Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: vbet δεν είναι καλό; είναι σωστό ...

Απαγορευμένες

Unhappy vbet δεν είναι καλό; είναι σωστό ...

Γεια καθένας ...

πρώτη Λυπάμαι πολύ για τη δημιουργία αυτό το νήμα.

Είμαι με τη χρήση vbet ως δωρεάν έκδοση από τελευταίων 6 μηνών.
    όταν ενημερώνω vBulletin από vb3.x να vb4.0.6 με vBSEO 3.5.2 μετά από αυτή την vbet 2.4.3 δεν λειτουργεί σωστά.
    για την υποστήριξη της έκανα ένα νήμα σχετικά με vbet site όπως το όνομα "" η λέξη " af " στα μέσα του Url"" το οποίο URL είναι : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    το παραπάνω το νήμα που έκανα στο 26-08-2010 για λύση και σήμερα 15-09-2010 αλλά το πρόβλημά μου δεν έχει ακόμα επιλυθεί και επίσης vbet ομάδα υποστήριξης σταμάτησε για μένα μετά από την μικρή βοήθεια.

και επίσης είμαι χρησιμοποιώντας το νέο άρθρο ή συνεδρίαση της vBSEO στη συνέχεια το νήμα:
    vBSEO 3.5 Release Candidate 1 είναι εδώ! - VBulletin SEO Forums

σε αυτό το νήμα που χρησιμοποίησα τον / forums (ή κάποιο άλλο όνομα φακέλου) VB4 κανόνα εγκαταστήσετε και να κάθεται έτσι μετά από αυτή τη συνεδρίαση vbet δεν λειτουργεί σωστά με vBSEO 3.5.2 με νέους κανόνες και καθιστικό.

i διπλάσιο χρόνο αφαιρείται το vbet από το φόρουμ μου και στη συνέχεια θ εγκαταστήσετε εκ νέου με φρέσκο συνεδρίαση, αλλά δεν λειτουργεί.
    Ακολούθησα όλη την εντολή που παρέχουν από vbet, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί και προσθέτω το σύνολο οδηγιών που ακολούθησα ως το πιο κάτω το νήμα:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί και εξακολουθούν να μην απάντηση από την ομάδα vbet.
    Έχω χάσει πολλά από τα μέλη και την αναζήτηση της κυκλοφορίας κινητήρες.

link forum μου:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    μεταφραστεί σύνδεσμο:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

έτσι ώστε ο λόγος που δημιουργούν αυτό το νήμα για όλους όσους είναι με τη χρήση νέων κανόνων vBSEO και συνεδριάζοντας για λύση.

Λυπάμαι πολύ για την αδύναμη αγγλικά μου.

ευχαριστίες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη newsoftw? 15-09-10 στο 19:18.

Πιστεύω ότι αυτό το φόρουμ είναι μόνο για την πληρωμένη έκδοση, i χρησιμοποιώντας μόνο vbet (πληρωμένη έκδοση φυσικά) από λίγες ημέρες το πάει και αρκετά καλό αποτέλεσμα, καμία αμφιβολία για την έννοια των προϊόντων και την υποστήριξη, όλα είναι μεγάλη

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε κατάλληλο φόρουμ για σωστά μηνύματα - νήμα μεταφερθεί στο τμήμα για την δωρεάν έκδοση.

Σημειώστε ότι δεν είχαμε σταματήσει την υποστήριξη σας. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη - δεν ξέρω πώς χάνουμε τελευταία 2 μηνύματα σας. Πάλεψα ότι το θέμα λύθηκε και vBulletin δεν μου δείχνει νέο μήνυμα (χωρίς κίτρινο φόντο), γι 'αυτό ακριβώς το χάσετε κατά λάθος. Δύο φορές ... Και Kamil είναι σε διακοπές τώρα. Επομένως, σας παρακαλώ να τη συγνώμη μου. Θα διαβάσω όλη την ιστορία ξανά και να σας δώσει απάντηση σήμερα.

Φροντίζουμε για όλους τους χρήστες μας - για τους αμειβόμενους και δωρεάν έκδοση. Φυσικά πληρωμένη έκδοση έχει προτεραιότητα, αλλά δωρεάν μία υποστηρίζεται πάρα πολύ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-09-10 στο 14:30.

Απαγορευμένες

ευχαριστώ για την απάντηση κύριε.

ναι και το δικαίωμά σας ήμουν μήνυμα αυτό το νήμα σε λάθος μέρος λόγω του αν θ μήνυμα αυτό το νήμα στο ελεύθερο τμήμα έκδοση και έτσι η ομάδα vbet δεν φαίνεται ακόμα coz δωρεάν έκδοση δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον έλεγχο σύμφωνα με την υποστήριξη και έτσι οφειλόμενη σε i μήνυμα αυτό νήμα στην επιλεγμένη περιοχή για τον έλεγχο σύμφωνα με την υποστήριξη coz όχι η ομάδα vbet με στήριξαν από την προηγούμενη εβδομάδα ή περισσότερο από ό, τι.

έτσι είμαι πραγματικά θλιβερό αυτό αν το μυαλό σας αυτό και ζητώ συγνώμη γι 'αυτό.

για άλλη μια φορά Είμαι πολύ ευχαριστώ για τον κ. vbet για τη βοήθεια.

Ευχαριστίες

Καταλαβαίνω. Μην appologise - ήμουν αυτός που λείπει προηγούμενο μήνυμα σας, γι 'αυτό σας appologise. Το θέμα είναι στην πράξη αυτή τη στιγμή, οπότε ελπίζω ότι θα λύσει αυτό σύντομα

Απαγορευμένες

Ευχαριστώ για την μεγάλη βοήθεια.

Βρήκα την καλύτερη λύση είναι ότι απομακρύνεται ο vbet από το φόρουμ μου και τώρα το φόρτο εργασίας του server και το λάθος βάση δεδομένων, τόσο λύνονται coz όταν κάθε οργανισμός στη συνέχεια ανοίξτε μεταφραστεί σύνδεσμο του φόρουμ μου, ώστε να λάβει πάρα πολύ ο χρόνος δεν είναι ανοικτή και όταν η σύνδεση είναι γι 'αυτό δεν δείχνουν στυλ σε μεταφρασμένες σελίδες.

έτσι και τώρα μόλις μου μέχρι το πώς να σταματήσει το Google ανακατεύθυνση μεταφραστεί συνδέσεις σημαίνει όταν αφαιρεθεί το vbet google ακόμα αναζήτηση μεταφραστεί σύνδεσμο του φόρουμ μου.

και είμαι πολύ ευγνώμων που με βοηθούν σε αυτό το θέμα.

ευχαριστίες

Απλά χρησιμοποιήστε reditect σε. Htaccess από όλες τις σελίδες με κωδικό γλώσσας στη σελίδα χωρίς αυτό.

Όπως καταλαβαίνω δεν έχουμε να λειτουργεί πια στο 2ο τεύχος σας με στυλ.

Απαγορευμένες

ευχαριστώ για την απάντηση κύριε.

Δεν understtand "Απλά χρησιμοποιήστε reditect το. htaccess από όλες τις σελίδες με κωδικό γλώσσας στη σελίδα χωρίς αυτό"

και επίσης το θέμα στυλ οφειλόμενη σε i αφαιρεθεί το vbet και μετά την αφαίρεση του vbet sitemap vBSEO εργασίας ξεκινήσει.

ευχαριστίες

Δεν καταλαβαίνω πρόταση σας για το sitemap.

Το άρθρο που θα ανακατευθύνει όλες τις μεταφρασμένες σελίδες να μην μεταφραστεί ένα:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Παρακαλούμε να εγκρίνει την ειδική περίπτωση σας και δοκιμάστε το.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off