Michał Je mi líto, jsem si uvědomil, tento kód jen přidávat další jazyky showthread stránky Mapa, víte, kde (místo, před nebo po čem), přidávat další stránky také jako forumdisplay, archivy a další?
protože tyto 2 stránky jsou nejdůležitější, aby Google snazší indexování vlákno seznamy, alespoň by měl být jeho integrace včetně forumdisplay a archiv stránek i Sitemap
Naposledy upravil basketmen; 02-10-10 na 22:46.
V tuto chvíli jsme testovali pouze kód pro integraci jednotlivých témat, které považují za nejdůležitější. Vezměte prosím na vědomí, že Google bude indexovat všechny vaše stránky stejně (i když ne se Mapa integrace ve všech), protože robot prochází všechny odkazy na vaše stránky a vy jste součástí vlajek s odkazy na přeložených stran. Samozřejmě včetně odkazů na Sitemap může indexování rychleji. To je důvod, proč jsme publikovali Témata Odkazy integrace - nitě mění tak rychle, rychleji, leze může být užitečné.
Když jsem se přidat kód z první příspěvek v souboru Sitemap, se mi zobrazí následující chyba při generování mapa stránek
Běh Vbet 3.3.6 a 3.5.2 vbseo na 3.8.1 forumFatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
bb obsahuje požadovaný soubor v init_startup háček:
Zdá se, že není zahrnuta ve Vašem případě z nějakého důvodu. V takovém případě prosím zadejte pouze souladu s reqiure_once v změněný soubor sitemap generátor. Dát to do dalšího kód z bb. Vezměte prosím na vědomí, že to není testován - tak to je moudré, aby se kopie souboru před změnami.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Fandí klobouk Michael, to bylo více lidské chyby z mé strany
I googled chybu a zjistil, že je to trochu díval jsem se na na nastavení
Nikdy jsem změnil na odkaz typu VBSEO_URI
Pokud jste se, že pokles se možnosti, že idioti, jako jsem já ani přehlédnout
V průběhu minulých zkušeností vím, nastavte čas na generaci Mapa mít pěkné zpoždění mezi Mapa stránek. Doly nastaven na 15 sekundách.
Ale Im spokojeni s celkovou stránky deseti jazycích
Forum zobrazení: 2904
Zobrazit vlákno: 1817821
Celkový počet indexovaných URL: 1823149
Celková doba zpracování: 1,682.58 sekund
Tento kód je práce s mapa webu 2.6? Díky.
Snake Kde jste Mapa generátor 2,6?, Mám 2,5 a pracuje s tím.
Protože jste změnili kód, to nebude fungovat správně.
Čísla dont sčítají.
Forum Displej: 327
Zobrazit vlákno: 886054
Zobrazit příspěvek:
Profily:
Výsledky hlasování:
Blogu:
Blog Štítky:
Album URL:
Sociální skupiny URL:
Tag URL:
Archiv: 169