Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 17

Θέμα: Λευκό σελίδες login και κινούμενα μηνύματα.

Default Λευκό σελίδες login και κινούμενα μηνύματα.

Εντάξει, είχα μόλις Co-Admin μου σαφή όλα τα cache και τα cookies, και η δοκιμή αυτή. Μετά τη σύνδεση, πήρε μια λευκή σελίδα. Έπρεπε να ανανεώσετε.

Όταν θέλει να κινηθεί οποιαδήποτε μηνύματα ή τα θέματα, αφού ζητά τον κωδικό του, και πάτημα του enter, παίρνει μια λευκή σελίδα.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Ήμουν στο φόρουμ σας και έχω συνδεθεί αλλά δεν είχα το λευκό χώρο (από την Opera και Firefox) μπορεί να σας το εξηγήσω;

Επίσης, δεν συμβαίνει με μένα. Φαίνεται να συμβεί μόνο με μερικούς από τους Συντονιστές μου. Αλλά όταν VBET ήταν απεγκατασταθεί αυτό δεν συνέβη.

Χμμ Μαΐου είναι η δική σας συντονιστές πρέπει να σβήσω τα cookies τους;

LOL, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πάντα έχουν να κάνουν. Αυτός και η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης. Δεν είναι ότι Kamil. Θα πρέπει να έχει κάτι να κάνει με την καταγραφή in. επειδή φαίνεται να συμβεί σε οτιδήποτε απαιτεί την καταγραφή in. Όπως μετακινούνται θέσεις. Το πρώτο μήνυμα που χρειάζεστε για να συνδεθείτε ξανά για την επαλήθευση. Εκεί θα πάρετε μια λευκή σελίδα. Στη συνέχεια μετά από αυτό, η μετακίνηση των μηνυμάτων και πάλι, και δεν χρειάζεται να συνδεθείτε πάλι, η λευκή σελίδα δεν συμβαίνει.

Γι 'αυτό πρέπει να είναι κάτι με την καταγραφή in.

ok Ταύρος, καταργήσατε τα cookies σας, αλλά τι γίνεται με δική σας συντονιστές; Είχαν σαφή όλα τα cookies;

Παραθέτω:

LOL, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πάντα έχουν να κάνουν. Αυτός και η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης.
    Ναι, το έκαναν.

Χμμ Συγνώμη Ταύρος, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξω από μένα γιατί δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το θέμα (να το κάνεις λοξοτομείτε πολύ), έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε, όταν vBET είναι απενεργοποιημένη. Παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε vBET τώρα.
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
    Θα ζητήσω Michał γι 'αυτό, μπορεί να μπορεί να το αναπαραγάγει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 02-11-10 στο 15:02.

Δώσε μου μια στιγμή παρακαλώ Kamil. Προσπαθώ κάτι με αυτούς τους Συντονιστές. Θα υποβάλει έκθεση μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγνώμη Kamil. Θα πρέπει να εξαντληθεί για λίγο τώρα. Θα υποβάλει έκθεση σχετικά με αυτό αργότερα και πάλι. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί