Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 18

Θέμα: Ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα από προεπιλογή για τους χρήστες που δεν το έχουν ακόμη

Smile Ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα από προεπιλογή για τους χρήστες που δεν το έχουν ακόμη

Όπως αναφέρθηκε στη θέση # 16 εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Ίσως, μια άλλη επιλογή για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες έχουν ορίσει προεπιλεγμένη γλώσσα, θα μπορούσε να υπάρξει μια επιλογή που θα ανιχνεύει αν ένας χρήστης έχει κάνει, όταν θα συνδεθεί με στο φόρουμ; Εάν η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα ανιχνεύεται έχει οριστεί, ο χρήστης θα συνεχίσει τη συνδεθείτε διαδικασία, ως συνήθως, αλλά αν αξίζει τον εντοπισμό, επειδή δεν μπορεί, θα υπήρχε ένα μήνυμα ζητώντας από το χρήστη να πάνε στο προφίλ τους (φέρνοντας τον εκεί αυτόματα) και ζητώντας του για να επιλέξετε μία προκαθορισμένη γλώσσα πριν αυτός μπορεί να πάει οπουδήποτε αλλού στο forum.

Αυτό θα βεβαιωθείτε ότι όλα τα μηνύματα θα πρέπει να μεταφραστεί (συμπεριλαμβανομένων των BBCodes) στο φόρουμ, διότι όλοι οι χρήστες θα έχουν επιλεγεί προεπιλεγμένη γλώσσα τους.

Αυτό θα ήταν πραγματικά μια μεγάλη addon.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Μεγάλη ιδέα Αποδεκτές.

Μεγάλη, είμαι ευτυχής που σας αρέσει η πρότασή μου. Στην πραγματικότητα, με αυτό εφαρμοστεί, αυτό θα σας αποφύγει απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το «γιατί τίποτα δεν είναι μετάφραση" ή "δεν δουλεύει" λίγο σαν μερικές από τις ερωτήσεις μου στο παρελθόν.

Είναι αυτό Θα πρέπει να εφαρμοστούν στην επόμενη έκδοση; 3.1.3; Βλέπω τρέχετε ήδη 3.1.3 εδώ αλλά δεν πρότεινε στην περιοχή λήψης ακόμα.

ΕΓΙΝΕ - μετά την σύνδεση του χρήστη, χωρίς προεπιλογή που η γλώσσα είναι ανακατεύθυνση για να επεξεργαστείτε τη σελίδα του προφίλ, όπου δει κατάλληλο μήνυμα την ενίσχυση του να το θέσει. Είναι ρύθμισης (ενεργοποιημένη / απενεργοποιημένη). Θα συμπεριληφθούν στην vBET 3.1.3

Πω πω, δεν μπορεί να περιμένει να πάρει 3.1.3! lol Ευχαριστώ πολύ!

Σχεδιάζουμε να θέσει σε 3.1.3 το χαρακτηριστικό της αυτόματης αναγνώρισης γλώσσας. Μετά από αυτό θα είμαστε έτοιμοι για την απελευθέρωση. Φυσικά, τα σχέδια μπορεί να αλλάξει αν κάποια άλλη λαμπρή ιδέα προέρχεται από τους πελάτες μας. Προτιμούμε ευελιξία ως κλειδί για την πραγματικά καλό προϊόν

Καταλαβαίνω. Είναι μόνο ότι είμαι σε αναμονή για την εισαγωγή σας hack επίσημα στην δική μου ιστοσελίδα και τα αιτήματα που έχω κάνει πραγματικά θα με βοηθήσει να αποφευχθεί η σύγχυση σχετικά με τη γλώσσα DEFAUT, κλπ. Θα πρέπει πραγματικά αυτό που εφαρμόζονται ASAP. Είναι δυνατό για σας να κάνετε 3.1.3 διαθέσιμα και να εφαρμόσουν την αυτόματη αναγνώριση γλώσσας σε μια μελλοντική έκδοση; Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το είδος των μεγάλων, δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια σημαντική αναβάθμιση, όπως 3.2 ή κάτι τέτοιο;

Εν πάση περιπτώσει, δεν κοστίζει τίποτα να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μας εκτιμούν πραγματικά να πάρει 3.1.3, το συντομότερο δυνατόν, παρακαλώ.

Νέο μέλος

Text automatically translated from: Turkish to: Greek
    Translated text
    Αυτό είναι επίσης πολύ νόστιμα Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος, ελπίζω ότι πήρα την άδεια θα ήταν επωφελής.
    Original text

Quote Αρχικό μήνυμα από Cybershaolin View Post
    Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το είδος των μεγάλων, δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια σημαντική αναβάθμιση, όπως 3.2 ή κάτι τέτοιο;
    Έχετε απόλυτο δίκιο

OK για την εφαρμογή της παρούσας έγινε όμως: Οι εγγραφές για νέους χρήστες είναι ΟΚ, αλλά όταν ένας χρήστης είναι μέλος του φόρουμ για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό:

Λειτουργεί καλά με τέτοιο τρόπο ώστε, όταν συνδεθείτε, ένας χρήστης που δεν ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του ακόμα είναι ανακατευθύνονται αυτόματα στις ρυθμίσεις όπου να ρυθμίσετε τη γλώσσα της. Το πρόβλημα είναι ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι (που σημαίνει ότι δεν αλλάζει η γλώσσα του) τις πληροφορίες που αποθηκεύονται σαν αυτό και ο χρήστης δεν θα έχει ακόμα που η γλώσσα του! Έτσι, θα πρέπει να υπάρχει ένα μήνυμα που ενημερώνει το χρήστη ότι πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα του, αφού αποθηκεύει τις πληροφορίες, αν δεν το σύνολο. Έτσι, αυτό που εννοώ είναι ότι πρέπει να αναγκάσει τον χρήστη να ρυθμίσετε τη γλώσσα. Πήρε το σημείο μου;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cybershaolin? 04-12-09 στο 05:07.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί