Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: vBSEO 3,2 βοηθήσει την ενσωμάτωση με vBulletin 3.8

Νέο μέλος

Default vBSEO 3,2 βοηθήσει την ενσωμάτωση με vBulletin 3.8

Γεια σας

Έχω εγκαταστήσει vbet σήμερα και όλα φαίνεται καλά, εκτός από i χρήση vBSEO 3.2 και δεν ξέρω ποια αρχεία να επεξεργαστείτε, να έχω κάνει το. htaccess αλλά δεν έχουν αλλάξει τα αρχεία vBSEO και θ havent αλλάξει οποιαδήποτε ρύθμιση vBSEO μπορεί να σας βοηθήσει;

Σας ευχαριστώ

Βασίλης

Απαγορευμένες

Γεια σας!

Τα πάντα σχετικά με τα αρχεία περιγράφεται στο πακέτο σας με vbet-όχι-αποστολή - > αρχείο readme.htm στο τμήμα "Ενσωμάτωση με άλλα mods" και των .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Νέο μέλος

αυτό το $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL)? δεν υπάρχει στην vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php έτσι i dont ξέρει τι θα ήθελα να προσθέσω, όπου, μπορεί να σας βοηθήσει;

Νέο μέλος

Γεια σας,

Αυτό είναι το htaccess του φόρουμ μου

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Είναι αυτό το σωστό;

Σας ευχαριστώ

Βασίλης

Νέο μέλος

σε adition ...

έχουμε τις τελευταίες vBSEO τώρα
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι οι μεταφράσεις δεν γίνονται automaticallytranslations δεν λαμβάνει χώρα αυτόματα

Σας ευχαριστώ

Βασίλης

Νέο μέλος

οποιαδήποτε είδηση σχετικά με αυτό;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Ήμουν στο φόρουμ σας, για παράδειγμα από αυτό το url:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

και αυτόν τον σύνδεσμο SEO φαίνεται καλό. Τόσο πού είναι το πρόβλημα; παρακαλείσθε να περιγράψετε καλύτερα.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    παρακαλείστε να εξηγήσετε καλύτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 25-11-10 στο 19:50.

Senior Member

Kamil, ήμουν εκεί πολύ, έχουν τις τελευταίες vBSEO εγκατασταθεί και μεταφράσεις φαίνεται να συμβαίνει αυτόματα, οπότε υποθέτω ότι τώρα ζητούν είναι. Htaccess τους σωστά, όπως φαίνεται από τα παραπάνω;

Regards,
    Simon

Απαγορευμένες

Όλα φαίνονται μια χαρά. Υπάρχει ένα παράθυρο ζητώντας για μια γλώσσα του αρμόδιου δικαστηρίου (σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του browser σας), το φόρουμ είναι μεταφρασμένη καλά, SEO συνδέσεις μια χαρά .. είναι κάθε άλλο θέμα υπάρχει;

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off