Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Forum viditelná adresa URL není přeloženo

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Default Forum viditelná adresa URL není přeloženo

Hmm na moje oblíbené odkazy, vbet forum, a v některých dalších fóra vidím fóra viditelné adresy URL nejsou přeloženy, stále používá výchozí jazyk v URL

příklad

skutečné stránky
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    přeložené stránce stále stejné anglické slovo v URL
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

Je nějaký fix na to? nebo mi něco?
    Naposledy upravil basketmen; 14-09-10 na 16:51.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Název fóra v URL není přeloženo - Nepodporujeme to pro vBSEO. Tato možnost je podporována pro vBulletin 4.x friendly URL.

Nepodporujeme to pro vBSEO, protože to není reverzibilní, jako je URL pro závity. URL pro závity obsahuje ID podprocesu, takže překlad je reverzibilní - vždy víme, že vlákno to je. To není práce pro fóra URL.

Máme již tento požadavek na to, a uvidíte spoustu problémů s tím. Je možné, budeme podporovat. Ještě v této chvíli máme spoustu dalších úkolů s větší priority, nebo jen s menší problémy

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

hmm to mám, díky za vysvětlení

Podělím se taky, když něco

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

ok už jsem našel způsob, jak na to, stále VB3

tak jsem změnil domain.com/forumname/ s domain.com/forumid/ jako používá vbseo.com fórum vBSEO SEO Plugin - Obecná diskuse v vBSEO.com

Nyní jeho žádný problém ani na fóru url s ostatními jazyk, protože je tam jen / forumid v URL, bez / forumname takhle

Výchozí forum url domain.com/f2 /
    Espana url domain.com/es/f2 /
    Itálie url domain.com/it/f2 /

Zde je, jak na to (vytvořit záložní první, prosím, než něco dělat, a to na vlastní nebezpečí)

1. Přejít na vbseocp.php -> Nastavení přepis adresy URL -> Forum URL adres -> Pokročilé nastavení

Změna všech nastavení, která pomocí [forum_title] s tímto f [forum_id] (podobně jako v vbseo.com forum)

2. Vzhledem k tomu, forum URL změní používat forumname jako domain.com / forumname / jen forumid jako domain.com/f2 /, takže musíme přesměrovat 301 starém fóru url na fórum nové URL, takže URL indexovány v Google a další webové stránky jsou přesměrovány na nové forum 301 URL bez ztráty hodnoty na to

Přejít na vbseocp.php -> Vlastní přesměrování ->

Přidat a měnit staré fórum url s novým url, změňte tučné části pod sebou forum id (díky Mert Gökçeimam v vbseo.com)

"F / old-forum-name /(.+)$' => 'f / fid/ $ 1 '
    "F / old-forum-name / '=>' f / fid/ "

Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že to bylo lepší pro SEO, aby se uživatelským jménem součástí vašeho fóra URL.

Tak jsme radu, aby přehodnotila myšlence fóra URL pouze forum id ...

Co se to s předchozím? Co pro všechny kroky? Proč síla Google znovu indexovat všechny vaše stránky fóra? ... Pokud to má vliv také na závit URL (takže také je jediným fórem, id), pak také nutí Google znovu indexovat všechny adresy URL nit ...

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Vezměte prosím na vědomí, že to bylo lepší pro SEO, aby se uživatelským jménem součástí vašeho fóra URL.

Tak jsme radu, aby přehodnotila myšlence fóra URL pouze forum id ...

Co se to s předchozím? Co pro všechny kroky? Proč síla Google znovu indexovat všechny vaše stránky fóra? ... Pokud to má vliv také na závit URL (takže také je jediným fórem, id), pak také nutí Google znovu indexovat všechny adresy URL nit ...
    Ano, už jsem přemýšlel a hodně zvažuje o tom, je Název fóra není opravdu nutné na fóru url jako vbseo.com fóra (jeho dost forum jméno název, popis a klíčová slova). Nit url není ovlivněn, jeho stále nit jméno url vůbec nezměnila

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal basketmen View Post
    Ano, už jsem přemýšlel a hodně zvažuje o tom, je Název fóra není opravdu nutné na fóru url jako vbseo.com fóra (jeho dost forum jméno název, popis a klíčová slova). Nit url není ovlivněn, jeho stále nit jméno url vůbec nezměnila
    Závit URL i forum. Takže pokud již nit adresy URL obsažené Název fóra a teď jediné fórum id, pak tyto adresy URL se změní také. Pokud ne, pak ještě Google používá slova z URL při indexování. Po Název fóra v sekci URL je lepší pro SEO - nabízí vyšší pozice pro vyhledávání těchto slov.

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Ano, děkuji vám, stejně jako výše uvedené příspěvek už jsem přemýšlel o tomto výzkumu, a hodně za pár dní, týdnů, chci to zkusit

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •