Γεια σας,
Θα ήθελα να το δοκιμάσω. Μπορείτε να επικολλήσετε εδώ url να το φόρουμ σας;
Ευχαριστίες
Είναι www.pgc-cs.eu αλλά vBET είναι προς το παρόν απενεργοποιημένη.
http://ls2009.eu/off-topic/40230-tes...tml # post150888
Το σφάλμα είναι επίσης παρούσα στο φόρουμ σας:
Code:aaa
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη meto? 21-11-10 στο 18:16.
έτσι ώστε να γίνει μια θέση με κείμενο σε κώδικα με κόκκινο ετικέτες (στο φόρουμ σας πάρα πολύ), έτσι ώστε όπου είναι το πρόβλημα;
Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν μέσα BBcode του [code] δεν νομίζετε;
αα ok ξέρω τώρα. Θα ήθελα να γράψω κείμενο σε ετικέτες "κώδικα" και για παράδειγμα "κόκκινο χρώμα" ετικέτες και αυτό δεν θα πρέπει να αναλυθεί; κείμενο πρέπει να μείνει στο αρχικό χρώμα, έτσι δεν είναι;
Εάν ναι, περιγράψτε εδώ τι πρέπει να κάνω για να απενεργοποιήσετε ετικέτες parsing γιατί αν μπορώ να απενεργοποιήσω τα tags vBET ακόμα αναλυθεί.
Καμία απάντηση. λυθεί. Αν όχι παρακαλώ γράψτε εδώ και εγώ θα ανοίξει αυτό το νήμα και πάλι
Έχω σχετικά μου τροποποίηση φόρουμ για την απενεργοποίηση της συντακτικής ανάλυσης bbcode κώδικας στην ετικέτα (έχω σε πολλά φόρουμ του κώδικα με bbcode, πρότυπα, για να δημιουργήσετε νήμα κ.λπ., όπου δεν θα έπρεπε να αναλυθεί bbcode) και μου mod δεν λειτουργεί όταν είναι vbet επειδή vbet re-implement κώδικας ετικέτα μέσα σ ' αυτήν.
Γεια
Θα προσπαθήσω να κάνετε ανάληψη ελέγχου αν το πρόβλημα που υπάρχει στις πιο πρόσφατες vBET relese. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε το url σας φόρουμ