Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 18

Θέμα: Πρόβλημα όταν οι επισκέπτες μητρώο

Υβρίδιο άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post
    Απαγορευμένες

Text automatically translated from: Arabic to: Greek
    Translated text
    Εργασίας μου καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε πρόβλημα του φόρουμ
    Και την καταγραφή στο πλαίσιο του φόρουμ λειτουργεί καλά

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω μια γλώσσα διαφορετική από τη γλώσσα του πρωτοτύπου του φόρουμ
    Για παράδειγμα
    Ήταν ένας επισκέπτης από την Αυστραλία για να επιλέξετε τη γλώσσα της χώρας εγγεγραμμένων Φόρουμ του δείξει μια επιστολή ότι δεν συμφωνεί με τους κανόνες φόρουμ

Έχετε μια ιδέα;
    Original text

Απαγορευμένες

Δουλεύει καλά

http://www.syrionline.com/vb3/register.php
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tomee123? 21-11-09 στο 22:14.

Απαγορευμένες

Translated text
    Δεν λειτουργεί και μετά από έγκριση του φόρουμ και την παρακολούθηση δείχνει μου λάθος που δεν έχω κάνει με την έγκριση των νόμων
    http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από tomee123 View Post
    Translated text
    Εργασίας μου καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε πρόβλημα του φόρουμ
    Και την καταγραφή στο πλαίσιο του φόρουμ λειτουργεί καλά

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω μια γλώσσα διαφορετική από τη γλώσσα του πρωτοτύπου του φόρουμ
    Για παράδειγμα
    Ήταν ένας επισκέπτης από την Αυστραλία για να επιλέξετε τη γλώσσα της χώρας εγγεγραμμένων Φόρουμ του δείξει μια επιστολή ότι δεν συμφωνεί με τους κανόνες φόρουμ

Έχετε μια ιδέα;
    Original text
    Ψάχνω για ενδείξεις αυτή τη στιγμή.

Μια ιδέα - όπως βλέπω μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής, δεν θα φέρει στην φόρμα εγγραφής (url register.php?do=register), Αλλά μόνο στον καθορισμό ταχυδρομείο (register.php?do=vMail).

Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα το κάνει αυτό προκαλεί το ζήτημα, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε απλά. Αν μπορείτε να αλλάξετε παρακαλώ για μια στιγμή τις ρυθμίσεις σας, έτσι κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής παράγουν ολόκληρο το έντυπο εγγραφής. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε πώς θα ρυθμίσετε vBulletin να έχουν συμπεριφορά σου φόρουμ - θα το τεστ στα φόρουμ των δοκιμών μας.

Απαγορευμένες

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Μια ιδέα - όπως βλέπω μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής, δεν θα φέρει στην φόρμα εγγραφής (url register.php?do=register), Αλλά μόνο στον καθορισμό ταχυδρομείο (register.php?do=vMail).

Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα το κάνει αυτό προκαλεί το ζήτημα, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε απλά. Αν μπορείτε να αλλάξετε παρακαλώ για μια στιγμή τις ρυθμίσεις σας, έτσι κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής παράγουν ολόκληρο το έντυπο εγγραφής. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε πώς θα ρυθμίσετε vBulletin να έχουν συμπεριφορά σου φόρουμ - θα το τεστ στα φόρουμ των δοκιμών μας.
    Σταμάτησα να κάνω Προϊόν = vMail
    Ελέγξτε ταχυδρομείου
    Το πρόβλημα εξακολουθεί
    Τώρα, δείχνει μια σύνδεση με το register.php φόρμα εγγραφής; Do = μητρώο

vBulletin
    Έχω μια πραγματική άδεια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tomee123? 21-11-09 στο 23:11.

OK. Είμαι ακόμη ψάχνει. Ένας υπαινιγμός - ίσως υπάρχει κάποιο ζήτημα με ανακατευθύνσεις (αν 301 ανακατεύθυνση συμβεί τότε θα χαθούν πληροφορίες σχετικά με την συμφωνία για τις συνθήκες forum). Θα γράψω ένα ρομπότ σε λίγα λεπτά, έτσι θα δω κάνει κάτι τέτοιο συμβαίνει. Να είστε ήρεμοι - θα βρούμε λύση για το

OK - ξέρω το λόγο. Είναι αυτό που σκέφτηκα - έχετε ανακατεύθυνσης, γιατί σε μορφή URL διαμένει χωρίς παράμετρος γλώσσα. Αυτός είναι ο λόγος ανακατεύθυνση συμβαίνει. Αναρωτιέμαι γιατί URL σε μορφή δεν άλλαξε (πρέπει να) - θα το ερευνήσει αυτή τη στιγμή

Χρησιμοποιείτε κάποιο mod που αλλάζει τις διευθύνσεις URL σε μορφή; Ψάχνω στον κώδικα mod, κώδικα HTML και το φόρουμ μας κώδικα html. Θα πρέπει να λειτουργεί. Έτσι, για την καλύτερη έρευνα θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο φόρουμ σας. Παρακαλώ μου PM πρόσβαση στο FTP σας (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστώ Διαχειριστή CP).

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off