Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Host vyrovnávací paměti problém

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Default Host vyrovnávací paměti problém

Na návrh Michael jsem se snažil své hosty cache. A ehhhh, nemůžu ani otevřít stránku, pokud je tato. Jen si to:

Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku
    Člověče, já si jen jednou něco bude fungovat tady.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Host vyrovnávací paměť funguje nyní, ale na přání: GZIP HTML výstupu Nyní je zakázáno.
    Jedná se o problém s kódováním. Soubory hosty vyrovnávací paměti jsou gziped, a když se snažíme, aby si tyto soubory - je kódování problém.

Pokusím se najít tento problém s kódováním.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Můžete vrátit zpět, co jste právě udělal na mém fóru. Mám teď poslal čtrnáct hodin se na můj blog a 1 sem bez odezvy. Celá moje forum je kompletní zpackal nyní. Nemohu se přihlásit do svého AKT nebo dělat jakékoliv moderování. To není legrace ************************!!

Datum registrace
    05. 2010

Quote Původně odeslal Taurus View Post
    Můžete vrátit zpět, co jste právě udělal na mém fóru. Mám teď poslal čtrnáct hodin se na můj blog a 1 sem bez odezvy. Celá moje forum je kompletní zpackal nyní. Nemohu se přihlásit do svého AKT nebo dělat jakékoliv moderování. To není legrace ************************!!
    Prosím, vymazat cookies.

Já jsem jednu otázku:
    Si můžete ověřit na serveru SSH jednu věc?
    vepište prosím Váš dotaz SSH: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    a pokusit se najít deflate_module. Máte-li ji najít, prosím napište sem.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Co je SSH?

Datum registrace
    05. 2010

Máte přístup k serveru pomocí příkazového řádku?
    Zde si můžete změnit nastavení serveru, atd.
    Secure Shell - Wikipedie, otevřená encyklopedie

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

O Ježíši. Zapomeňte na to všechno. Nemohu to už zvládnout. VBET je jen jedna velká bolest hlavy ke mně. Nic nikdy nefunguje.

Datum registrace
    05. 2010

vyrovnávací paměť pro hosty je normální práci - kdy gzip zakázáno, ale pokud je zapnuta gzip hosty vyrovnávací paměti je dobré soubory (například index.zip). Můžete si to ověřit (Fórum / vbet_guestcache / en).
    Tady je problém s kódováním a čtení tohoto souboru. Samozřejmě, že můžeme opravit, ale potřebuji vaši pomoc. (Mohu zkontrolovat váš SSH)

Pokud se nemůžete podívat do SSH - pokusím se opravit i bez něj.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Nemám tušení, jak zjistit SSH ... sorry!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den - jsem našel jednu zajímavou věc. Zdá se, že fórum je missconfigurated.

Když zakážete vBulleitn GZIP volbou AdminCP GZIP HTML výstupu pak si výstup ještě na zip. Si můžete prohlédnout zde:
    GZip test
    Poznámka: Je jasně popsán ve variantě vBulletin:
    Pokud jste již používáte mod_gzip nebo mod_deflate na vašem serveru, nezapínejte tuto volbu.
    Takže v této chvíli se zdá, že jste jeden z těch na, protože výkon je tak na zip. A to je pravděpodobně příčinou problémů s vyrovnávací vBET hosty - to je dvojí na zip, takže prohlížeče bejkárny to.

Když je vypnuté vB GZIP hosty vyrovnávací paměť pracuje, stále ještě máte nějaký konflikt, a vidíte, pak tato chybová zpráva:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Tento konflikt je asi háček global_complete. Začal jsem hledat, která mod je v rozporu, ale stačí se jen ty, moc ... Můžeme vám pomoci, když si určit, které vytváří mod tohoto konfliktu. K tomu je nutné zkontrolovat všechny pluginy pro global_complete háček, a pokud používá in_array funkci - pak vypnout a zkontrolujte, zda se stále dochází k chybě. Pokud ne, tak jste shledán vinným jeden. vBET nemají takovou funkci v kódu, takže některé další mod je za to zodpovědný. Pokud chcete najít - nejprve zakázat vB gzip (i ladil se opět tak, jak jste si to předtím). Pak umožní Host cache a vzhled. Nejlepší je na pěst najít háček, který mohl být vinen - zakázat, zapněte hosty vyrovnávací paměti, a pokud problém přetrvává, pak rychle vypnout Host cache (takže uživatelé nebudou vidět tento problém). Z coure jste otestovat v prohlížeči, kde nejste přihlášeni

To je vše, co mohu dělat. V tuto chvíli se zdá, že problém je způsoben špatnou konfigurací vBulletin - užíváte vB GZIP a některé další i to, co není dovoleno doklady VB.
    Také problém s hosty Cache a zakázat BB GZIP souvisí s nějakou mod konfliktu. Nejsme zodpovědní za kód jiné mody. My Vám rádi pomůžeme, ale první, prosím určit, který mod je příčinou tohoto konfliktu. To také může být v rozporu, ale pouze chyba tohoto jiného mod, ale když hosty vyrovnávací paměť je na tuto chybu pak dojde na výstupu místo chyby souboru (spekulace). Mimochodem - to musí být stanoveny, a protože je to způsobeno jinými mod nejsme zodpovědní za to. My už tráví hodně času na toto téma, která se zdá být jen špatné konfiguraci serveru a doufáme, že chápete, proč jsme se poprvé požádat o určení, které vytvářejí konflikt mod na fórum, které má desítky mods.

Chápu, že pro vás by bylo nejlepší, kdybychom to všechno, ale doufám, že také pochopit, že jsme vBET podporu Ne všechny možné módy a konfigurace serveru podporu. Takže pokud chcete používat Host Cache musíte nejprve nastavit vhodně server (používat pouze jednu GZIP - VB nebo externí, ne Booth). A zjistit, který mod způsobí chybové hlášení (vB GZIP off a cache pro hosty) - podíváme se, aby vám pomohl, když zjistíte, který z nich je vinen.

Uveďte, prosím, svůj názor.
    Naposledy upravil vBET; 02-09-10 na 23:29.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •