Αρχικό μήνυμα από
mario06
1. Robots.txt μου ήταν το ίδιο, δεν αλλάζει τίποτα και φαίνεται πρόστιμο:
User-agent: *
Απαγόρευση: / admincp /
Απαγόρευση: / clientscript /
Απαγόρευση: / cpstyles /
Απαγόρευση: / μέλη /
Απαγόρευση: / customavatars /
Απαγόρευση: / customprofilepics /
Απαγόρευση: / images /
Απαγόρευση: / modcp /
Απαγόρευση: / ajax.php
Απαγόρευση: / attachment.php
Απαγόρευση: / calendar.php
Απαγόρευση: / cron.php
Απαγόρευση: / editpost.php
Απαγόρευση: / global.php
Απαγόρευση: / image.php
Απαγόρευση: / inlinemod.php
Απαγόρευση: / joinrequests.php
Απαγόρευση: / login.php
Απαγόρευση: / member.php
Απαγόρευση: / memberlist.php
Απαγόρευση: / misc.php
Απαγόρευση: / moderator.php
Απαγόρευση: / newattachment.php
Απαγόρευση: / newreply.php
Απαγόρευση: / newthread.php
Απαγόρευση: / online.php
Απαγόρευση: / poll.php
Απαγόρευση: / postings.php
Απαγόρευση: / printthread.php
Απαγόρευση: / private.php
Απαγόρευση: / profile.php
Απαγόρευση: / register.php
Απαγόρευση: / report.php
Απαγόρευση: / reputation.php
Απαγόρευση: / search.php
Απαγόρευση: / sendmessage.php
Απαγόρευση: / showgroups.php
Απαγόρευση: / subscription.php
Απαγόρευση: / threadrate.php
Απαγόρευση: / usercp.php
Απαγόρευση: / usernote.php
2. Όχι, δεν αποθηκεύει
3. Αρχείο μου δουλεύει μια χαρά, όλες οι συνδέσεις δοκιμάστηκαν και εργασίας, όπου είδατε σπασμένα;
4. Το μόνο μικρές θέσεις είναι όπου τα νέα μέλη να παρουσιαστούν και να πω "Γεια σας, το όνομά μου είναι ο Tom" δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι ', το 90% των θέσεων που είναι οι οδηγοί έννοια μεσαίου μεγέθους.
pepito69 είπε κάτι ενδιαφέρον το οποίο περιλαμβάνει το url παράμετρο, όπως είπα και πιο πάνω
αλλά πήρε μόνο για μία γλώσσα είμαι το πάρει για όλες τις γλώσσες έτσι είναι αυτή η αιτία και τι πρέπει να κάνω ακριβώς;
PS. Δεν έχω vBSEO εγκατασταθεί αλλά η χρήση vBSEO sitemap που αποκλείει ήδη το αρχείο, είμαι υποθέτω να αποκλείσει το robots.txt για να? Έχω δει ποτέ κανέναν εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο τόπο που αποκλείουν το robots.txt τους
Θέλω απλά λεπτομερής οδηγίες,
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
1. Κάντε το αυτό
2. Μήπως ότι
3. Και ότι
pepito69,
Έχω δει ποτέ τόσο μεγάλο robots.txt που έχετε, είναι το μόνο που πραγματικά χρειάζεται;
Στο ακίνητο υπάρχουν μόνο 3 bots που θεωρούνται Bad Bots* και αυτό δεν θα ήταν πιο εύκολο να τα βάλουν στο αρχείο. htaccess σας, όχι;
PS. Σημαίες σας δεν δείχνουν
*Baiduspider
*Mozilla / 5 (.*) Twiceler
*Yeti
1. Δεν ήταν ίδιο - διαφορετικά η Google δεν θα σας δείξει σύνδεσμο προς τη σελίδα μέλος επειδή το Google δεν επισκέπτεται τις σελίδες μπλοκαριστεί από robots.php και πήρατε προειδοποίηση στο e-mail αυτό το σύνδεσμο:
Code:
http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
Τώρα είναι ΟΚ. Δεν ήταν πριν από λίγο καιρό και η Google δεν υπήρχε. Μπορείτε να είστε ήρεμοι τώρα σχετικά με αυτό το μέρος 
2. Εάν δεν είναι ασφαλές για τα ρομπότ και δείχνει να τα ρομπότ κλείδωμα επικοινωνία θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την αφαίρεση αυτής της mod. Διαφορετικά, το Google θα αρχίσει να συντάσσουν ευρετήριο τις σελίδες που βλέπετε - έτσι σελίδες με κλείδωμα επικοινωνούν. Και στην περίπτωση αυτή είναι κύρια αιτία του θέματος σας - όλες τις σελίδες αναζητά Google ίδια - απλά κλείδωμα επικοινωνούν.
Όπως Καταλαβαίνω ελεγχθεί webmaster εργαλεία πώς το Google δείτε το φόρουμ σας και είδατε ότι η Google δείτε επικοινωνούν ότι θα πρέπει να εγγραφούν - ναι;
3. Όπως έγραψα στην αρχή συνδέσεις σας για να υπο-φόρουμ στο αρχείο δεν λειτουργούν καθόλου. Μόνο με κύριο φόρουμ και σε θέματα. Αυτό κάνει λάθος χιλιάδες συνδέσεις στις σελίδες αρχείο σας. Για παράδειγμα:
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Αυτή είναι η σύνδεση με αρχείο πέλματος και εργάζεται, αλλά σε αυτό το περιεχόμενο υπάρχουν συνδέσεις στο επάνω μέρος της σελίδας για να υπο φόρουμ όπου το νήμα συμπεριλαμβάνεται. Παράδειγμα:
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
Και όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν - μόνο σε κύριο φόρουμ. Όλα αρχείο υπο-φόρουμ συνδέσεις δεν λειτουργούν. Αυτό σας κάνει χιλιάδες δεν λειτουργεί συνδέσμους για χιλιάδες θέματα αρχείου σελίδων.
ΕΣΕΙΣ ακόμα δεν TOLD ΗΠΑ, η οποία vBulletin version χρησιμοποιείτε ...
Αυτή τη στιγμή μπορώ να στοιχηματίσω ότι δεν υποστηρίζεται vBulletin 3.6 - παρακαλώ μην ανησυχείτε, δεν θα σταματήσει την υποστήριξη σας. Πρέπει να το γνωρίζουν για να σας βοηθήσουμε καλύτερα, γιατί στο σημείο 3.6 είναι γνωστό bug vBulletin. Αν είναι άλλη εκδοχή είναι πιθανό ότι είναι vBET bug. Είναι κρίσιμο να ανακαλύψει ποια είναι η αιτία για να σας βοηθήσει.
4. Εγώ δεν γράφω περίπου το 90% των δημοσιεύσεων σας. Έγραφα για θέσεις που αναφέρονται στο ταχυδρομείο της Google. Άλλοι είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της συζήτησης. Google απαριθμούνται σας μόνο τα θέματα που με μια φράση που μου γράψατε (τουλάχιστον εκείνα που ήμουν σε θέση να δείτε πριν mod σας μου είπε να εγγραφείτε). Καταλαβαίνετε τώρα; Δεν είναι το θέμα με όλο το φόρουμ σας. Όπως έχω ήδη γράψει - εγώ δεν θα ανησυχούσα για αυτά - οι άνθρωποι θα γράψουν τις απαντήσεις εκεί και εκείνων που δεν θα είναι παρόμοια πια - όπως ακριβώς και το 90% των δημοσιεύσεων των μελών σας, η οποία μοιάζει εντελώς διαφορετικό.
Παρακαλώ σημειώστε ότι pepito69 μπορεί να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις που έχετε. Στην περίπτωσή σας αγνοώντας παράμετρος γλώσσα δεν συνιστάται, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιείτε SEO συνδέσεις και αυτό είναι μόνο τρόπος για να αναγνωρίσουμε ότι οι διευθύνσεις URL είναι διαφορετικά. Αν σας πω το Google να αγνοήσετε αυτό το χαρακτηριστικό για το Google τις διευθύνσεις URL όλων των μαγισσών διαφέρει μόνο τιμή της παραμέτρου γλώσσας θα θεωρηθεί ως ίδιο περιεχόμενο - αυτό θα δημιουργήσει χάος στο ευρετήριο των σελίδων που θα αλλάξει τυχαία γλώσσες στο Google δείκτη, ή το Google θα είναι ακριβώς δείκτη κύρια γλώσσα σας σελίδες. Νομίζω πως ναι - νεότερα ελεγχθεί και δεν παρέχουν συμβουλές για την περίπτωσή σας. Σας παρακαλώ, μην το κάνετε αυτό, αρκεί να μην χρησιμοποιείτε SEO συνδέσεις.
Απλές οδηγίες αυτή τη στιγμή:
1. Αν σας "3 φορές mod" δεν είναι το Google ασφαλές - το απενεργοποιήσετε και να επικοινωνήσετε συγγραφέας mod γι 'αυτό.
2. ΠΕΙΤΕ ΗΠΑ Τι έκδοση της vBulletin χρησιμοποιείτε.
Αυτή είναι η 3η φορά που ζητάμε γι 'αυτό ... Πώς σας περιμένουν από εμάς να σας βοηθήσει αν δεν συνεργάζονται. Δεν έχουμε μαγικό ραβδί που θα δημιουργήσει λύσεις. Πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον διακομιστή σας.
Σχετικά με μεγάλη htaccess -. Δεν ξέρω τι γράφετε περίπου ακριβώς, αλλά στοιχηματίζω ότι για σας δεν είναι αναγκαίο, οι μεγάλες - υποθέτω ότι υπάρχουν κανόνες για να εμποδίσει vBSEO συνδέσμους για τις σελίδες μελών και ούτω καθεξής. Δεν χρησιμοποιείτε vBSEO και δεν χρησιμοποιείτε SEO συνδέσεις - μικρό robots.txt σας είναι μια χαρά.