Γιατί;
Κάνει το ίδιο πράγμα εδώ στο vbet.
Έτσι έχετε φόρουμ δοκιμή εδώ.
Γιατί;
Κάνει το ίδιο πράγμα εδώ στο vbet.
Έτσι έχετε φόρουμ δοκιμή εδώ.
Γεια σας
είμαστε ακόμα εργάζονται και πέρα
Δεν είμαι απολύτως βέβαιος γι 'αυτό έχουν κάποιες ερωτήσεις για να σας.
1. αυτό το 555 - αυτό είναι η παράμετρος για mod σας, έτσι;
έτσι είναι αυτό το mod να το χρησιμοποιήσω;
2. αν ενεργοποιήσετε vBET (διαμονή μόνο με SEO), αυτό δεν πρέπει να κοπεί, αλλά θα λειτουργεί (αυτό το mod με αυτήν την παράμετρο);
3. Είναι αυτή η χρήση mod. Htaccess αρχείο;
Ευχαριστίες
555 ήταν ένα παράδειγμα, οποιαδήποτε QueryString παίρνει ανακατεύθυνση.
Ι dont δείτε γιατί με ρωτάτε για τον εντοπισμό σφαλμάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε στο φόρουμ σας ΕΔΩ!Code:http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/1220-vbet-redirecting-query-strings-urls-2.html?hello999randomnumber7676476437634
Χάρη.
Ναι, μπορώ να το αναπαράγουν εδώ και στο φόρουμ δοκιμή μου, αλλά χρειάζομαι να ξέρω γιατί θα πρέπει να έχετε αυτό το string σε url; Αυτό θα πρέπει να ανακατευθύνει σαν parametr να mod σας;
ή ίσως αυτό δεν θα πρέπει να κοπεί μόνο.
Im τρέξιμο ένα mod που πρέπει να προσθέσετε ερώτημα χορδές να urls. Τι άλλο δεν έχει σημασία. VBET ΔΕΝ θα πρέπει να ανακατευθύνουν querystrings. Περίοδος.
Παρατήρησα ότι μόνο το url για τα θέματα που αυτή τη σειρά είναι κοπεί.
για παράδειγμα να vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) - Powered by vBulletin όχι.
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση.
Αυτό είναι σωστό?
vbet ανακατευθύνσεις κάθε νήμα url με ένα τσίμπημα ερώτημα, πώς μπορώ να το σταματήσω.
Γεια σας, είμαι εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό.
Ή είναι τόσο δύσκολο ή ... είναι τόσο εύκολη και ψάχνω όπου δεν θα πρέπει να έχουν
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Εντάξει, ευχαριστώ.
Βρήκα κάτι σε αυτό το αρχείο:
σε αυτή τη λειτουργία:Code:includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Βρήκα αυτή τη γραμμή:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
Αυτό είναι ανακατεύθυνση όταν η σύνδεση δεν είναι καλό να vBSEOPHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
Αν επεξεργαστείτε αυτό το αρχείο και να σχολιάσει αυτή τη γραμμή, όπως παρακάτω:
αυτό "; 555" δεν πρέπει να κοπεί.PHP Code:
//exec_header_redirect($threadurl);
Μου δοκιμαστεί όταν αυτή η λειτουργία ήταν σχολίασε και εγώ δεν παρατηρήσετε κάποια ζητήματα (μεταφράσεις εργάστηκε καλά, urls σε θέματα που, επίσης σελίδες πάρα πολύ), αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι τώρα vBET λειτουργεί καλά. Michał θα το επιβεβαιώσει σύντομα.