Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Λευκή σελίδα login.

Default Λευκή σελίδα login.

Όταν ένα μέλος δεν έχει ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του και κατόπιν σύνδεσης είναι ανακατεύθυνση στη σελίδα επεξεργασίας του προφίλ όπου θα πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα του, θα πάρετε μια λευκή σελίδα.

Πώς να λύσουμε αυτό παρακαλώ;

CreativX

Αυτή είναι η σελίδα με το μέλος παίρνει κατευθυνθούν ότι είναι λευκό.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Είμαι μέλος σας και δεν έχω ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του. Κατά τη σύνδεση είμαι ανακατεύθυνση για να επεξεργαστείτε τη σελίδα του προφίλ μου όπου θα πρέπει να επεξεργαστείτε τη γλώσσα μου, αλλά έχω μια κανονική σελίδα, καλή μετάφραση κλπ.
    Τι πρέπει να κάνω;

Λοιπόν, δεν ξέρω γιατί δεν παίρνετε ότι η λευκή σελίδα τότε. Είχα πολλές καταγγελίες για αυτό, και εγώ ακόμη και προσπάθησα μόνος μου με το όνομα χρήστη coder, και στη συνέχεια πήρε επίσης τη λευκή σελίδα.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Χμμμ το δοκίμασα με την όπερα, Firefox και IE και ακόμα δεν έχουν μια κενή σελίδα. Αν θέλετε μπορώ να στείλετε ένα screenshoot για να σας.
    1. γι 'αυτό προσπαθήστε να καθαρίσετε τα cookies
    2. να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες πώς να το αναπαράγουν.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off