Φόρουμ μου ζει στο / forums /, μου vBAdvanced είναι στη ρίζα του τομέα.
Έχω προσθέσει την παγκόσμια δηλώσεις σύμφωνα με τις οδηγίες σε άλλη θέση στο φόρουμ σας και χρησιμοποιώ "έθιμο" τοποθέτηση για τις σημαίες και τέθηκε $ vbenterprisetranslatorflags μόνο μία φορά στο πρότυπό μου. Στην αρχική σελίδα μου βλέπω (εγώ χρησιμοποιώ ένα "αν" δήλωση έτσι μόνο admins δείτε τις σημαίες), οι πλατείες από τις σημαίες που δύο φορές κάτω από την navbar. Δεν βλέπω τις εικόνες σημαία παρόλο που έβαλα αντίγραφά τους στον κατάλογο / images / vbet / σημαίες.
Όταν κάνετε κλικ στα τετράγωνα σημαία, η ιστοσελίδα μεταφράζεται όμως έχω στείλει προς / forums / αλλά θα ήθελε ο χρήστης να μείνετε στην αρχική σελίδα όταν κάνουν κλικ σε μια σημαία. Τρέχω Nginx και εδώ οι τρέχουσες μου ξαναγράφει για το προϊόν σας. Δεν χρησιμοποιώ την επιλογή SEO σε vbet ρυθμίσεις.
# Έναρξη μετάφρασης
Τοποθεσία ~ * / forums / .* \\. (jpg | jpeg | gif | CSS | png | js) {
root / var / www / htdocs / οδηγό?
}
τοποθεσία / forums / {
root / xxx / www / htdocs / οδηγό?
ξαναγράψει ; / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ τελευταία?
ξαναγράψει ; / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ τελευταία?
if (!-e $ request_filename) {
ξαναγράψει ^ / forums /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php τελευταία?
}
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000?
fastcgi_index index.php?
SCRIPT_FILENAME fastcgi_param / xxx / www / htdocs / οδηγός $ fastcgi_script_name?
περιλαμβάνουν fastcgi_params?
# Επιλυθούν ορισμένα FastCGI λάθη, με πιο ανεκτική προσκρουστήρες και τα χρονικά όρια
fastcgi_connect_timeout 120?
fastcgi_send_timeout 60?
fastcgi_read_timeout 120?
fastcgi_buffer_size 128k?
fastcgi_buffers 4 256K?
fastcgi_busy_buffers_size 256K?
fastcgi_temp_file_write_size 256K?
fastcgi_intercept_errors σε?
}
# Σταματήστε μετάφραση
1. Γιατί μια διπλή σειρά από σημαίες;
2. Αν έχω τις εικόνες στο σωστό δρόμο, τι θα τους σταματήσει από την εμφάνιση;
3. Ξέρετε τι θα πρέπει να προσθέσετε στο αρχείο cfg nginx μου να επιτρέπουν στο χρήστη να κάνετε κλικ σε μια σημαία στην αρχική σελίδα μου και να μην αποστέλλονται στο φόρουμ;
Σας ευχαριστώ