και έχω μόνο δύο e-mails. τα πάντα είναι καλό, δεν μπορώ να αναπαράγει δικό σας θέμα, έτσι νομίζω ότι όλα είναι εντάξει.
και έχω μόνο δύο e-mails. τα πάντα είναι καλό, δεν μπορώ να αναπαράγει δικό σας θέμα, έτσι νομίζω ότι όλα είναι εντάξει.
Ένας χρήστης μόλις δημοσιεύτηκε και τόσο εγώ όσο και οι συντονιστές μου πήρε την κοινοποίηση δύο φορές!, Αυτό έχει συμβεί μόνο από την εγκατάσταση vBet.
Θα προσθέσω το email σας για να μας φόρουμ που δίνει την κοινοποίηση, αν εσείς οι ίδιοι μετά το vBulletin δεν θα σας δώσει την κοινοποίηση της δική σας θέση, εγώ θα στείλετε ένα μήνυμα και να δείτε αν έχετε μόνο ένα e-mail
Μόλις δημοσιεύτηκε και πήρε 6 Κοινοποιήσεις .... θα είχατε πάρα πολύ!
θα μπορούσε να είναι κάτι που κάνει με τις ετικέτες κώδικα;
ok παρατήρησα ότι. Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς μπορείτε να προσθέσετε e-mail στο φόρουμ; Θα προσπαθήσω να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου.
ok, Ευχαριστώ για αυτό. Τώρα θα προσπαθήσω να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο φόρουμ δοκιμή μου και να το διορθώσουμε!
Ευχαριστώ, αλλά μπορεί να είναι κάτι που κάνει με ετικέτες κωδικό μου ή html κουμπί μου για την προβολή του κώδικα.
Μη διστάσετε να κοιτάξετε μέσα από τα πρότυπα / αρχεία που έχετε πρόσβαση και στα δύο
Απλώς είχε ένα νέο μήνυμα στο φόρουμ αυτό, αλλά μόνο μία κοινοποίηση αλλά δεν χρησιμοποιούν ετικέτες Μετατροπή ταξινομημένο και φιλτραρισμένο φύλλο εργασίας σε μορφή HTML