Máš pravdu. To by mělo být inverzní. Omlouváme se za chybu
Máš pravdu. To by mělo být inverzní. Omlouváme se za chybu
s inverzním kódu z vbet stále nefunguje pro mě .... někdo může potvrdit, jestli jsem udělal něco špatného?
může být správný kód
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & falešné! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Náš kód funguje dokonale na naší testovací forum. Prosím, poslat Michal PM s přístup k FTP.
Ten se bude snažit opravit.
Kamil,
Fungovalo to pro mě
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & falešné! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ale s $ _GET ['p'], jak navrhuje se nic nezmění **********
protože je problém s dosáhnout různých goto, proč je třeba zkontrolovat, zda proměnná je nastavena p?
Můžete potvrdit?
Oba návrhy jsou dobré. Kódy správně pracovat na test forum .. Budu psát o tom Michal.
vracet, vrátit,
zkuste to (pomocí kódu):
1. přeložit stránku (bez ohledu na jazyk)
2. použití Přejít na první nový příspěvek
Vidíte? Stránka není přeložena.
Jsem kontrolu právě teď.
Udělal jsem mnoho testů, a to je práce na naší straně v daném kódu. Prosím, zkuste toto:
1. Nastavit změny, jak jsme popsali ("Jdi na" neexistuje před popravou jde trought vBSEO - že to, co naše záznamy nám říká)
2. Vytvořit nový testovací příspěvek
3. Zkontrolujte, zda se pro tento newone to funguje.
Pokud je to - pak už jen flush cache. Asi by měly v flusching Admin cp -> Maintenance -> Aktualizace čítače. Zkusit Rebuild Forum informací Možná i některé další. Pokud to bude fungovat pro nové deset itmeans, že to funguje a stačí se jen cache staré (špatně) přesměrování.
Prosím, zkuste to a dejte nám zpětnou vazbu - pokud stále nefunguje, pak musím jít a zkontrolovat na vašem serveru.
vbet mých testů jsou pod vBulletin 4.0.4pl1
a kód
není práce pro mě, ale ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
je v pořádku ... Máte nějaký nápad, pokud tento kód může něco udělat svůj kód?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {