκε για μένα. Ήρθα σε επαφή με vBulletin (όταν μου είπε ότι) και είπαν ότι όλα ήταν εντάξει.
    Δεν είναι αλήθεια - αυτό που γράψατε έχετε στα άτομα αυτά σας και εγώ επίσης. ΕΟΤ. Διαβάστε και πάλι αν χρειαστεί να υπενθυμίσω σε αυτό. Έχουμε ήδη αρχίσει αναφέροντας PMs μας σε άλλο νήμα (που συνδέονται με το εδώ), έτσι δεν χρειάζεται να το ξεκινήσετε ξανά. Κάθε άλλο περιεχόμενο των PM που περιλαμβάνονται στο κοινό εδώ θα θεωρηθεί ως SPAM, δεδομένου ότι είναι ήδη σε άλλο θέμα. Οποιαδήποτε αντιγραφή γίνεται από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως SPAM σε αυτό το φόρουμ και σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ που ξέρω. Επομένως, σας παρακαλώ - να μην αρχίζουν το SPAM.

Ήρθα σε επαφή με το Υποστήριξης vBulletin πάλι σήμερα και πήρα μια παρόμοια απάντηση, όπως κάθε χρόνο, έτσι πριν? Με απλά λόγια αρχείο μου λειτουργεί όπως θα έπρεπε! Διαβάστε vBulletins παρατηρήσεις που ακολουθούν, έκρυψα το όνομα για λόγους pivacy αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το παλαιότερο μέλος της εκεί έτσι τώρα τι;

Αρχείο υπο-φόρουμ σελίδες σε συγκρούσεις vBulletin 3.6 αν τώρα κάθε πρόσθετη παράμετρο URL. Μπορείτε να το ελέγξετε ακόμη και σε καθαρό παράδειγμα - χωρίς vBET ούτε κανένα άλλο mod. Έλεγξα στο φόρουμ σας με vBET άτομα με ειδικές ανάγκες. Γι 'αυτό είναι bug vBulletin, αφού vBulletin έχουν αρχιτεκτονική plugin και υποστηρίζει την plugin πρόσθετες λειτουργίες. Αρχεία έχουν τη δική σημεία επέκταση του τι σημαίνει ότι το αρχείο, επίσης, είχε προβλεφθεί να επεκταθεί. Εάν θέλετε να προσθέσετε οποιαδήποτε παράμετρο URL διαλείμματα ολόκληρη τη σελίδα σημαίνει ότι υπάρχει ένα σφάλμα στον κώδικα vBulletin και είναι vBulletin ομαδική εργασία για την επίλυσή του.

PS. Αν σας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένοι με την απάντησή τους και θέλουν εμένα να κάνω μια πιο τεχνική ερώτηση μετά το εδώ και θα copy / paste να την Ομάδα Υποστήριξης vBulletin άμεσα ok;
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με τον όρο εγγράφως ότι δεν έχει σκοπό να Subforums να εμφανίζεται στο αρχείο - είναι και αυτό παράγεται από vBulletin ... Ίσως δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Απλά να τους δώσουμε τη διεύθυνση URL:
    Code:
    Και λένε ότι θα έσπασε αν προσθέσετε οποιαδήποτε παράμετρο URL - αυτό είναι το σφάλμα. Μπορείτε επίσης να τους δώσουμε προηγούμενη παράγραφο.

Από το vBulletin είπε ότι δεν υπάρχει bug και όλα λειτουργούν καλά το πρόβλημα είναι στο τέλος σας έτσι είμαι σε αναμονή για την ενημέρωση κώδικα.
    Δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ή ότι έχετε ξεπλύνετε πολύ κοντά. Δεν θα κάνει το σφάλμα τους να εξαφανιστούν από τον κώδικά τους και να πηδούν στον κώδικα μας, μόνο και μόνο επειδή έγραψαν ότι δεν υπάρχει κανένα bug. Δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Και σας έγραψα πώς μπορείτε να ελέγξετε ότι είναι vBulletin bug. Το έγραψα σε σας τότε, το έγραψα τώρα. Έτσι ελέγξτε ακριβώς και παρακαλούμε να σταματήσετε να γράφετε ότι είναι με το μέρος μας, διότι δεν θα φαίνεται από την πλευρά μας μετά από την επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. Μήπως ελέγχεται ακόμα; Μήπως vBET άτομα με ειδικές ανάγκες και να ελέγχεται στον εαυτό σας ότι ο σύνδεσμος θα συντριβή με οποιαδήποτε παράμετρο προστεθεί στο URL; Μήπως;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 24-01-11 στο 19:08.

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί