Ευχαριστώ τον Mario,
Ναι, τα ρομπότ το αρχείο μου είναι ίσως σε μεγάλο, δεν έχει βελτιστοποιηθεί, αλλά δουλεύει για μένα και δεν μου κάνει κακό.
Θα περιλαμβάνει αυτή bots στο htaccess μου, ευχαριστώ.
Όχι φίλε μου, έχω επίσης σε όλες τις γλώσσες, ότι ήταν απλά ένα παράδειγμα. Όμως, από τότε που χρησιμοποιείται σύμφωνα με τα στοιχεία στο webmaster εργαλεία που έχουν αυξήσει το google ανιχνεύσουμε μου πάλι. Ακόμα δεν ξέρουμε πώς να λύσουμε άλλα προβλήματα με VBET, πιο σημαντικό για μένα, όπως και οι OBE που έχω με τον κωδικό γλώσσας και το σπασμένο λέξεις που χρησιμοποιούν ορισμένοι τόνους (Ο, Ν, κλπ).αλλά πήρε μόνο για μία γλώσσα είμαι το πάρει για όλες τις γλώσσες
Λοιπόν, έχω αποκλείσει το αρχείο robots.txt, και δεν έχω οποιαδήποτε ιστοσελίδα αρχείο στο ευρετήριο του Google.
Σκέφτηκα πολλές φορές να χρησιμοποιήσει vBSEO sitemap αλλά ιστοσελίδα μου είναι πολύ καλά ανιχνεύσει αγοράσει το Google. Να κάνω αίτηση πάντοτε αυτόν τον κανόνα: αν κάτι δουλεύει, μην το αγγίζετε.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω τι πρέπει να κάνετε, συμμερίζομαι μόνο την εμπειρία μου.
Χάρη. Σημαίες μου δεν εμφανίζονται στο / index.php αλλά είναι ορατά στην τοποθεσία φόρουμ, εγώ θα το λύσουμε τώρα.