Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Před Koupit

Nováček
    Datum registrace
    06. 2010

Default Před Koupit

Dobrý den,
    Poté, co jsem se pokusil Version: 2.3.1 na své zkušební forum a mám increadable výsledky zvyšování provozu od
    1000 na zhruba 10.000 za méně než 20 dayes a rozhodl jsem se koupit plnou verzi s instalací.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough Testovací fórum je ABOT 250 MB, ale to dělat mnoho probloplems na můj server, co můj blog, který je více než 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    tak, že jsem chtěl přejít z tohoto serveru
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

K tomu je

Intel Dual E5620 Quad Core
    24GB DDR3 RAM (Triple Channel Memory)
    300 GB x 2 SAS 15.000 otáček

A moje první otázka je to dost nebo ne?

Sleduji toto fórum
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    a najít mezi 40.000 - 90.000 indexovaných URL pro každý jazyk tak, jak
    Mé velké databáze bude?

To přeložit blog?

Mám licenci vBSEO ale ještě uppgrade na 3,5 V, jaké je vaše recomindation?

Existuje nějaká speciální nastavení slouží požádat DataCenter dříve?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Vezměte prosím na vědomí, že komerční verze vBET je rychlejší než bez jednoho (optimalizované algoritmy, cache, obrázků ...). Takže pokud již používáte zdarma jeden, pak má váš server zdroje bude určitě dost platil jednoho.

vBET podporuje blogy na vB4. V případě vB3.8 jsme nejsou schopni plně podporu vícejazyčné komunity, protože vBulletin nepodporuje blog tam už)Zde najdete podrobnosti) - Takže psaní v různých jazycích určitě není na vB3.8 blog. Nejsem si jistý, to je překlad pracuje tam, ale předpokládám, že by - můžete požádat uživatele (viz odkaz).

Doporučuji aktualizovat vBSEO až 3,5. Jsme se přesvědčili, že je problém v přesměrování smyčka vBET 3.3.4 a 3.3.2 vBSEO - řeší se po update na 3,5 vBSEO

Máte-li jakékoli další otázky - zeptejte se, prosím. Rádi Vám pomůžeme vám

Zakázán
    Datum registrace
    04. 2011

Ahoj Vbet může AdSense vypnout a používat vlastní textads v komerční verzi, budu kupovat několika příštích týdnech.
    díky

Zakázán
    Datum registrace
    04. 2011

Ahoj Vbet mohou být příznaky dát do záhlaví jako v demo, a rozbalovací nabídky

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal nic333 View Post
    Ahoj Vbet může AdSense vypnout a používat vlastní textads v komerční verzi, budu kupovat několika příštích týdnech.
    díky
    AdSense je mimo vBET rozsahu - to je jen na vás, máte to zapnuté nebo ne. Také ho můžete mít zapnuté normostran a dát něco na přeložených stran - To bude vyžadovat jednoduchou úpravu šablony, která obsahuje vaše reklama.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal nic333 View Post
    Ahoj Vbet mohou být příznaky dát do záhlaví jako v demo, a rozbalovací nabídky
    Ano. Ty mají oddělené možností, kam umístit rozbalovací nabídku a vlajky v řadě. Takže to, co vidíte na našem fóru, je z konfigurace - není potřeba dělat žádné změny (standardní šablony a šablony, které mají standardní šablonu háčky - tak se přiměřeně k vBulletin).

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •