Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 11 να 20 του 30

Θέμα: Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Περασμένη κλωστή άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Ευχαριστώ τον Mario,

Ναι, τα ρομπότ το αρχείο μου είναι ίσως σε μεγάλο, δεν έχει βελτιστοποιηθεί, αλλά δουλεύει για μένα και δεν μου κάνει κακό.
    Θα περιλαμβάνει αυτή bots στο htaccess μου, ευχαριστώ.

αλλά πήρε μόνο για μία γλώσσα είμαι το πάρει για όλες τις γλώσσες
    Όχι φίλε μου, έχω επίσης σε όλες τις γλώσσες, ότι ήταν απλά ένα παράδειγμα. Όμως, από τότε που χρησιμοποιείται σύμφωνα με τα στοιχεία στο webmaster εργαλεία που έχουν αυξήσει το google ανιχνεύσουμε μου πάλι. Ακόμα δεν ξέρουμε πώς να λύσουμε άλλα προβλήματα με VBET, πιο σημαντικό για μένα, όπως και οι OBE που έχω με τον κωδικό γλώσσας και το σπασμένο λέξεις που χρησιμοποιούν ορισμένοι τόνους (Ο, Ν, κλπ).
    Λοιπόν, έχω αποκλείσει το αρχείο robots.txt, και δεν έχω οποιαδήποτε ιστοσελίδα αρχείο στο ευρετήριο του Google.
    Σκέφτηκα πολλές φορές να χρησιμοποιήσει vBSEO sitemap αλλά ιστοσελίδα μου είναι πολύ καλά ανιχνεύσει αγοράσει το Google. Να κάνω αίτηση πάντοτε αυτόν τον κανόνα: αν κάτι δουλεύει, μην το αγγίζετε.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω τι πρέπει να κάνετε, συμμερίζομαι μόνο την εμπειρία μου.

Χάρη. Σημαίες μου δεν εμφανίζονται στο / index.php αλλά είναι ορατά στην τοποθεσία φόρουμ, εγώ θα το λύσουμε τώρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 21-01-11 στο 18:32.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off