Γεια σας,
Μας ενδιαφέρει πολύ να πάρει δυο άδειες για τους τόπους.
Έχω μερικές ερωτήσεις με βάση την Google Όρους χρήσης καθώς το προϊόν αυτό χρησιμοποιεί το Google API για τη μετάφραση.
Εδώ είναι μερικά πράγματα που έχω βρεθεί στη σελίδα τους όρους
Google AJAX API Όροι Χρήσης - σελίδα, μπορείτε να αναζητήσετε και δεν μπορώ να επικολλήσετε τις συνδέσεις μέχρι να έχει 15 θέσεις.
1. υποβάλει σχετικό αίτημα υπερβαίνει τα 5000 χαρακτήρες σε μήκος?
Ερώτηση: Είναι καλύπτονται ..; όπως έχουμε άρθρα όπως τα θέματα τα οποία θα είναι περισσότερο από 5000 ανά σελίδα ή μετά
αντιγραφή, αποθήκευση, αρχειοθέτηση, αναδημοσιεύσετε ή να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων του Google Αποτελέσματα, εν όλω ή εν μέρει, άμεσα ή έμμεσα, εκτός από το ότι μπορείτε να: (1) κατάστημα αποτελέσματα της Google σε μια προσωρινή μνήμη cache για το χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα δεκαπέντε (15) ημέρα αποκλειστικά για το σκοπό της χρήσης Google Αποτελέσματα για την υλοποίηση μιας συγκεκριμένης ζητήθηκαν από τους χρήστες δράση? και / ή
Ερώτηση: Θα παίρνουν αρκετά ένα κομμάτι της κυκλοφορίας γύρω από 6 εμφανίσεις σελίδας M το μήνα .. - Πώς το προϊόν που χειρίζεται την κατάστασή μου. Ξέρω χαρακτηριστικό cache είναι στο προϊόν, αλλά δεν υπάρχει καμία χρήση max ανά ημέρα.
Κοιτάζοντας μπροστά για τις απαντήσεις
Εβίβα
Chandra