Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 19

Θέμα: Wiki σε επιμέρους ζητήματα κατάλογο

Νέο μέλος

Default Wiki σε επιμέρους ζητήματα κατάλογο

Εντάξει, έχω ένα wiki σε ένα υπο κατάλογο www.xxxxxxx.com / wiki, Φόρουμ μου είναι σε www.xxxxxxx.com / φόρουμ.

Είμαι προσπαθούν να ενσωματώσουν την μετάφραση στα MediaWiki η οποία μοιράζεται πληροφορίες σύνδεσής μου με το φόρουμ σήμερα.

Βλέπω το εξής σφάλμα DB κατά τη δοκιμή:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Οποιαδήποτε ιδέα από πού να κοιτάξουμε; Έχω διαβάσει κάθε πρόταση που έχετε δώσει σε άλλους σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης. Το πρόβλημα είναι ότι έχω απλά καμία ιδέα ποια λύση που χρειάζομαι.

Σας ευχαριστώ

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Πρόκειται για ένα πλήρες μήνυμα λάθους; αν όχι, παρακαλώ επικόλληση εδώ ένα πλήρες ένα.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε επίσης πίνακες DB. να το κάνουν απλά πηγαίνετε στο admincp-> σας maintence-> επισκευή / βελτιστοποίηση πίνακες-> chect όλα-> και κάντε κλικ συνεχίσετε

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    Πρόκειται για ένα πλήρες μήνυμα λάθους; αν όχι, παρακαλώ επικόλληση εδώ ένα πλήρες ένα.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε επίσης πίνακες DB. να το κάνουν απλά πηγαίνετε στο admincp-> σας maintence-> επισκευή / βελτιστοποίηση πίνακες-> chect όλα-> και κάντε κλικ συνεχίσετε
    Δεν λέει ο πίνακας είναι κατεστραμμένο ... λέει άκυρο SQL. Πιθανότατα οφείλεται σε κάτι λάθος με το ξαναγράφει για το wiki sub dir ή σε μια ελλιπή ενσωμάτωση με την wiki.

Είμαι βέβαιος ότι είμαι λείπει κάτι και ψάχνει για τα βήματα που χρειάζονται για την ένταξη μου.

Παίρνω κανένα λάθος για το ίδιο το φόρουμ.

Νέο μέλος

Γεια σας; Αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο για σας παιδιά για τη διάγνωση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Smaug? 07-10-10 στο 00:12.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να εντοπιστεί - δεν υπάρχει οποιοσδήποτε αριθμός σφάλματος ούτε το μήνυμα λάθους. Αυτός είναι ο λόγος Kamil να σας ρωτήσω μήπως είναι γεμάτο επικοινωνούν λάθος ή υπήρχε κάτι απομακρυνθεί από εκεί.

Χωρίς μήνυμα σφάλματος είμαστε τυφλοί εδώ ... Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες γι 'αυτό, το παράδειγμα στα αρχεία καταγραφής;

Επίσης - όπως καταλαβαίνω αυτό συμβαίνει μόνο για το wiki. Για κανονικές σελίδες όχι. Είστε χρησιμοποιώντας το πρόθεμα πίνακα;

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Επίσης - όπως καταλαβαίνω αυτό συμβαίνει μόνο για το wiki. Για κανονικές σελίδες όχι. Είστε χρησιμοποιώντας το πρόθεμα πίνακα;
    Άκυρα SQL είναι το σφάλμα.

Αυτό είναι που ήρθε στο email, δεν έχω αριθμό σφάλματος.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Οι πίνακες wiki όλα ξεκινούν με "mw_", όλα τα υπόλοιπα για την τοποθεσία, δεν πρόθεμα. Βλέπω πάνω όπου λέει "έξω = true" δύο φορές. Θα εξετάσουμε το ξαναγράφει.

Ξέρω για ένα γεγονός ότι η εφαρμογή μου ήταν λίγο πολύ μια εικασία ως προς το ποια οδηγίες για να χρησιμοποιήσουν για να ενσωματώσουν το wiki. Τι θέλω να ξέρω είναι τι μηνύματα σου ισχύει και για μένα. Μήπως MediaWiki χρησιμοποιήσει την παγκόσμια πλήρης; Πραγματικά δεν ξέρω, πώς θα είμαι σε θέση να πει αυτό;

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας

Νέο μέλος

26 χτύπημα ώρα **********

Υπάρχει μια αμοιβή που μπορώ να πληρώσω για τις απαντήσεις προτεραιότητα εκεί;

Σας ευχαριστώ

Πολύ συγνώμη για την καθυστέρηση. Δεν δεχόμαστε πληρωμές για απαντήσεις προτεραιότητα. Έχουμε περίπτερο (εμένα και Kamil), όπου στο φόρουμ την Πέμπτη και την Παρασκευή - απλά δεν καταλάβω ποιος θα φροντίσει για αυτό το θέμα. Μπορώ να προσθέσω κάποια ερώτηση να τεθεί περισσότερο φως, αν και Kamil που πήρα αυτή την περίπτωση ... Λυπάμαι. Εμείς θα το κάνουμε καλύτερα την επόμενη φορά. Επίσης, ελπίζουμε ότι θα είναι ευτυχής να γνωρίζουν, ότι θα αρχίσουμε κοιτάξουμε για έναν ακόμη υπάλληλο για φροντίδα του πελάτη (αυτό το Σαββατοκύριακο ή την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί διαφήμιση)

Θα γνωρίζετε ότι η ολοκληρωμένη mod χρησιμοποιεί global_complete επειδή σελίδες δεν θα μεταφραστούν. Σύνδεσμοι με τη γλώσσα κωδικό WIL εργασία, αλλά η σελίδα δεν θα μεταφραστεί. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε παρακαλούμε να εφαρμόζεται συμβουλές για mods που δεν υποστηρίζει global_complete. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για τα mods που δημιουργεί δικές του σελίδες είναι εντελώς και να αγνοούν αρχιτεκτονική vBulletin.

Σχετικά με το θέμα MySQL - είμαστε ακόμα τυφλοί. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι το θέμα προθέματος, αλλά εσείς δεν το χρησιμοποιείτε για vBulletin. Χωρίς πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, δεν είμαστε σε θέση να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη της MySQL και να ρωτήσει γιατί τα μηνύματά σας δεν έχουν καμία αριθμό σφάλματος ούτε περιγραφή του σφάλματος. Επίσης - Ελέγξατε MySQL κούτσουρα; Ίσως θα υπάρχουν περισσότερα γι 'αυτό.

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post

Θα γνωρίζετε ότι η ολοκληρωμένη mod χρησιμοποιεί global_complete επειδή σελίδες δεν θα μεταφραστούν. Σύνδεσμοι με τη γλώσσα κωδικό WIL εργασία, αλλά η σελίδα δεν θα μεταφραστεί. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε παρακαλούμε να εφαρμόζεται συμβουλές για mods που δεν υποστηρίζει global_complete. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για τα mods που δημιουργεί δικές του σελίδες είναι εντελώς και να αγνοούν αρχιτεκτονική vBulletin.
    Εντάξει, δεν είναι ένα mod για το vBulletin, Mediawiki είναι stand alone. Η μόνη σύνδεση με φόρα μου είναι αυτό το mod από vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - Φόρουμ vBulletin.org

Επειδή είμαι χρησιμοποιώντας αυτό το mod για να «γεφυρώσει» τις συνεδρίες χρήστη, είμαι ακόμα αναρωτιέμαι αν παγκόσμια πλήρης είναι σε χρήση και έτσι εξακολουθούν να έχουν συγκεχυμένη ως προς το ποια εφαρμογή είναι σωστή.

Σχετικά με το θέμα MySQL - είμαστε ακόμα τυφλοί. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι το θέμα προθέματος, αλλά εσείς δεν το χρησιμοποιείτε για vBulletin. Χωρίς πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, δεν είμαστε σε θέση να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη της MySQL και να ρωτήσει γιατί τα μηνύματά σας δεν έχουν καμία αριθμό σφάλματος ούτε περιγραφή του σφάλματος. Επίσης - Ελέγξατε MySQL κούτσουρα; Ίσως θα υπάρχουν περισσότερα γι 'αυτό.
    Δεν υπάρχει καμία λάθους καταγράφονται από την MySQL, απλά επαληθεύεται από το άνοιγμα του αρχείου καταγραφής σφαλμάτων που καθορίζεται στο my.cnf.

Είναι μια μη έγκυρη δήλωση.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Η επιλέξετε αποτυγχάνει. Μήπως οι πίνακες και τα πεδία φαίνονται σωστά σε σας; Πού είναι αυτοί που επιλέγουν να κληθεί από το;

Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί