Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 14

Θέμα: 2 vBET θέμα Bigs πρέπει να soved το συντομότερο δυνατό

Νέο μέλος

Default 2 σοβαρά vBET τα θέματα πρέπει να λυθούν το συντομότερο δυνατό

1. Επιδόσεις.
    Είμαι χρησιμοποιώντας την πληρωμένη έκδοση. [ΝΑΙ]
    Έχω επανεξεταστεί ρύθμιση μου και αναδιαρθρώνεται με πολλά σενάριο. [ΝΑΙ]
    Έχω βελτιστοποιηθεί η mysql χρησιμοποιώντας αυτό http://www.day32.com/MySQL/ [ΝΑΙ]
    Έχω αυξηθεί η μνήμη RAM [ΝΑΙ]
    Είμαι με τη χρήση cache vBET + της memcache του VB [ΝΑΙ]

αλλά φαίνεται σαν να υστερούν ακόμα server μου. Δείτε το φορτίο της CPU από την οθόνη-shot παρακάτω:

[ADMIN ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ IMAGE]

Έχω διαπιστώσει ότι στην mysql-slow.log, υπάρχουν πολλές αργές ερωτήματα (776 εμφανίσεις) προήλθε από vBET προϊόν. Όπως προκύπτει από την παρακάτω εντολή

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Αιτία Διπλασιασμός Tag Τίτλος

Πριν: Έχω χρησιμοποιώντας αυτό το mod, η διπλή ετικέτα τίτλος που είχα ήταν περίπου 1xx-1xxx το πολύ.
    Μετά: 5xxx-1x, xxx ή περισσότερα

Όπως μπορείτε να δείτε από το screenshot παρακάτω:
    Αυτό είναι πραγματικά σοβαρό ζήτημα, αντί να κάνει τον ιστοχώρο σας να πάρει το καλό περιεχόμενο και βαθμό, η Google θα τιμωρεί κάθε κακό ιστοσελίδα που πήρε πάρα πολλές διπλές ετικέττα τίτλου. Εάν αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί. Όλα αυτά τα θαυμάσια δυνατότητα μετάφρασης δεν σημαίνουν τίποτα.

Απόδοση ερώτηση:

Θα πρέπει να ρυθμίσετε ξανά τις παραμέτρους αυτές αξία;
    Η τρέχουσα αξία είναι
    HTML μέγεθος: σημείο κοπής = 100.000
    HTML μέγεθος: κοπή έναρξη = 150.000
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 01-12-10 στο 21:47. Λόγος: αφαιρεθεί σπασμένα εικόνες

Απαγορευμένες

Αν μιλάμε για επίδοση εδώ είναι ένα link, μπορείτε να διαβάσετε και να μάθουν για τις πιθανές βελτιστοποιήσεις της vBET:

Σημείωση, ότι αν χρησιμοποιείτε μέγιστο δυναμικό της vBET επιτρέποντας όλες τις 52 γλώσσες, θα έχετε 52 φορές περισσότερο περιεχόμενο και την κυκλοφορία - υπόδειξη: να περιορίσει καταμέτρηση των γλωσσών σε αυτά τα πιο δημοφιλή.

Διπλασιασμός του tag τίτλος - Θα το τεστ και να απαντήσει με τα αποτελέσματα σύντομα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mateuszr? 01-12-10 στο 08:28.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλούμε να δώσετε κάποια ακριβή παραδείγματα των ερωτήσεων που θεωρούνται ως αργά αυτοί - με όλη log MySQL.

Απαντώντας σε ερώτηση σας σχετικά με την επανόρθωση του επισήμανε τις παραμέτρους - το κάνει μόνο αν μπορείτε να ελέγξετε την ακριβή ώρα γενιά πριν και μετά τις αλλαγές. Μπορείτε να το ελέγξετε με την προσθήκη ορισμένων καταχωρήσεων κούτσουρα και τον έλεγχο πώς αυτή επηρεάζει την παραγωγή του χρόνου στον server σας. Χωρίς ανάλυση των αποτελεσμάτων, σας παρακαλώ να μην αλλάξει τις παραμέτρους.

Δυστυχώς δεν μπορώ να δω κάποια από τις εικόνες που περιλαμβάνονται από εσάς (όχι φόρτωση). Μπορείτε παρακαλώ να γράψετε το περιεχόμενο αυτών ως κείμενο;

Χρειαζόμαστε ακριβείς διευθύνσεις URL παραδείγματα στις σελίδες σας με διπλές τίτλο για να δείτε τι συμβαίνει εκεί. Υποθέτω ότι αυτό θα μεταφραστεί και ως μετάφραση αποτέλεσμα το Google δίνει ίδιο κείμενο (στο παράδειγμα είναι κάποια ειδική λέξη, όπως το όνομα της εταιρείας η οποία δεν πρέπει / δεν μπορεί να μεταφραστεί), αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι χωρίς τις διευθύνσεις URL σε ακριβή σελίδες. Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, αλλά αναμένουμε ότι vBET λειτουργεί καλά εδώ και έχουμε περιγράψει την κατάσταση. Παρακαλείστε να δώσετε τις διευθύνσεις URL έτσι θα είμαστε σε θέση να το ελέγχει.

Mateusz - παρακαλώ βρείτε παρόμοια νήμα όπου θα περιγράφεται πώς μπορείτε να προσθέσετε γλώσσα μετάφραση στην ετικέττα τίτλου, ώστε κάθε μετάφραση θα είναι διαφορετική, ακόμη και αν το Google αποτέλεσμα μετάφραση θα επιστρέψει το ίδιο κείμενο. Βρείτε το και δώστε εδώ σύνδεσμο.

Νέο μέλος

Το αποτέλεσμα κείμενο θα αναρτηθεί σύντομα

Χάρη. Δεν χρειάζεται πια αποτελέσματα κείμενο για το θέμα αυτό. Δεν βλέπω ποια είναι η αιτία. Έχετε μεγάλο θέμα με τον αναπροσανατολισμό των URLs. Όπως βλέπω για ίδια γλώσσα που έχουν διαφορετικές διευθύνσεις URL - αυτό θα πρέπει να κατευθυνθούν προς κατάλληλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε αυτή η επικάλυψη ετικέτες.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το κάνατε πραγματοποιήσει αλλαγές κώδικα σε vBET αρχεία; Αν ναι - ποιο;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη ενσωμάτωση με vBSEO!

Αυτό το ένα πραγματικά πρέπει να επιλυθεί γρήγορα! Επομένως, σας παρακαλώ πρώτα ας επικεντρωθεί σε αυτό. Μετά από αυτό λύνεται παρακαλούμε να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις αργές quries.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 01-12-10 στο 21:48.

Απλά ήταν στο φόρουμ σας και βλέπω ότι η ανακατεύθυνση λειτουργεί ... Είστε σίγουροι ότι έχουμε να κάνουμε με την υφιστάμενη έκδοση; Ποιες είναι οι ημερομηνίες της αναγνώρισης αυτής της ζητήματα; Λάβετε υπόψη σας ότι τα Εργαλεία για Webmasters δείχνει τα ιστορικά δεδομένα.

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Απλά ήταν στο φόρουμ σας και βλέπω ότι η ανακατεύθυνση λειτουργεί ... Είστε σίγουροι ότι έχουμε να κάνουμε με την υφιστάμενη έκδοση; Ποιες είναι οι ημερομηνίες της αναγνώρισης αυτής της ζητήματα; Λάβετε υπόψη σας ότι τα Εργαλεία για Webmasters δείχνει τα ιστορικά δεδομένα.
    Ποτέ δεν έχω κάνει καμία τροποποίηση στον κώδικα του vBET σε όλα.
    Αυτό το πρόβλημα επί του παρόντος να συμβεί αυτή τη στιγμή.
    Είδα αυτό που βλέπετε. Google ενδέχεται να δείτε το σύνδεσμο διαφορά ή κάτι τέτοιο.
    Πραγματικά παράξενη

Quote Αρχικό μήνυμα από cevo View Post
    Ποτέ δεν έχω κάνει καμία τροποποίηση στον κώδικα του vBET σε όλα.
    Αυτό το πρόβλημα επί του παρόντος να συμβεί αυτή τη στιγμή.
    Είδα αυτό που βλέπετε. Google ενδέχεται να δείτε το σύνδεσμο διαφορά ή κάτι τέτοιο.
    Πραγματικά παράξενη
    Ίσως να ενημερώνονται vBSEO πρόσφατα και δεν έκανε την πλήρη ένταξη αμέσως. Όπως έγραψα τώρα ανακατεύθυνσης δουλεύει στο φόρουμ σας. Έτσι, αυτό που βλέπετε δεν μπορεί να συμβεί τώρα. Παρακαλείστε να ελέγξετε τον εαυτό σας και να ορίσετε 2 διαφορετικές διευθύνσεις URL για ίδιο νήμα στην ίδια γλώσσα (ένα ζευγάρι από webmaster λίστα εργαλεία σας) - αυτό θα πρέπει να κατευθυνθούν στην κατάλληλη διεύθυνση URL, έτσι δεν επανάληψη του τίτλου θα εμφανιστεί. Παρακαλώ ελέγξτε αυτό. Αν είναι όπως έχω περιγράψει, τότε είναι ιστορικό θέμα, το οποίο δεν συμβαίνει πια (ελέγξτε τις ημερομηνίες των θεμάτων - webmaster εργαλεία λέει πάντα όταν έμαθε για το θέμα, και δείχνει ιστορικά θέματα). Είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα - τότε είναι επιλυθεί. Όπως σας έγραψα αυτό θα μπορούσε να προκληθεί σε παράδειγμα, λόγω της vBSEO ενημέρωση χωρίς την κατάλληλη ολοκλήρωση. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν αυτό το θέμα έχει ήδη λυθεί.

Εάν δεν είναι - και θα δείτε ότι πραγματικά δεν εξακολουθεί να ανακατευθύνει, στη συνέχεια, παρακαλούμε να δώσει την ακριβή 2 URLs που έχετε δοκιμαστεί - δώσετε ως κείμενα. Έτσι θα είμαστε σε θέση να το ελέγχει και να εργάζονται σε αυτό.

ΑΝ λυθούν - παρακαλώ δώστε τα κούτσουρα αργή ερωτήματα που σας έγραφα για το - θα εξετάσουμε το θέμα αυτό.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί