OK, jsem v poslední době stále Soukromé zprávy, kde přeložený text jsou prázdné. Chybí. Vidím ty malé vlaječky a všechno, a já klikněte pro zobrazení původního textu. Ale přeložený text je prostě pryč.
Všechno ostatní funguje dobře.
Díky za pomoc!
OK, jsem v poslední době stále Soukromé zprávy, kde přeložený text jsou prázdné. Chybí. Vidím ty malé vlaječky a všechno, a já klikněte pro zobrazení původního textu. Ale přeložený text je prostě pryč.
Všechno ostatní funguje dobře.
Díky za pomoc!
jste řekl "ne".Code:Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
Myslíte si, používat jakékoliv BETA volby jako "Use celý soubor cache pro hosta" nebo "ignorované slovo"? Pokuste se vypnout a zkontrolovat hodin znovu.
Nejsem s využitím celé cache pro hosty, protože to ještě zlomí moje forum. A tak není, že. A ignoroval slova také. Nepoužívejte jej.
EDIT: Právě jsem se vrátil k těm, které byly hodin je prázdný včera, a teď se všichni znovu. lol **********. Nevím proč, ale hej, se zdá vše v pořádku znovu. Budu aktualizovat tady, když jsem si nového premiéra se přeloženého textu dovnitř Díky!
Naposledy upravil Taurus; 13-07-10 na 14:25.
hehe, je to šílené.
Pokud jste něco zvláštního se tento problém vyřešit, můžete popsat to tady?
Ok tak si![]()
No, je to tady zase! Od dnešního dne dokonce dělal příspěvků je nyní prázdný. Žádné přeloženého textu! Mohu Kliknutím zobrazíte původní jazyk, ale přeloženého textu chybí!