Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: μετά από πολύ καιρό, δεν λειτουργεί πια

Υβρίδιο άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Default μετά από πολύ καιρό, δεν λειτουργεί πια

Γεια σου,
    Πρόσφατα ανακάλυψα ότι vBet δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε πια.

Warden wird geupdatet;!;
    ->
    Warden θα ενημερωθεί;

Επίσης θα ήθελα να αφαιρέσετε το "Automatic μεταφράσεις υποστηρίζεται από vBET 3.3.6", ναι αγόρασα το branding ελεύθερη επιλογή.

Ένα άλλο πράγμα που έμαθα είναι ότι κάνω κάτι λοξοτομώ μέσω admincp, υπήρξε πάντα ότι vBET ονομάζεται σύνδεση, αλλά τώρα άλλαξε του .. ματιά στην εικόνα
    ImageShack ® - Online φωτογραφίας και Video Hosting

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια

Θα λειτουργήσει και πάλι Ξέρω ότι το θέμα - είναι στο Google πλευρά έτσι αυτό είναι τι πρέπει να κάνετε:
    1. Ελέγξτε ότι έχετε αποκλειστεί από το Google ή να λάβετε λάθος αποτελέσματα. Για να το κάνετε αυτό παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το Google tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Παρακαλούμε να μας δώσει αποτελέσματα.
    3. Αν όλα φαίνονται OK - τότε παρακαλώ ελέγξτε μετάφραση όταν εισέλθει ώς επισκέπτης Εάν λειτουργεί, τότε σημαίνει ότι θα είχε προσωρινό πρόβλημα με το Google και το λάθος σελίδες αποτέλεσμα ήταν αποθηκευτεί προσωρινά από Cache Σχόλια (Ι ακριβώς επισημαίνεται στην λίστα TODO να μην το cache σε μια τέτοια περίπτωση ). Επομένως, σας παρακαλώ μόνο καθαρά ολόκληρο cache Σχόλια (καλύτερα να το κάνετε εσείς - βλ. σημείωση στο vBET Tools).

Σχετικά με branding δωρεάν - Παρακαλώ δείτε μμ και παρακαλούμε να σημειώσετε ότι σε επόμενη έκδοση αυτή θα αφαιρεθεί από προεπιλογή

Και για κανένα tezt στο μενού ΔΙΑΧΕΙΡ - μοιάζει με δεν υπάρχει η κατάλληλη φράση. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η εγκατάσταση είναι κατάλληλη - μόλις έκανε ενημέρωση - ανεβάστε όλα τα αρχεία πάλι και την εισαγωγή των προϊόντων αρχείο ξανά. Αυτό πρέπει να βοηθήσει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 14-01-11 στο 20:07.

Γεια σου, ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Μου tryd και φαίνεται ok:
    Ξεκινώντας δοκιμασία της μετάφρασης
    Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": {"translatedText": "μίλια widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Σφάλμα δοκιμής:

Και εγώ επίσης tryd να reupload, αλλά όχι εργασίας. Cache Σχόλια δεν είναι ενεργός, διότι πραγματικά κακό για τον σκοπό SEO.

Quote Αρχικό μήνυμα από wowglider.de View Post
    Γεια σου, ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Μου tryd και φαίνεται ok:
    Ξεκινώντας δοκιμασία της μετάφρασης
    Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": {"translatedText": "μίλια widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Σφάλμα δοκιμής:

Και εγώ επίσης tryd να reupload, αλλά όχι εργασίας. Cache Σχόλια δεν είναι ενεργός, διότι πραγματικά κακό για τον σκοπό SEO.
    Έτσι, το Google η σύνδεσή σας είναι ΟΚ. Και όπως βλέπω ότι λειτουργεί μια χαρά τώρα. Έτσι ίσως είχατε κάποια προσωρινή ζήτημα με τη σύνδεση της Google το οποίο είναι έξω από sope μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε αυτόν τον τομέα. Μεγάλη ότι λειτουργεί πλέον

Σχόλια περίπτωση δεν κάνει τίποτα επιβλαβές για SEO. Είναι ακόμα καλύτερο για το SEO, διότι καθιστά το ευρετήριο των σελίδων παράγουν πολύ πολύ πιο γρήγορα και για το Google είναι σημαντικό. Αυτό είναι μεγάλη βελτίωση και σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε.

Παρακαλώ πείτε γιατί νομίζετε ότι Cache Σχόλια είναι κακό για SEO; ...

Δεν ξέρω γιατί φαίνεται να δουλεύει τώρα. Μπήκα vBet Επιλογές μέσω vBulletin επιλογές-αυτό φαίνεται να λειτουργεί, αλλά μπορώ να εντοπίσω την επίκλιση άμεσα, αλλά φαίνεται να μεταφράσει τώρα, αλλά πολύ αργοί του. Φαίνεται όπως όλα cache μου γίνεται αντικατάσταση με "τίποτα"

Quote Αρχικό μήνυμα από wowglider.de View Post
    Δεν ξέρω γιατί φαίνεται να δουλεύει τώρα. Μπήκα vBet Επιλογές μέσω vBulletin επιλογές-αυτό φαίνεται να λειτουργεί, αλλά μπορώ να εντοπίσω την επίκλιση άμεσα, αλλά φαίνεται να μεταφράσει τώρα, αλλά πολύ αργοί του. Φαίνεται όπως όλα cache μου γίνεται αντικατάσταση με "τίποτα"
    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε ότι η μνήμη είναι αντικατασταθούν από το «τίποτα». Νέες εγγραφές Δεν έρχονται στην cache, ή στη μνήμη cache που έχετε λάθος εγγραφές (με άδειο μεταφράσεις).

Τα δεδομένα σε cache παραμένει για 15 ημέρες (ρυθμιζόμενο), ώστε το δικό σας φόρουμ δημιουργεί πραγματικά γρήγορα

Παρακαλώ πείτε εσείς χρειάζεστε βοήθεια αυτή τη στιγμή;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

καμία απάντηση-λύση. Εάν όχι, παρακαλούμε γράψτε εδώ και θα ανοίξει ξανά αυτό το νήμα.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off