Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 21

Θέμα: προειδοποίηση από το Google

bhanuprasad1981,
    Στείλε μου ένα MSN επαφή σε PM.

Μετά το e-mail της Google θα απενεργοποιηθεί vBET για λίγες μέρες και το μεταφρασμένο συνδέσεις (εις διπλούν 52x) άρχισαν να πέσει κάτω και το Google Αράχνες του σιγά-σιγά άρχισαν να υπαναχωρούν ΑΛΛΑ επισκεψιμότητα και το Google Έσοδα Adsence άρχισε να υποχωρεί με ταχείς ρυθμούς. Έτσι προσπαθώ ένα μικρό πείραμα τώρα? Γύρισα σε vBET με όλες τις γλώσσες ενεργοποιημένη αλλά με μόνο 4 γλώσσες είναι cached και σε λίγες μέρες θα σας δώσω τα αποτελέσματα.

kamilkurczak,
    Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κάτι έχει αλλάξει με Googles Crawling στρατηγική, Από την αρχή του έτους έχουν μεταφραστεί όλα τα θέματα (52x) επειδή θεωρείται ότι δuplicate θέματα περίοδο. Αυτό μου επηρεάζει γιατί έχω μια μεσαίου μεγέθους φόρουμ 400.000 Μηνύματα x 52 = βέβαιο θάνατο!
    Αρχίζω να χάσει Adsense έσοδα και αυτό με κάνει να νιώθω θυμωμένος!

Έχετε ένα PM, PS: Διέγραψα το vBET cache μετά την προειδοποίηση.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ok έχω PM σας. Θα το ελέγξουμε και είμαι σε αναμονή για τα αποτελέσματα της δοκιμής σας. Ευχαριστίες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 13-01-11 στο 14:40.

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    ok έχω PM σας. Θα το ελέγξουμε και είμαι σε αναμονή για τα αποτελέσματα της δοκιμής σας. Ευχαριστίες
    Θα ελέγξετε τη ρύθμιση μου μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά τι μπορείτε να μου πείτε για το τι συμβαίνει με την Google; Τι έχουν αλλάξει; Τι είναι vBET πρόκειται να κάνει γι 'αυτό; Αυτό το πρόβλημα θα χτυπήσει σίγουρα όλα τα μεσαίου | μεγάλη φόρα αργά ή γρήγορα.

Regards

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Παρακαλούμε χαίτη ένα νέο νήμα με αυτό το θέμα - θα likt να εισπράξει όλα τα θέματα τα θέματα. Μπορείτε να επικολλήσετε υπάρχει περιεχόμενο των PM σας με τις συνδέσεις; Θα ήθελα να δείξει ότι ένα άλλο εργαζόμενο μας, μπορεί να σας;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 14-01-11 στο 14:28.

Γιατί πρέπει να κάνω ένα νέο νήμα, εάν το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο; Έχω στείλει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τις συνδέσεις στο PM, όπως απαιτείται, Δεν θέλω να δημοσιεύει ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google, λόγω της τοπικής νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων και επειδή έρχεται σε αντίθεση με Googles TOS. Έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να μου δώσει μια απάντηση.

Regards

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Γιατί πρέπει να κάνω ένα νέο νήμα, εάν το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο; Έχω στείλει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τις συνδέσεις στο PM, όπως απαιτείται, Δεν θέλω να δημοσιεύει ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google, λόγω της τοπικής νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων και επειδή έρχεται σε αντίθεση με Googles TOS. Έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να μου δώσει μια απάντηση.

Regards
    Διότι:
    1. Έχεις άλλα παραδείγματα των διευθύνσεων URL από το Google
    2. Ο λόγος που στην περίπτωσή σας μπορεί να είναι διαφορετικό ότι εδώ
    3. Η επίλυση του ζητήματος δεν μπορεί να λύσει μια σας
    4. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος έχει το ζήτημα - σημαίνει η κατάσταση του γεγονότος αυτού είναι και πάλι «να εξηγήσει» γιατί επέστρεψε στο φόρουμ συγγραφέας νήμα, είτε λόγω της σημείωσης σας.
    5. Όπως αντιλαμβάνομαι αυτή τη στιγμή bhanuprasad1981 ο οποίος είναι συγγραφέας του αυτό το νήμα δεν έχουν αυτό το θέμα πια - έτσι αυτό το ζήτημα έχει κλείσει.
    6. Το προσωπικό μας δεν ξέρουν σε ποιον να βοηθήσει αυτή τη στιγμή χωρίς να διαβάσει ολόκληρο το νήμα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε για αυτό - αλλιώς θα έχουμε καταστάσεις όταν πρέπει να διαβάσετε τις εκατοντάδες των θέσεων για την υλοποίηση που χρειάζεται ακόμη τη βοήθειά μας

Παρακαλούμε μόλις ανοίξει νέο νήμα για να γίνει πιο απλό - όταν θεωρεί ότι είναι απλά αυτά είναι πιο γρήγορα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 14-01-11 στο 19:10.

Quote Αρχικό μήνυμα από bhanuprasad1981 View Post
    έχετε δίκιο, μπορώ να αγνοήσει ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το αποτέλεσμα ήταν 75% απώλεια κίνησης μαζί με την πτώση τάξη σελίδων, έχω απομακρυνθεί εντελώς VBET δύο μήνες πίσω, αλλά ακόμα κίνηση είναι ακόμα πάρα πολύ χαμηλό σε σύγκριση με περιοχές κίνησης μου πριν από την εγκατάσταση vbet
    Γεια σας. Παρακαλώ πείτε τι είναι πραγματική κατάσταση στο φόρουμ σας. Είμαι λίγο χαθεί, επειδή Kamil επέτρεψε να χειριστεί 2 τεύχη σε ένα νήμα. Όπως είδα έχεις απαντήσει και ένας πιθανός λόγος - λάθος ολοκλήρωσης. Μπορείτε χειρίζεται αυτό, επιβεβαίωσε ότι τώρα η ένταξη είναι ΟΚ και σταματήσει να απαντά για 2 σκώροι - το προσωπικό μας δεδομένο ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί στο φόρουμ σας. Λοιπόν, τι συμβαίνει;

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Διότι:
    1. Έχεις άλλα παραδείγματα των διευθύνσεων URL από το Google
    2. Ο λόγος που στην περίπτωσή σας μπορεί να είναι διαφορετικό ότι εδώ
    3. Η επίλυση του ζητήματος δεν μπορεί να λύσει μια σας
    4. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος έχει το ζήτημα - σημαίνει η κατάσταση του γεγονότος αυτού είναι και πάλι «να εξηγήσει» γιατί επέστρεψε στο φόρουμ συγγραφέας νήμα, είτε λόγω της σημείωσης σας.
    5. Όπως αντιλαμβάνομαι αυτή τη στιγμή bhanuprasad1981 ο οποίος είναι συγγραφέας του αυτό το νήμα δεν έχουν αυτό το θέμα πια - έτσι αυτό το ζήτημα έχει κλείσει.
    6. Το προσωπικό μας δεν ξέρουν σε ποιον να βοηθήσει αυτή τη στιγμή χωρίς να διαβάσει ολόκληρο το νήμα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε για αυτό - αλλιώς θα έχουμε καταστάσεις όταν πρέπει να διαβάσετε τις εκατοντάδες των θέσεων για την υλοποίηση που χρειάζεται ακόμη τη βοήθειά μας

Παρακαλούμε μόλις ανοίξει νέο νήμα για να γίνει πιο απλό - όταν θεωρεί ότι είναι απλά αυτά είναι πιο γρήγορα
    1. Έχετε το e-mail της Google. kamilkurczak έχει το e-mail της Google. Δεν μπορώ να τοποθετήσει το e-mail της Google στο κοινό, λόγω των τοπικών νόμων περί ιδιωτικής ζωής μου χώρα και επειδή είναι κατά της Google TOS που θα με πάρει απαγορευθεί αμέσως από το Google Adsense.

2. Δώσε μου το λόγο | καθορίσει για το πρόβλημά μου, δεδομένου ότι έχετε όλο το υλικό.

3. Το e-mail προειδοποίηση ότι και οι δύο έλαβαν είναι τα ίδια.

4. Έχω το ίδιο θέμα όπως οι φτωχοί bhanuprasad1981, Τώρα είναι πολύ αργά για αυτόν, αλλά όχι για μένα, μια άμεση απάντηση είναι απαραίτητη, διαφορετικά θα ακολουθήσει σίγουρα το θάνατό του.

5. Όπως είπα και στο σημείο 1. Εσείς και kamilkurczak έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να μην τρέχουν γύρω από το θάμνο και να μου δώσει ένα στερεό χρήσιμη απάντηση | καθορίσει και μην ανησυχείτε για την αύξηση μετράει το νήμα σας.

bhanuprasad1981 Απαντήθηκε μια-δυο μέρες πριν (μερικά θέματα παραπάνω ορυχείο) και επιβεβαίωσε αυτό που είπα και δήλωσε επίσης ότι ήταν ανάπηρος, απόσπασμα του είναι από κάτω, δεν ξέρω, όπου μπορείτε να διαβάσετε αυτό το θέμα του ήταν σταθερό;!;
    bhanuprasad1981,
    έχετε δίκιο, μπορώ να αγνοήσει ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το αποτέλεσμα ήταν 75% απώλεια κίνησης μαζί με την πτώση τάξη σελίδων, έχω απομακρυνθεί εντελώς VBET δύο μήνες πίσω, αλλά ακόμα κίνηση είναι ακόμα πάρα πολύ χαμηλό σε σύγκριση με περιοχές κίνησης μου πριν από την εγκατάσταση vbet
    Οπότε θα πρέπει να υποθέσουμε ότι το πρόβλημα δεν επιλυθεί με vBET επειδή απεγκατασταθεί vBET όλοι μαζί. Πριν καταλήξω σαν αυτόν θέλω απαντήσεις γρήγορα και χωρίς τα φτηνά μιλήσουμε, γιατί Έχω χάσει χρήματα και αυτό θα γίνει ένα πρόβλημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 15-01-11 στο 07:49.

Επομένως, σας παρακαλώ μόνο τη δημιουργία νέων νήμα για το θέμα σας. Μπορείτε να γράψετε εκεί που το περιεχόμενο είναι στο PM, αλλά χρειαζόμαστε νέο σημειώσατε άνοιξε για νέο τεύχος να είναι σε θέση να το διαχειριστεί. Παρακαλούμε να ανοίξει νέο νήμα για το θέμα σας, εάν θέλετε την υποστήριξή μας. Η υπόθεση αυτή είναι για bhanuprasad1981 και αυτό έχει λυθεί, αφού δεν υφίσταται το θέμα πια.

Δεν υπάρχουν νέες νήμα = καμία περίπτωση για το προσωπικό μας. Παρακαλούμε - αυτό δεν είναι θέμα να συζητήσουμε. Θα αρχίσει να εργάζεται για το θέμα, όταν νέο νήμα για να φτάσουν και θα είμαστε σε θέση να το διαχειριστεί κατάλληλα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει Σας παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη μας. Έχουμε απλή διαδικασία η οποία επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται τα θέματα σε καλό δρόμο. Με την άρνησή της να ξεκινήσει η διαδικασία (γραπτώς νέο νήμα) να αρνηθεί την υποστήριξή μας.

Θα σας βοηθήσουμε να ευχαρίστως - μόνο παρακαλώ δημιουργία νέων νήμα με περιγραφή θέμα σας - μπορείτε να γράψετε εκεί που συνδέει είχε στείλει στο PM, μπορείτε να συμπεριλάβετε υπάρχει σύνδεση με αυτό το θέμα. Ακόμα θα πρέπει να μας δώσει ένα επιλεγμένο από την έναρξη νέων νήμα σε σφάλματα εκθέσεις ή αντιμετώπιση προβλημάτων ενότητα. Μόλις το κάνετε, θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Πελάτες βάση δεδομένων μας είναι όλο και μεγαλύτερες και καλή, απλή και χρησιμοποιείται η διαδικασία θα μας επιτρέψει να βοηθήσουμε όλους τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο και μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε σωστά τις υποθέσεις τους.

Εδώ είναι το σύνδεσμο: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6835

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί