Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Εμφάνιση σημαία στην σελίδα εγγραφής

Υβρίδιο άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Smile Εμφάνιση σημαία στην σελίδα εγγραφής

Ένα οπτικό πρόταση (θα μπορούσε να είναι μια επιλογή στο admincp για να επιλέξετε)
    Όπως:

1 - Τακτικές σελίδα εγγραφής.
    2 - Οπτικά με σημαίες σελίδα εγγραφής.

Λίγο σαν την εικόνα που περιλαμβάνονται (με την καλύτερη ενσωμάτωση, φυσικά). Κοιτάξτε το αρχείο zip για καλύτερη προβολή

Νέο μέλος

Text automatically translated from: Spanish to: Greek
    Translated text
    Έχετε επίσης συμβαίνει σε σας εδώ;

http://www.vbenterprisetranslator.co...-position.html
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 17-11-09 στο 13:14. Λόγος: Τέλος lang BBCode

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από jorgejgm View Post
    Text automatically translated from: Spanish to: Greek
    Translated text
    Έχετε επίσης συμβαίνει σε σας εδώ;

http://www.vbenterprisetranslator.co...-position.html
    Original text
    Δεν είναι αυτό το αίτημα για νέα δυνατότητα να συμπεριληφθούν τα εν μενού στην φόρμα εγγραφής

Quote Αρχικό μήνυμα από Cybershaolin View Post
    Ένα οπτικό πρόταση (θα μπορούσε να είναι μια επιλογή στο admincp για να επιλέξετε)
    Όπως:

1 - Τακτικές σελίδα εγγραφής.
    2 - Οπτικά με σημαίες σελίδα εγγραφής.

Λίγο σαν την εικόνα που περιλαμβάνονται (με την καλύτερη ενσωμάτωση, φυσικά). Κοιτάξτε το αρχείο zip για καλύτερη προβολή
    Νομίζω ότι t είναι εφικτό - Σημαίες θα έχουν κουμπί και αυτό θα λειτουργήσει ωραία. Σας ευχαριστούμε για την αίτηση - είναι να δεχτεί και να προστεθούν στη λίστα TODO
    Όπως καταλαβαίνω αυτό που είναι καλύτερο για τη σελίδα έκδοσης - αιτία είναι πιο ορατά, αλλά σε CP χρήστη δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να ληφθούν τόσο πολύ χώρο. Γι 'αυτό και θα καταστήσει διαμορφώσιμες για την εγγραφή και CP χρήστη θα παραμείνει ως έχει - είναι OK;

Είμαι ευτυχής που σας αρέσει η πρότασή μου.

Δεν μιλάμε για usercp στην αίτησή μου. Το μόνο που ζήτησε για τη σελίδα εγγραφής. Μίλησα για adminCP, δεν userCP. Ήθελα απλώς να δώσει μια επιλογή για τους admins να επιλέξετε την εμφάνιση των τακτικών ή τον ορατό τρόπο (με σημαίες) για τη σελίδα εγγραφής χρήστη τους ...

Έχετε δίκιο, ότι θα είναι πολύ περισσότερο ορατό. Είναι αυτό Θα πρέπει να εφαρμοστούν στην επόμενη έκδοση; 3.1.3; Βλέπω τρέχετε ήδη 3.1.3 εδώ αλλά δεν πρότεινε στην περιοχή λήψης ακόμα.

ΕΓΙΝΕ - θα συμπεριληφθεί στην παράγραφο 3.1.3

Δεν είμαι τρέχει εδώ στην πλήρη 3.1.3. Έχουμε ακόμα λίγες TODO ανοικτή για 3.1.3, αλλά είμαστε δοκιμές ήδη κάποιες αλλαγές σε ζωντανά φόρουμ. Οι μικρότερες αλλαγές έχουν δοκιμαστεί σε φόρουμ δοκιμής.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 19-11-09 στο 20:02.

3.1.3 Release και κάνει η άλλη λίστα TODO για 3.1.4! lol. Είμαι απλά αστεία. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, και να αποδεχθούν τις ιδέες από τους πελάτες σας, όπως εσείς. Αυτό είναι πραγματικά εκτίμησα.

Οι πελάτες είναι αυτό που δίνει πραγματική αξία των προϊόντων

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί