Δουλεύει καλά
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tomee123? 21-11-09 στο 22:14.
Μια ιδέα - όπως βλέπω μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής, δεν θα φέρει στην φόρμα εγγραφής (url register.php?do=register), Αλλά μόνο στον καθορισμό ταχυδρομείο (register.php?do=vMail).
Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα το κάνει αυτό προκαλεί το ζήτημα, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε απλά. Αν μπορείτε να αλλάξετε παρακαλώ για μια στιγμή τις ρυθμίσεις σας, έτσι κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής παράγουν ολόκληρο το έντυπο εγγραφής. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε πώς θα ρυθμίσετε vBulletin να έχουν συμπεριφορά σου φόρουμ - θα το τεστ στα φόρουμ των δοκιμών μας.
OK. Είμαι ακόμη ψάχνει. Ένας υπαινιγμός - ίσως υπάρχει κάποιο ζήτημα με ανακατευθύνσεις (αν 301 ανακατεύθυνση συμβεί τότε θα χαθούν πληροφορίες σχετικά με την συμφωνία για τις συνθήκες forum). Θα γράψω ένα ρομπότ σε λίγα λεπτά, έτσι θα δω κάνει κάτι τέτοιο συμβαίνει. Να είστε ήρεμοι - θα βρούμε λύση για το![]()
OK - ξέρω το λόγο. Είναι αυτό που σκέφτηκα - έχετε ανακατεύθυνσης, γιατί σε μορφή URL διαμένει χωρίς παράμετρος γλώσσα. Αυτός είναι ο λόγος ανακατεύθυνση συμβαίνει. Αναρωτιέμαι γιατί URL σε μορφή δεν άλλαξε (πρέπει να) - θα το ερευνήσει αυτή τη στιγμή![]()
Χρησιμοποιείτε κάποιο mod που αλλάζει τις διευθύνσεις URL σε μορφή; Ψάχνω στον κώδικα mod, κώδικα HTML και το φόρουμ μας κώδικα html. Θα πρέπει να λειτουργεί. Έτσι, για την καλύτερη έρευνα θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο φόρουμ σας. Παρακαλώ μου PM πρόσβαση στο FTP σας (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστώ Διαχειριστή CP).