Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: Δεν μεταφραστεί RSS

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 15-01-11 στο 19:59.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ok θα προσπαθήσω να το λύσει.

Όπως βλέπω έχετε μια Σφάλμα Syntax - Το ζήτημα είναι στην περιγραφή φόρουμ σας.
    Μπορείτε να δοκιμάσετε απλά - απλά επεξεργαστείτε περιγραφή φόρουμ σας και βάλτε το κείμενο χωρίς συγκεκριμένα γράμματα (για παράδειγμα θέσει περιγραφή στα Αγγλικά) και να το δοκιμάσετε.
    Μου έχουν δοκιμαστεί σε φόρουμ δοκιμή μου με την αρχική περιγραφή φόρουμ σας (στην Ισπανία) και είναι έργο του φόρουμ για το μου.

Αν δεν εξακολουθούν να εργάζονται - παρακαλώ στείλτε μου με πμ σας FTP και admincp λεπτομέρειες και θα το ελέγξουμε και να λύσει.

Είμαι σε αναμονή για πληροφορίες και ακόμα προσπαθούν να λύσουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 19-01-11 στο 12:52.

Ευχαριστώ, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το έκανα.
    Είδα στον κώδικα που όταν RSS βρίσκει ένα σύμβολο puntuation (O, κλπ) το RSS σταματά. Δεν είναι ένα πρόβλημα του πεδίου περιγραφής, αυτό είναι το πρόβλημα για το πώς Vbet ασχολείται με ορισμένους κωδικούς γλωσσών. Δεν είναι ένα πρόβλημα σύνταξη.
    Τέλος πάντων, έχω μάθει να έχουν πολύ pacience με VBET, επειδή afterall, προτιμώ να το χρησιμοποιήσετε, αλλά ποτέ δεν βρήκε μια επέκταση με τέτοια προβλήματα.

Το μόνο που πρέπει να ξέρετε, γιατί rss σταματά όταν βρεθεί κάποια σύμβολα, σύμβολα φυσιολογικό σε πολλές γλώσσες.
    Ευχαριστίες

Γεια σας,
    Στις φόρουμ τεστ μου δεν μπορώ να βρω αυτό το ζήτημα - που έκανα πολλά θέματα και τις θέσεις στα ισπανικά με τα ειδικά γράμματα όπως στο παράδειγμα σας.

Υπάρχει ένα θέμα σε μετάφραση - Μπορεί να σχετίζονται με λάθος encoding στο χώρο σας (ή λανθασμένες ρυθμίσεις κωδικοποίησης). Μπορώ να το διορθώσω, αλλά έχω να έχουν πλήρη πρόσβαση στο site σας.

Αν Fink ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα - επιλυθεί.

Χάρη Kamil, ένα από αυτό το μέρες θα σας στείλει ένα PM

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί