Γεια σας,
Γιατί δεν λειτουργεί για μένα;
Φόρουμ Αίγυπτος: Τουρισμός και Ιστορία της Αιγύπτου
Αλλά feeds μου εργάζονται:
Ευχαριστίες
Γεια σας,
Γιατί δεν λειτουργεί για μένα;
Αλλά feeds μου εργάζονται:
Ευχαριστίες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 15-01-11 στο 19:59.
ok θα προσπαθήσω να το λύσει.
Όπως βλέπω έχετε μια Σφάλμα Syntax - Το ζήτημα είναι στην περιγραφή φόρουμ σας.
Μπορείτε να δοκιμάσετε απλά - απλά επεξεργαστείτε περιγραφή φόρουμ σας και βάλτε το κείμενο χωρίς συγκεκριμένα γράμματα (για παράδειγμα θέσει περιγραφή στα Αγγλικά) και να το δοκιμάσετε.
Μου έχουν δοκιμαστεί σε φόρουμ δοκιμή μου με την αρχική περιγραφή φόρουμ σας (στην Ισπανία) και είναι έργο του φόρουμ για το μου.
Αν δεν εξακολουθούν να εργάζονται - παρακαλώ στείλτε μου με πμ σας FTP και admincp λεπτομέρειες και θα το ελέγξουμε και να λύσει.
Είμαι σε αναμονή για πληροφορίες και ακόμα προσπαθούν να λύσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 19-01-11 στο 12:52.
Ευχαριστώ, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το έκανα.
Είδα στον κώδικα που όταν RSS βρίσκει ένα σύμβολο puntuation (O, κλπ) το RSS σταματά. Δεν είναι ένα πρόβλημα του πεδίου περιγραφής, αυτό είναι το πρόβλημα για το πώς Vbet ασχολείται με ορισμένους κωδικούς γλωσσών. Δεν είναι ένα πρόβλημα σύνταξη.
Τέλος πάντων, έχω μάθει να έχουν πολύ pacience με VBET, επειδή afterall, προτιμώ να το χρησιμοποιήσετε, αλλά ποτέ δεν βρήκε μια επέκταση με τέτοια προβλήματα.
Το μόνο που πρέπει να ξέρετε, γιατί rss σταματά όταν βρεθεί κάποια σύμβολα, σύμβολα φυσιολογικό σε πολλές γλώσσες.
Ευχαριστίες
Γεια σας,
Στις φόρουμ τεστ μου δεν μπορώ να βρω αυτό το ζήτημα - που έκανα πολλά θέματα και τις θέσεις στα ισπανικά με τα ειδικά γράμματα όπως στο παράδειγμα σας.
Υπάρχει ένα θέμα σε μετάφραση - Μπορεί να σχετίζονται με λάθος encoding στο χώρο σας (ή λανθασμένες ρυθμίσεις κωδικοποίησης). Μπορώ να το διορθώσω, αλλά έχω να έχουν πλήρη πρόσβαση στο site σας.
Αν Fink ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα - επιλυθεί.
Χάρη Kamil, ένα από αυτό το μέρες θα σας στείλει ένα PM