Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 14 z 14

Závit: I po nové vlákno, nebo odpověď na vlákno či příspěvek smazat, přesměruje mne na prázdnou stránku ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Prosím, přečtěte si předchozí příspěvek a odpověď. Je nezbytné.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Taurus View Post
    Vzhledem k tomu, upgrade na 3.3.6 jsem se udržet na stále ty samé bílé stránky. Stává se to náhodně. Nicméně, když jsem vypnout VBET se to nestane vůbec. Prosím poraďte!
    Já jsem na fóru a já nejsem schopen reprodukovat problém. Prosím, řekni to ještě stane. Také - v souladu s protokoly, které jste hodin mě to vypadalo, jako byste měli aktualizovat soubor s produktem, ale vBulletin php souborů byl starý (stávající funkce nebyla vidět). Mohlo by to být problém serveru Cache (ne vBET cache) - nové soubory, kde nebylo vidět, a server stále používají staré soubory. Tak, aby mohl být důvod.

Krátce: Nemohu reprodukovat na téma - co? Má ještě stát, nebo ne? Pokud ano - prosím přesně popsat, jak mohu reprodukovat na forum.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

To je ošemetný. Stává se to náhodně. Tak jsem také nevím, kdy k tomu dojde, nebo ne. Nicméně v době, kdy byl vyřazen VBET to nestalo vůbec. Já se vrátím k vám, jestli můžu dostat nějaké další informace.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Všimli jste si tuto otázku znovu, nebo ne? Byl jsem na fórum a já jsem dělal mnoho příspěvků a nenašel jsem tento problém. Můžete potvrdit, že?

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •