Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Γλώσσες

Νέο μέλος

Default Γλώσσες

Text automatically translated from: Spanish to: Greek
    Translated text
    Γεια σας,

3 γλώσσες έχω μόνο τη δυνατότητα για τους χρήστες, αλλά θέλω τις μηχανές αναζήτησης είναι διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες.

¿Μπορώ να έχω 3 γλώσσες που προσφέρονται στους χρήστες και 52 για τις μηχανές αναζήτησης;.

Έχω διαπιστώσει ότι οι γλώσσες δεν είναι ενεργοποιημένες στις σημαίες δεν λειτουργεί.

Παράδειγμα:

Έχω ενεργοποιημένη αγγλικά, τα καταλανικά και τα γαλικιανά

forum.com / en
    forum.com / ca
    forum.com / GL

και λειτουργεί καλά.

Αλλά εύχομαι
    forum.com / cn
    forum.com / it
    forum.com / *.*

συνεχίσει να τρέχει στο παρασκήνιο.

Σας ευχαριστώ.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Αυτή τη στιγμή η απενεργοποίηση σημαία σημαίνει απενεργοποίηση μετάφραση στη γλώσσα αυτή. Είναι για να εξασφαλίσει το δικό σας φόρουμ εναντίον των αιτήσεων μεταφράσεις που δεν πρέπει να συμβεί επειδή δεν έχετε τέτοια σημαία, αλλά κάποιος θα μπορούσε να θέσει URL χειροκίνητα.

Παρακαλείστε να εξηγήσετε όφελος που έχουν όλα διαθέσιμες μεταφράσεις, αλλά περιορίζει αυτό για τους χρήστες; Αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μας, αυτό μπορεί να μπερδέψει κάποιους χρήστες. Ειδικά εκείνοι που ήρθαν για να μεταφραστεί το φόρουμ σας, διάβασα ότι έχετε υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών της κοινότητας, να εξαρτά την εγγραφή και στη συνέχεια φαίνεται ότι δεν μπορούν να γράψουν στη γλώσσα τους ...

Παρακαλούμε να μας πείσουν ότι είναι καλή ιδέα σε κάποια κατάσταση, που εμείς δεν βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Αν είναι θα προσθέσουμε ευχαρίστως τέτοια δυνατότητα, αλλά αν όχι, τότε προσθέτοντας περισσότερες επιλογές που δεν χρησιμοποιούνται δεν είναι καλό για το προϊόν.

Νέο μέλος

Default 3 λόγους

Translated text
    Γεια σας, θα σας δώσω 3 λόγους μου:

Φόρουμ μου όπως και πολλοί άλλοι απευθύνονται σε μια χώρα, στη χώρα μου χρησιμοποιούνται είναι 4 γλώσσες και θέλω να ενεργοποιηθεί.

Φόρουμ μου δεν είναι χρήσιμο για τους αλλοδαπούς να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά ως σημείο αναφοράς.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τις επιλογές: Ανακατεύθυνση στη γλώσσα των χρηστών ξένοι επισκέπτες θα μπορούσαν να έχουν όλα τα φόρουμ στη γλώσσα σας.

Τα οφέλη από αυτό θα ήταν:

Βελτίωση σελίδα χρόνο φόρτωσης (52 γλώσσες Η σελίδα relantizan)

Οπτικά καλύτερα για τους περισσότερους από τους χρήστες μου (από 52 γλώσσες, είναι τώρα 4, αλλά πραγματικά όλα είναι ακόμα διαθέσιμες)

Όλες οι δυνατότητες του vBET ακόμα διαθέσιμες (52 γλώσσες και αναζήτησης ανεύρεση στις μηχανές).

Νομίζω ότι τα οφέλη είναι πολλά
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jorgejgm? 22-11-09 στο 09:22.

Ναι. Γνωρίζοντας την άποψή σας μπορούμε να πούμε - αυτό είναι πραγματικά μεγάλη ιδέα Και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άσκηση προσοχή μας σε αυτό το θέμα. Εμείς απλά δεν το συνειδητοποίησα πριν.

Προστέθηκε στη λίστα TODO, και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση

Νέο μέλος

Smile

Translated text
    Ελπίζω η νέα έκδοση με ανυπομονησία
    Original text

Υλοποιηθεί - θα συμπεριληφθεί στο 3.3.0

Νέο μέλος

Translated text
    Ευχαριστίες