Stejný problém jako obvykle. By měla začít přemýšlet snadný, jen poskytnout UKONČENÝ kód pro každou potřebu.
Snažím se upravit to, ale nefunguje to. Podívej se kolik ppl v tomto podprocesu má problémy, jen si nějaké vzorky jako:
Mapa stránek bez SEO odkazy
Mapa stránek s SEO odkazy
Mapa stránek bez SEO odkazy, více stránek
Mapa stránek s SEO odkazy, více stránek
By vám ušetří hodně času.
Jak jsem pochopil váš kurz jsem byl editorem .php tímto způsobem:
Code:
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
//additional code
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
$alanguages = array ('en','fr');
if(!$archived) {
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, %p, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
Ale to není pracovní...
Jaké problémy jsem našel?
1.) Najdete "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow [threadid], celkem příspěvků: $totalposts, stránky: $totalpages, názory: $threadrow [zobrazení] $před ");"
Tento řetězec neexistuje. Musíme si "pouze" "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow [threadid], celkem příspěvků: $totalposts, stránky: $totalpages, názory: $threadrow [zobrazení] $před ");"
Pokud by přidat kde si toho tvrdí, že láme kód.
2.) další kroky jsou dobře a srozumitelné.
3.) NEPOVINNÉ:
Pokud chcete přidat do Mapa stránek i odkazy na jiné vlákno stránky (jsou-li vlákna mají několik stran), pak musí další kód z poslední krok, který zní na jiném místě - před:
PHP kód:
Vbseo_stat $ [$ archivován 'at'? 'T'] = + vbseo_add_2urls (
Také v této dodatečné kód, který musíte změnit 1 na $ s.
To je absolutně není pochopitelné. Nevím co mám dělat. Jednoduše to nedokážu pochopit. Jen objasnit co a kde...