Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: Caches και τη χρήση βάσεων δεδομένων

Senior Member

Default Caches και τη χρήση βάσεων δεδομένων

Γεια σου, κοιτάζοντας βάση δεδομένων μου σήμερα παρατηρώ έχω πολλά πολλά νέα τραπέζια, υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι μνήμης cache vbet, κανονική, μεσαίες και μικρές, γιατί έχω 3 διαφορετικούς τύπους των πινάκων; χρειάζομαι όλους αυτούς τους πίνακες;

Παρατηρώ ότι πρόκειται για τη λήψη 1.3gb του χώρου ******, πίστευα ότι η μνήμη cache δεν είναι επιλεγμένο αρκετά συχνά:
    Χρήση cache = Ναι
    Χρόνος Cache To Live (TTL) = 5
    Χρησιμοποιήστε Πλήρης Cache αρχείο για τους επισκέπτες (BETA!) = Δεν υπάρχουν
    Cache στρατηγική συμψηφισμού (cache της βάσης δεδομένων) = Κανονική
    Cache εκκαθάριση timelap (cache της βάσης δεδομένων) = 0
    Σταματήστε να ψάχνετε μετά από αποτυχίες x (cache της βάσης δεδομένων) = 15

Έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα σημαίες.

Regards,
    Simon

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Ναι, θα πρέπει να έχετε αυτό πίνακες. Αυτή είναι η βελτιστοποίηση vBET.

Senior Member

Cache μου αυξάνεται σε πάνω από 20Gb κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας (που είναι TTL μου αυτή τη στιγμή), και είμαι βέβαιος ότι ο λόγος των επιτυχιών να λείπει είναι αρκετά μεγάλο

Θα είχα μία πρόταση, ωστόσο, θα ήταν ωραίο αν υπήρχε μια επιλογή για να μετακινήσετε τους πίνακες cache σε μια εξωτερική βάση δεδομένων, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να τρέξει ένα εφεδρικό σχέδιο προϋπολογισμού, χωρίς να χρειάζεται να καθαρίσετε την cache.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Έχουμε ήδη τέτοιο αίτημα αλλαγής Δεν θυμάμαι τώρα είναι σε λαμβάνοντας υπόψη κατάσταση ή εγκεκριμένο, Αλλά θα εργαστούμε για αυτό.

Επίσης, εάν ο διακομιστής σας θα είναι σε θέση να έχουν περισσότερα cache σας συμβουλεύουμε να TTL υψηλότερα. Θα επιταχύνει μεταφραστεί γενιάς σελίδα σας, γιατί τώρα πιο συχνά μεταφράζεται περιεχόμενο πρέπει να ληφθεί από το Google. Γνωρίζουμε ότι η cache μπορεί να έχουν μεγάλο μέγεθος - αυτό είναι φυσιολογικό, όταν έχεις μεγάλη φόρουμ μέγεθος και τώρα πολλαπλασιάσει το περιεχόμενό της 52 φορές

Έχουμε cache spitted σε τόσους πολλούς πίνακες, γιατί λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα τότε και τα συστήματα εκκαθάρισης είναι ασφαλέστερη (κάνει σε θέση να δώσει διακομιστή κάποιο χρόνο για να ξεκουραστούν από κάθε πίνακα). Αυτό είναι όλα στο σκοπό και πήγαμε στο σημείο αυτό από την εμπειρία με τις προηγούμενες προσεγγίσεις. Έτσι, τώρα είναι ώριμη λύση.

Επίσης, αν δεν υποφέρετε από έλλειψη χώρου HD, σας συμβουλεύουμε να ενεργοποιήσετε την προσωρινή μνήμη επισκέπτη. Θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χώρο, αλλά δεν θα σε HD στη βάση δεδομένων και θα επιτρέψει την άμεση απάντηση για τους φιλοξενούμενους (χωρίς Ανακρίσεις Βάσης Δεδομένων).

Senior Member

Πώς λειτουργεί ο επισκέπτης έργο cache; Είμαι χρησιμοποιεί προς το παρόν 3.3.3 με κάποιες τροποποιήσεις κώδικα για να διορθώσετε σφάλματα, και δεν έχουν αναβαθμιστεί για χάρη της σταθερότητας. Ακριβώς περίεργος! Υπάρχουν ολόκληρες σελίδες προσωρινής αποθήκευσης, ή να κάνετε τα αρχεία περιέχουν απλά ένα λεξικό των λέξεων και τις μεταφράσεις τους για τη συγκεκριμένη σελίδα;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από moman View Post
    Πώς λειτουργεί ο επισκέπτης έργο cache; Είμαι χρησιμοποιεί προς το παρόν 3.3.3 με κάποιες τροποποιήσεις κώδικα για να διορθώσετε σφάλματα, και δεν έχουν αναβαθμιστεί για χάρη της σταθερότητας. Ακριβώς περίεργος! Υπάρχουν ολόκληρες σελίδες προσωρινής αποθήκευσης, ή να κάνετε τα αρχεία περιέχουν απλά ένα λεξικό των λέξεων και τις μεταφράσεις τους για τη συγκεκριμένη σελίδα;
    Ολόκληρες σελίδες προσωρινά αποθηκευμένες στο σκληρό δίσκο και σε συνεχή ροή στο πρόγραμμα περιήγησης, όπως στατικά αρχεία HTML (μετά τον έλεγχο κάνει αίτηση προσωρινής αποθήκευσης).

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off